reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październik 2012

Portia- nawet nie wiem co napisać.. :-( chyba umrę z nerwów przez te prawie trzy tygodnie oczekiwania na wizytę :-(

Strasznie mi przykro.. :-(
[*]dla Aniołka!

reklama
vibeke tak, chodzę do dr. Piekarskiego :) on jest znany z prowadzenia ciąży bliźniaczych, na pewno dobrze trafiłaś :) trafiłyśmy, tyle, że ja z jedną dzidzią, a nie z parką :)

doczytałam...:baffled:
Portia... brak słów...strasznie ale to strasznie mocno Cię przytulam. bardzo mi przykro...

Portia mocno przytulam

Witajcie ,jak wam minęła nocka ,jak samopoczucie,bo ja jak co dzień od 4 okupuje WC,bo boje se ,że nie zdąże i puszczę pawia po drodze.

Miłego dnia

Ostatnia edycja:
Sandy szalona kobieto, ty budzik nastawiasz na wizytę z Panem Porcelitem czy same nudności cię budzą?
bo wiesz, 4 rano to ja na drugi boczek się przekręcam.. mnie to o 6 pęcherz budzi..

Nie budzi mnie pęcherz o 4 rano jak z zegarkiem w ręku ,i położę się z powrotem ,ale po 15 minutach wstaję bo zaraz mam nudności

reklama
Dwa Plus Jeden - Wstawaj, szkoda dnia - YouTube
coś na dzień dobry.. :-)

i coś głupiego
Zakazana reklama Danio - YouTube

i coś wkurzającego
http://wiadomosci.wp.pl/kat,132034,...o-jest-juz-gotowe,wid,14287978,wiadomosc.html
najbardziej mnie wk....***** :
Potwierdza też informację, że Kasia i Bartłomiej zamieszkają w 150-metrowym apartamencie. Nie będą płacić za czynsz ani media. - To góra na cztery miesiące - przekonuje w "Fakt" Krzysztof Rutkowski. Były detektyw powiedział na konferencji prasowej, że "nie da się żyć czekając na wyrok pod pręgierzem" i dodał, że Kasia i Bartek znajdą schronienie w mieszkaniu konspiracyjnym gdzieś na terenie Polski lub za granicą.

Sorry ale już się zirytowałam, to chyba trylko w Polsce przestępcy za zabicie własnego dziecka, ukrycie ciała, kłamanie całemu krajowi w świetle kamer dostają taka nagrodę..

Ostatnia edycja:
Do góry