Dobra, nadrobiłam:
Bellka - najważniejsze, że z dzidzia ok, odpoczywaj, nie przemęczaj się i super, że leki pomagają :-)
Musa - skoro to I ciąża, to jeszcze chwilkę trzeba poczekać na kopniaczki :-)
anja - do 21 maja to maleństwo juz na pewno "skopie" Ci brzuszek :-). Ja noszę soczewki, ale na razie nic sie nie dzieje, choc mam awaryjne okulary
tallkaa - zazdroszczę Ci skalnego miasta, ale ja nie dałabym rady zasuwać teraz po górkach, nawet stołowych, czy sowich :-)
pesca - takie zachowanie lekarza to zwykły brak szacunku do ludzi, koniecznie trzeba zmienić lekarza, a i wypadałoby napisać skargę, w końcu on bierze kasę z NFZ
majeczka - ja tez zauważyłam u siebie słaba chorobę lokomocyjną , przyspieszanie i hamowanie w aucie jest niefajne... delikatnie mówiąc
nikolaa- super, że jesteś w domku, wszędzie dobrze.... :-) no i świetnie, że ze zdrówkiem nie najgorzej, staraj się nie zamartwiać za bardzo, to i dzidziuś nie będzie się martwił :-)
ptyśka - gratuluje ruchów dzidzi
dziewczyny, ale mi narobiłyście smaka na gyrosa, pite lub tortillę , że nie wspomnę o arbuzie. Pocieszam się, że w lodówce jest jeszcze trochę Majkowego tortu :-)
Kasiorzyca - &&&& za wizytę