witajcie
ale macie tempo, ciagle zazdroszcze ze nie mam tyle czasu. Poza tym mam jakas awersje do kompa jak wroce z pracy. 8h to juz duzo, ale ciekawosc co u Was jest silniejsza wiec zagladam kiedy moge
aguga - ja mam dokładnie tak jak ty ... jak mdłości na chwile mijają to od razu się martwie czy wszystko jest dobrze .... eeeh ale my jesteśmy równo stuknięte
hahahaha mam dokladnie to samo. Rano jak wstaje to tylko czekam az mnie pogoni do kibla to jakos mysle ze jest ok
witam nowe mamusie , szkoda ze nikt z moich okolic sie nie pojawia
Lorelain fajny apel
, wolaj wolaj moze jakies wstydliwe osoby sie tu kryja.
pewnie i tak z czasem czesc sie wycofa, tak bylo u nas na grudniowkach, juz po porodzie zostala nas scisla grupa ktora pisywala regularnie, czesci osobom pisanie sie znudzilo i nas opuscily. Nawet moderatora zmienialismy
co do zachcianek to ja juz 2 razy w sklepie dostalam slinotoku na zapach kapusty kwaszonej, kupuje sobie i po powrocie do domu od razu zjadam
Moj synek niestety w domu bo mocno kaszle, wczoraj jeszcze byl bo mieli bal ale od dzis siedzi z babcia. Ma taki suchy meczacy kaszel bidulek
Patrycja u nas narazie abstynencja, poprzednią ciąże mialam cala zakaz bo bylo zagrozenie wiec nie bardzo wiem czy mozna czy nie, teraz do konca 3 m-ca tez mamy post, a potem jak gin pozwoli to cos podzialamy
Zapominajka to mnie rozbawilas z tym seksem i pawiami
my powiedzielismy Kubie ze mama ma w brzuchu dzidziusia a ona na to ze nie widac i podszedl mnie palcem dziubac
co do depilacji to u mnie
Monia jak u Ciebie, nogi jak sarenka
i nie wiem co robic. Do tej pory robilam depilacje cieplym woskiem ale teraz wyczytalam ze w ciazy moze powodowac pajaczki, macie jakies doswiadczenia ??
Lorelein ja wanny nie mam ale mam gleboki brodzik w ktorym moge usiasc i mam wode po pas ;-) wiec tak sobie w niej siedze, poprzednio tez tak robilam i bylo ok, oby woda nie byla za goraca
Moncia ja uzywalam Ziajki ale teraz sama nie wiem co kupic, moze pozostale dziewczyny cos polecą??
a juz smarujecie czy jak pisza od 4 m-ca???
co do kilogramow w poprzedniej ciazy to ja od poczatku do porodu przybylam 6,5kg. Najpierw tylam normalnie a potem okazalo sie ze mam cukrzyce ciazaowa i diete spowodowala ze waga stanela w miesjcu, brzuch rósl a ja tracilam swoj tluszcz. Teraz az sie boje co bedzie, ja juz teraz waze tyle co w 2007 przed porodem. Kurde mam tendencje do tycia. Przy wzroscie 162 waze 63kg
Zumba mi sie przy synku sprawdzilo, teraz tez mam miec chlopaka wg kalendarza wiec zobaczymy, po cichu licze na corcie ale ogolnie jest mi obojetne, oby zdrowe
Kaka tez mam kapuste w lodowce, ale to na jutro na surowke do rybki :-)
obejrze emke i ide spac bo 6:10 pobudka niestety
sorry ze nie do wszystkich imiennie ale to nie realne, staram sie pisac na poruszane watki i czesc do osob ktore jakis temat poruszaja
dla wszystkoich buziaki przesylam i dobrej nocki zycze