reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październik 2012

Również kolorowych życzę i uciekam, bo to był długi i aktywny dzień, padam już.
Dobranoc!

reklama
a ja się witam po weekendowej przerwie

przeczytałam zaległości ale nie mam siły już pisać, a jutro muszę wcześnie wstać bo mam wizytę

także dobrej nocki i przesyłam pozdrowienia:-)

Witam.

Jutrzenka-bardzo spóźnione życzenia z okazji Rocznicy Ślubu-niech milłość kwitnie nadal.
Przykro z powodu śmierci babci -Trzymaj się dzielnie.

Maleństwo gratuluję zdanych egzaminów.

Miłego dnia dziewczyny

Sonkaa już pewnie w gabinecie a moze już nawet po? Trzymam kciuki.

"słusznych rozmiarów brzuch" baaardzo podoba mi sie to określenie. U mnie z chodzeniem to luz, gorzej jak się zasiedzę albo mam się schylić - wtedy kombinuje jak słon pod
górke.

A lodziki wczoraj dwa wciagnełam:zawstydzona/y:

Hej
Ja wpadłam się tylko przywitać
W nocy mnie brzuch bolał coś jakby na @ a teraz boli mnie prawa strona brzuszka :baffled: nie wiem co o tym myśleć bo pierwszy raz mnie pobolewa i jakoś dziwnie się czuje :-(

Poczytam was wieczorkiem
Pozdrawiam

jutrzenka współczuję z powodu babci, a z okazji rocznicy życzę wszystkiego co najlepsze!
malenstwo gratuluję egzaminów!
Kaka oj ja też się czuję jak mały słonik, wejście po schodach to jakaś tragedia, a podniesienia się z kanapy, a tym bardziej z łóżka... nie wiem co to będzie za 2, 3 miesiące :-D Ja już M zapowiedziałam , że trzeba jakąś winde zamontować i dźwig do podnoszenia mnie :-D
To widzę, że z tą ociężałością nie jestem sama, a już myślałam, że to tylko ja jakaś inna, bo na innym wątku usłyszałam że to dopiero połowa i dziwne że już mam takie problemy np. żeby się podnieść to proszę M bo mi tak o wiele łatwiej niż sama mam się gramolić z wyra :tak:
A tak po za tym to muszę iść zaraz jakiś obiad robić, bo później do gina jadę. Mam nadzieję, że moja córeczka nie okaże się synkiem, bo co ja zrobię z taką ilością różowych ciuszków :-D

Witam poniedziałkowo.
my dzisiaj pospaliśmy ale zaraz wychodzimy.. wszystkie zerówki jadą dzisiaj na plac zabaw na kulki z okazji dnia dziecka, młody nie może się doczekać.. już chce iść a autokar o 10 dopiero..
u mnie lenistwo.
Miłego dnia..

reklama
Do góry