ale produkcja, tyle czytania ze szok
Patrycja pisala o uplawach.
ja z kolei mam duza taka biala wydzieline, nie ma ona zadnego zapachu. Ja biore Luteine dopochowow to moze przez to.
Tez tak macie ?????
a wiecie co, czytalam ze powinno sie spac na lewym boku. Ze na prawym to jakies slabe ukrwienie jest czy cos. Najpierw sie pilnowalam ale teraz juz sie popukalam w glowe. W poprzedniej ciazy czytalam ze na plecach nie wolno, teraz czytam ze na prawym boku zle. Niedlugo na siedzacy bedziemy musialay spac.
Tez to czytalyscie?, jak Wy spicie??
Nikola zdrowka dla taty !!
Ulana bidulko, wspolczuje.
Mamba co do cesarki to moj gin mi mowil ze jesli ciaza przebiega prawidlowo to czekaja do konca, ze nie ma co przyspieszac, wg niego powinno sie ja robic blisko terminu porodu. No chyba ze cos sie dzieje, u mnie pojawil sie problem na koniec i 10 dni wczesniej mnie pocieli
Ale i tu pewnie ile ginow tyle wersji
Azorek a wiesz jak ja mam ochote na piwo. Tez czasem lykne Lecha free ale to nie ten smak
ogolnie do alkoholu mnie nie ciagnie ale na piwo czasem mam ochote. Ale obchodze sie smakiem
Kaka a ja znowu slyszalam opinie ze jak sie nie karmi piersia jak najdłuzej to jest sie slabą matka. Dla mnie to ludzie nie wiedza co mowia, czasem tak po prostu sie zdarzy ze ktos karmi krotko. Ja np Kube karmilam 2 m-ce i musialam przestac. On zle ssal, chodzilam do poradni i nic. Robily mi sie ciagle zapalenia piersi, mialam 40 st goraczki i bylam nie do zycia. W ciagu 2-cy 6 zapalen piersi i wkoncu lekarz dal mi lek na zatrzymanie laktacji. Bylo mi przykro, plakalam w drodze do domu ale coz, tak musialo byc. I sadze zebym byla przez to gorsza matka
co do opalania to ja nie lubie sie polozyc i lezec na sloncu. Nawet na wakacjach tego nie robie wiec u mnie opalanie odpada.
Aguga u nas tez tak sie mowi, tylko nie wiem dokladnie jak to jest. Ze albo sie jest babcia albo zona dziadka
witam nowe mamusie!!
co do snow to ja tez mam glupie. Dzis jakis koszmar mialam ale nie pamietam. Wiem ze plakalam bardzo
troche przebrnelam
czytam dalej