reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październik 2012

reklama
Kciuki &&&&&&&&&&&&& za wizytujące :-):-):-):-):-)
Poproszę kawałek placka mega krzywego :happy:

moje ciasto mimo "osobliwego" wyglądu zrobiło furorę i zostało po nim jedynie wspomnienie:-) najlepszą recenzją były słowa mojego siostrzeńca, który powiedział "dziękuje ciociu za ciasto, mimo ze wyglądało tak dziwnie było naprawdę pyszne" buahahahaha, kocham w dzieciach to, że dzieci potrafią być tak szczere:-)

jutrzenka - współczuję śmierci babci, jednocześnie składam najlepsze życzonka z okazji rocznicy ślubu!
maleństwo - gratuluję zdanego examu;-)
mimi - kcikasy za exam;-)

Mój Pan Mąż dziś w pracy wiec ja dziś postanowiłam być jednostką aspołeczną i spędzić niedzielę sama z sobą, no i Juniorem oczywiście (doborowe towarzystwo;-)) zrobię sobie manicure, pedicure, strzele jakąś maskę, posłucham muzyki i generalnie postaram nastroić pozytywnie przed jutrzejszą wizytą

mimi - kcikasy za exam;-)

Mój Pan Mąż dziś w pracy wiec ja dziś postanowiłam być jednostką aspołeczną i spędzić niedzielę sama z sobą, no i Juniorem oczywiście (doborowe towarzystwo;-)) zrobię sobie manicure, pedicure, strzele jakąś maskę, posłucham muzyki i generalnie postaram nastroić pozytywnie przed jutrzejszą wizytą

Za Mimi tez trzymam &&&&&&&&, ale bardziej będę zaciskać dzień przed, bo nie wiadomo ile dni zostało, a mogą mi uschnąć do tego czasu z powodu braku dopływającej krwi ;-)

Nie jesteś do końca aspołeczna, bo jesteś tu z nami troszkę :-)
Trzymam kciukasy za wizytę &&&&&&&&&&&&&&&&&&&

Niewyspana dzisiaj jestem jak malami.bo ok północy Kaj przyszedł do nas spać i się oba chłopaki rozłożyli a ja na brzeżku łóżka.. wrrr. Do salonu nie chciałam iść spać bo moje mega towarzyskie koty zaraz by po mnie łaziły a teraz tego nie cierpię więc drzwi od sypialni zamykam.
Teraz czekam na X faktor
Ja wieczorkiem byłam na koncercie z mężem i koleżankami a potem poszliśmy do pubu na piwko ( ja soczek) a potem na nózkach do domu. Oj nachodziłąm się przed spaniem.:-D

hejka niedzielnie.

ja po ostatnich egzaminach.
zaliczone. :-):-)

juz na szczescie koniec.
jak tam u Was?
No i widzisz ;-) Gratuluję !!!
dzis mamy rocznice ślubu i nie myslalam ze tak sie wlasnie zacznie ten dzien a niestety zaraz po 8 zadzwonil R brat ze zmarla ich babcia :-(

takze dzis smutny zamiast radosny dzien bo jak zwykle po obiedzie pojecdziemy do tesciowow i nie bedzie jak zwykle, czyli pogaduchy przy kawie tylko smutne wspomnienia
Ja cię rozumiem nam przed rocznicą i to pierwszą zmarł ojciec męża i to dopiero była atmosfera. Mój chodził jak zaczarowany, ja nie wiedziałam jak mu pomóc. Poszliśmy niby do restauracji, ale lepiej było nie wychodzić:-(

Witam się i ja
Wczoraj nic nie pisałam bo mama wyszła i było trochę do ogarnięcia :tak:
Dziś też w sumie wszystko na mojej glowinie więc będzie mnie tu mało :-(

jutrzenka współczuję zaistniałej sytuacji :-( a z okazji rocznicy życzę Wam żebyście zawsze się kochali i byli ze sobą do końca szczęśliwi :tak:

maleństwo gratki za egzaminy teraz masz pełen luz :-)

A ja odkąd odpadła Ewelina z x factor to już nie oglądałam finału uważam że ona była wokalnie najlepsza.Ustawione jest to wszystko.

Wiecie że chyba to prawda że przy dziewczynce bierze na słodkie ja normalnie nigdy nie przepadałam za słodyczami a teraz masakra zamiast mojego ulubionego miecha wolę zjeść naleśniki z dżemem hahaha a to jest najgorsze bo słodkie musiałam odstawić przez te zaparcia.

Udanej niedzieli dziewczynki ja idę robić obiadek :-) Będę zaglądać i poczytywać was :tak:

My niedawno wróciliśmy ze spacerku, po drodze wstąpiliśmy do sklepu i kupiliśmy warzywka do chińszczyzny bo mężusiowi się zachciało :-) teraz wpadłam na chwilkę zobaczyć jak Wam mija dzień :-)

Ptyśka, ja słodkie jadłabym non stop :-) zawsze lubiłam słodycze, ale to co dzieje się teraz czasami i mnie przeraża hehe. Od mięsa za to mnie odrzuciło, ale i tak jest lepiej bo zjeść zjem, ale jestem co do niego bardzo wybredna.

Miłej dalszej niedzieli mamuśki :-)

reklama
Do góry