reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Październik 2012

Portia- nawet nie wiem co napisać.. :-( chyba umrę z nerwów przez te prawie trzy tygodnie oczekiwania na wizytę :-(

Strasznie mi przykro.. :-(
[*]dla Aniołka!

reklama
vibeke tak, chodzę do dr. Piekarskiego :) on jest znany z prowadzenia ciąży bliźniaczych, na pewno dobrze trafiłaś :) trafiłyśmy, tyle, że ja z jedną dzidzią, a nie z parką :)

doczytałam...:baffled:
Portia... brak słów...strasznie ale to strasznie mocno Cię przytulam. bardzo mi przykro...

Portia mocno przytulam

Witajcie ,jak wam minęła nocka ,jak samopoczucie,bo ja jak co dzień od 4 okupuje WC,bo boje se ,że nie zdąże i puszczę pawia po drodze.

Miłego dnia

Ostatnia edycja:
Sandy szalona kobieto, ty budzik nastawiasz na wizytę z Panem Porcelitem czy same nudności cię budzą?
bo wiesz, 4 rano to ja na drugi boczek się przekręcam.. mnie to o 6 pęcherz budzi..

Nie budzi mnie pęcherz o 4 rano jak z zegarkiem w ręku ,i położę się z powrotem ,ale po 15 minutach wstaję bo zaraz mam nudności

reklama
Dwa Plus Jeden - Wstawaj, szkoda dnia - YouTube
coś na dzień dobry.. :-)

i coś głupiego
Zakazana reklama Danio - YouTube

i coś wkurzającego
http://wiadomosci.wp.pl/kat,132034,...o-jest-juz-gotowe,wid,14287978,wiadomosc.html
najbardziej mnie wk....***** :
Potwierdza też informację, że Kasia i Bartłomiej zamieszkają w 150-metrowym apartamencie. Nie będą płacić za czynsz ani media. - To góra na cztery miesiące - przekonuje w "Fakt" Krzysztof Rutkowski. Były detektyw powiedział na konferencji prasowej, że "nie da się żyć czekając na wyrok pod pręgierzem" i dodał, że Kasia i Bartek znajdą schronienie w mieszkaniu konspiracyjnym gdzieś na terenie Polski lub za granicą.

Sorry ale już się zirytowałam, to chyba trylko w Polsce przestępcy za zabicie własnego dziecka, ukrycie ciała, kłamanie całemu krajowi w świetle kamer dostają taka nagrodę..

Ostatnia edycja:
Do góry