reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październik 2012

A ja pomyślam o kapuście kiszonej. Widzę, ze życie ostatnio się kręci wokół żarełka;-)

reklama
Kaka to mi narobiłaś smaka na kapuchę aż ślinotoku dostałam.
Mi w tej tablece się też nie sprawdziło bo wyszła mi pierwsza dziewczynka,a mam synka i drugie to samo wyszła dziewczynka więc drugi chłop może być :-D

I nie ma Paulawawa ani Palu :confused:

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Nadrobić was....

Witam Was Dziewczyny! Od jakiegoś czasu przeglądałam te forum i bardzo mi się tu spodobało więc postanowiłam zagościć na dłużej;-)Z tego co się zorientowałam to większość z Was to już doświadczone mamusie, u mnie to będzie pierwszy dzidziuś. Pozytywny test ujrzałam 06.02, a termin porodu wypada na 13 październik 2012 :-)

Witamy witamy :tak:
edit:
dziewczyny czy wy bierzecie kąpiele w wannie czy tylko szybki prysznic i uciekacie?

Anaa - witamy

Ja mam prysznic, ale gdybym miała wannę, to bym w niej polegiwała z ksiażką

Mina29 i Nikolaa nie jesteście same, mi również się wydaje, że wszystkie spodnie robią się przyciasnawe, a jak mi ciasno, to automatycznie robi mi się niedobrze:( a to dopiero szósty tydzień, strach pomyśleć, co będzie dalej:(

Ja od 3 dni w ciażowych biegam, lub w leginsach. Za 8 miesięcy przyjdzie czas na dietę i myśli.

Hej dziewczyny ja jak zwykle piszę wieczorową porą.to moj czas laptopka:-)A teraz uwaga!Czy słyszałyście o chińskim kalendarzu płci?Może to głupie ale moim koleżankom i mamie się sprawdziło.Mnie wychodzi dziewuszka:-)Sprawdza się pod takim wiekiem,ile lat się skończy w roku poczęcia,czyli ja dopiero w czerwcu skończę 29 ale sprawdzam sobie 29+styczeń i GIRL!Ciekawa jestem Waszych wyników zabawy:happy2:

Chiński kalendarz płci dziecka - Forum - *-spam-*

U mnie sie z pierwszym nie zgadza, ale ja tego kalendarza widziałam już kilka wersji:-D

Będzie co ma być;-)

Moze gorzej się czują;/

Zamiast kapuchy był ogórek kiszony. Jedynego samotnego znalazłam w słoiku. Rarytasik;-)

Nadrobilam jakies 200 postow wiec kojarze juz mniej wiecej dziewczynki z poczatku, jeszcze 1800 i bede miala z glowy hehe:-D Ale macie tempo laski.

Co do wanny to ja przez pare lat mialam tylko prysznic wiec teraz nikt mnie chyba nie zmusi zeby wziasc prysznic, tylko wanna ale woda juz duzo chlodniejsza niz wczesniej.

Dziewczynki z UK kiedy umiawialyscie sie na pierwsza wizyte bo nie wiem czy mam zadzwonic teraz czy za tydzien a moze za dwa...

czyli prawie nikomu się nie sprawdziło :-D:-D:-D

a ja poprosiłam męża żeby zagrzał mi ziemniaczki na patelni ... no to dostałam olej z ziemniakami :dry: ... zjadłam pare kęsów, ale się nie da eeeeeeeeeh faceci

ja już wyszykowana do spania wpadłam powiedzieć dobranoc...
mnie wg tego chińskiego wyliczenia synek się sprawdził.. a teraz wychodzi dziewczynka.. czyli tak jak czuję.. :)

GKa, paulawawa. palu.. kochane.. meldować się !!

reklama
Ło matko dziewczyny nie było mnie od 15 na forym a tu aż 5 stron do nadrobienia:szok: ale dajecie z tym pisaniem przeczytalam i nie pamiętam co komu mialam napisać

Zapominajka mój Mikołaj ma teraz 4 lata i 4 miesiące i wiesz co też z czystego lenistwa na noc mu zakladalam pampka chociaż w dzień nie sika już prawie 3 lata i teraz mam problem i walcze z nocnym moczeniem juz 8 miesięcy i bardzo ciężko nam to idzie i nie wiem kiedy się oduczy. Moim zdaniem im wcześniej tym lepiej po później mimo że dziecko jest bardziej rozumne to gorzej to idzie

Co do kąpieli to ja w tygodniu prysznic a w soboty zawsze w wannie sobie leże trochę dłużej

Jestem zla jak nie wiem m mnie wnerwił :wściekła/y:

Scotland 18 mój suwaczek jest podobny do twojego nie jesteś sama

Ostatnia edycja:
Do góry