reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październik 2012

Dzień dobry;

Sandy niezłe masz pobudki trzeba przyznać.

Też miałam dzisiaj kiepską nockę, strasznie sie fasolinka Portii przejełam i nie mogłam spać.

reklama
Dwa Plus Jeden - Wstawaj, szkoda dnia - YouTube
coś na dzień dobry.. :-)

i coś głupiego
Zakazana reklama Danio - YouTube

i coś wkurzającego
Co dalej z rodzicami Madzi? "Wszystko jest już gotowe" - Wiadomości - WP.PL
najbardziej mnie wk....***** :
Potwierdza też informację, że Kasia i Bartłomiej zamieszkają w 150-metrowym apartamencie. Nie będą płacić za czynsz ani media. - To góra na cztery miesiące - przekonuje w "Fakt" Krzysztof Rutkowski. Były detektyw powiedział na konferencji prasowej, że "nie da się żyć czekając na wyrok pod pręgierzem" i dodał, że Kasia i Bartek znajdą schronienie w mieszkaniu konspiracyjnym gdzieś na terenie Polski lub za granicą.

Sorry ale już się zirytowałam, to chyba trylko w Polsce przestępcy za zabicie własnego dziecka, ukrycie ciała, kłamanie całemu krajowi w świetle kamer dostają taka nagrodę..

jak to sie mowi glupi ma szczęście.
ale swoja droga nigdy chyba si eprawd nie dowiemu co ta si emoglo stac, a media wszystko tez nakrecaja zeby ludzi podludzi, zeby mnie ktos zle nie zrozumial to nie bronie ich.

Zaraz doczytam co u was i podposuje.

Wczorja po obiedzie tak mnie zemdlilo ze nie moglam wstac bo jak wstalam do mi sie wymiotowac.

i doczytał a tu takie smutne wieści.
Portia tzrymaj sie wszystko bedzie dobrze i aniołek wrócił do Ciebie.

Portia - strasznie mi przykro
[*]

kurcze dziewczyny teraz to ja się juz bardzo przestraszyłam czy na pewno wszystko jest dobrze z moimi maleństwami i aż sie nie umiem uspokoić :-(

Dwa Plus Jeden - Wstawaj, szkoda dnia - YouTube
coś na dzień dobry.. :-)

i coś głupiego
Zakazana reklama Danio - YouTube

i coś wkurzającego
Co dalej z rodzicami Madzi? "Wszystko jest już gotowe" - Wiadomości - WP.PL
najbardziej mnie wk....***** :
Potwierdza też informację, że Kasia i Bartłomiej zamieszkają w 150-metrowym apartamencie. Nie będą płacić za czynsz ani media. - To góra na cztery miesiące - przekonuje w "Fakt" Krzysztof Rutkowski. Były detektyw powiedział na konferencji prasowej, że "nie da się żyć czekając na wyrok pod pręgierzem" i dodał, że Kasia i Bartek znajdą schronienie w mieszkaniu konspiracyjnym gdzieś na terenie Polski lub za granicą.

Sorry ale już się zirytowałam, to chyba trylko w Polsce przestępcy za zabicie własnego dziecka, ukrycie ciała, kłamanie całemu krajowi w świetle kamer dostają taka nagrodę..

Państwo w państwie. szkoda gadać. dla mnie kobieta powinna dostać wyrok za zbeszczeszczenie zwłok i za poniesione koszty policji straży i wszelkich ludzi których okłamała. A ojczulek też musiał w tym grzebać pazury bo do porządku dziennego doszli w momencie:wściekła/y:

A zapomniałam wam powiedzieć że wczoraj na usg wyszło mi iż moja ciąża ma 8 tygodni i 2 dni więc nie wiem już jak mam to liczyć:no:

Ostatnio edytowane przez moderatora:
hej dziewczynki,

fatalnie się dziś czuje. jest mi od rana niedobrze i chce mi się strasznie spać, nie wiem jak wytrzymam w pracy :confused: zaspałam dziś strasznie
dołączam do grona wkręcających się mamuś niestety ;/ moje usg dopiero za 2 tygodnie a już się boję ;/

a'propos - gdzie jest ta prywatna nasza galeria???

jeden czy dwa dni nie mawielkiej roznicy. mi na poczatku usg tez mniej wiecej tak wychodzilo w pierwszej ciazy a poznie bywalo roznie jak miezyla dzidziusia to wymiary pasowaly na wyzsza ciaze. gozej by bylo jak bylby mlodszy bo wtedy wzkazywalo by ze moze sie nie rozwja prawdlowo. a w sumie i tak urodzi sie wtedy kiedy bedzie chcialo

Państwo w państwie. szkoda gadać. dla mnie kobieta powinna dostać wyrok za zbeszczeszczenie zwłok i za poniesione koszty policji straży i wszelkich ludzi których okłamała. A ojczulek też musiał w tym grzebać pazury bo do porządku dziennego doszli w momencie:wściekła/y:

podpisuję się pod tą opinią.. sztab ludzi szukał dziecka dniami i nocami, a na miejscu tego faceta to bym się patrzeć na babę nie mogła co mi dziecko zabiła.

A zapomniałam wam powiedzieć że wczoraj na usg wyszło mi iż moja ciąża ma 8 tygodni i 2 dni więc nie wiem już jak mam to liczyć:no:

Na usg pomiar zależy od tego jak lekarz piksel przyciśnie. Spokojnie liczysz od dnia @.

A dzisiaj w końcu po 2 miesiącach wraca mój małż. Będzie komu chatę posprzątać, meble odsunąć bo pod kanapami pewnie inny świat już kwitnie :laugh2:

reklama
witam

ja dzisiaj ciut lepiej i na szczęście mąż w domku dzisiaj pracuje więc nie ma presji że nie mogę poleżeć :)

co do sprawy tej małej to szkoda słów... Jak dla mnie to tatuś maczał mocno paluchy w tym wszystkim ale uzgodnili że tamta wszystko na siebie weźmie - dla mnie jedno i drugie powinno siedzieć przez wiele lat... kto normalny po śmierci dziecka zajmuje się swoim image ? kto normalny nie wykazuje krzty emocji ( co nawet specjalistów dziwiło )...

Sądy w PL powinno się postawić pod Trybunał Stanu za łapówkarstwo i stronniczość !!

Do góry