reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październik 2012

reklama
myślałam że coś się będzie działo a tak przynudzają że aż nie chce mi się siedzieć..
idę myju myju i skończę już w łóżku oglądać.. o ile wcześniej nie zasnę.

No i wygrał Dawid:) :)

Kurka nie zagladam do Was bo zawsze mi smaka czyms zrobicie!!!!! Teraz z tym "kakałkiem";)
Jak tak dalej pójdzie to bede brzuch na taczkach woziła!!!!

Witajcie,mnie jakoś nie ciągnie do oglądania muzycznych programów ,raczej oglądamy wieczorkiem -Domo,kuchnię.
Teraz smaruję siniaki na nogach ,bo moje dziecię uczyło się jazdy na rolkach[ja uczyłam starszą ,R. młodszą]i jestem poobijana przez rolki,ale sukces osiągnięty Majka umie już na nich stać:-).
W południe byliśmy w Euro parku -przereklamowany ,brak połowy atrakcji z reklamy [dobrze ,że bilety były wygrane ,bo nie wart by był zapłaconej kasy].
Mieliśmy jeszcze obierać nasze truskawy ,ale tak wypompowani uznaliśmy ,że zrobimy to dziś.
Miłej niedzieli

witam niedzielnie nawet nie próbuje nadrobić bo i tak nie zdołam dziś bo mój m gorszy od Wiki ciągle czegoś chce.....

buziaczki dla wszystkich miłej niedzieli

oj to ja mam super.. kiedy się obudziłamm zostałam zawołana na śniadanko i zaraz myk wróciłam do łóżeczka i sobie poleguję.
moje chłopaki się rządzą sami,
Mała wczoraj wieczorem tak dawała czadu że lażałam i się sama do siebie śmiałam...
Miłego truskawkowego dzionka.

Sandy daj linka tego europarku..

hej

sorry ze tylko o sobie i nie nadrobie Waszych postow ale nie mam weny. Strasznie smutno nam sie dzis dzien zaczal

dzis mamy rocznice ślubu i nie myslalam ze tak sie wlasnie zacznie ten dzien a niestety zaraz po 8 zadzwonil R brat ze zmarla ich babcia :-(

takze dzis smutny zamiast radosny dzien bo jak zwykle po obiedzie pojecdziemy do tesciowow i nie bedzie jak zwykle, czyli pogaduchy przy kawie tylko smutne wspomnienia

dobrze ze chociaz wczoraj byo super, caly dziec poza domem
pojechalismy na festyn do R pracy o 10 rano, i do 15 bylismy. Bylo bardzo zimno bo przeokropnie wial wiatr ale na szczescie nie padalo. Kube musialam ubrac w 3 dlugie rekawy a na koniec jeszcze i tak mu moja bluze na wierzch zalozylam. Dobrze ze wzielam dodatkową do auta
Mam nadzieje ze sie nie pochorujemy

Kuba przeszczesliwy, ogladal samoloty, pojazdy wojskowe, czolg i motory policyjne.
Atrakcją byly loty aktulanego mistrza Polski w akrobacjach samolotowych ktory jest nasztm kolega wiec Kuba jako jedyny mogl usiasc za sterami tego samolotu juz pokazie bo samolot bylchowany do hangaru w ktorym na MIGach pracuje moj R . O. Takze pelnia szczescia.
Do MIG nie wsiadl bo sie bal, jednak to wysoki samolot i wejsc trzeba po dosc sporej drabince ale za to moj szwagier i dzieciaki mojej sis wsiadly.

Potem pjechalismy jezcze do mojej sis do domu (ona nie byla bo Daniel po zdjęciu gipsu bardzo cierpi, nie da sie dotknac i moja mam bala sie sama z nim zostac) na ciepla herbatke.
I od herbatki wyszlismy po 21 czyli juz po kolacji.
Kuba tak sie wyszalalm na tym lotnisku i powietrza nalykal ze u mojej siostry siedzial kolo jej dwoch synow jak grali na kompie i sie patrzyl i chlopaki nawet nie zauwazyli ze on sie polozyl glowe na siedzisku krzesla i zasnal. Bidulek tyle atrakcji go zmoglo.

ale mial chlopak radosc i dwoch synow mojej sis tez.

to tyle ode mnie, wybaczcie ale nie mam weny na pisanie

Witam niedzielnie :-) widzę, że sobota w miarę udana u każdej. Pogoda średnia była to może i dlatego niektórych dopadła senność, ja też tak czasami mam.

Też wczoraj "oglądałam" xfactora, ale Olek z moim mężem tak się wydurniali w tym czasie, że żadnego występu w spokoju nie obejrzałam. Teraz też chłopaki wzięli się za nowe gry :-) Zabawa dla całej rodziny hehe, ja wczoraj siedziałam z Olim równo :-)

Sandy, dobrze, że chociaż cel osiągnięty, a siniaki mam nadzieję szybko znikną :-)

I również trzymam kciuki za wszystkie wizytujące i egzaminujące. Mnie też niedługo czeka ostatni, no i obrona. A już tak się rozleniwiłam, że absolutnie nie mam weny do nauki, jeszcze ze skurczonym mózgiem hehe ;-)

Jutrzenka, wszystkiego najlepszego z okazji rocznicy i jednocześnie przykro mi, że w tak smutnej atmosferze. Dobrze, że wczoraj trochę to nadrobiliście i spędziliście aktywnie czas. Dla Kuby na pewno była to wielka frajda :-)

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry