reklama
aguga06
Fanka BB :)
Ja też sporo przytyłam bo 24kg,ale schudłam praktycznie jak mały wyszedł z brzuszka ,a on sam ważył ponad 4kg. Rozstępów na brzuchu nie miałam ,smarowałam się balsamami dla dzieci ,wysmarowałam tubkę fasanny bo brzuch mnie swędział przy rozciąganiu się i wycierałam brzuszek też chusteczkami nawilżającymi.Za to na pupie mam ich masę.
Lorelain u mnie 2 wieczór bez mdłości i świra już dostaję,a do wizyty mam jeszcze 3tyg
Lorelain u mnie 2 wieczór bez mdłości i świra już dostaję,a do wizyty mam jeszcze 3tyg
Mamba_2008
Bubusiowa Mama:)
Ja też robiłam ostatnio placki i mąż się śmiała że pierwszy raz jemu brakło tak wsuwałamMniam naleśniki. Ale mi smaka zrobiłyście. Ja wczoraj o 22 smażyłam placki ziemniaczane i ledwo zdążyły trochę przestygnąć a już zjadałam.
No ja dzisiaj na wieczór rosołek sobie zrobiłam takie chęci miałama ja mam ochotę na różne zupy .... sama nie wiem którą bardziej bym chciała
Witamy witamyZobacz załącznik 439636Hej dziewczyny w piatek zrobilam tescik wyszedl pozytywny. Termin chyba koniec pazdziernika (ok 29) ale ciezko obliczyc bo pierwszy cykl staran po wyjeciu implanta mial 32dni, drugi 24 a za trzecim razem sie udalo, witam wszystkie dziewczynki ze staraczek;-) sprobuje was nadrobic od poczatku zeby was lepiej poznac, ale nie powiem troche juz naskrobalyscie
No nie większosć znajdą się i laicy w tych sprawach np. JaWitam Was Dziewczyny! Od jakiegoś czasu przeglądałam te forum i bardzo mi się tu spodobało więc postanowiłam zagościć na dłużej;-)Z tego co się zorientowałam to większość z Was to już doświadczone mamusie, u mnie to będzie pierwszy dzidziuś. Pozytywny test ujrzałam 06.02, a termin porodu wypada na 13 październik 2012 :-)
Moncia23 dziękuję! Termin porodu jest orientacyjny, wyliczony przeze mnie Do lekarza na wizytę idę w poniedziałek, wtedy też ma mi założyć kartę ciąży bo jak byłam tydzień temu to powiedział, że jeszcze za wcześnie. Już się nie mogę doczekać tej wizyty!:-)
Hmmmm dziwne ja byłam w 4 tygodniu i 6 dniu ciązy wg usg i już miałam założoną kartę ciązy
Zumba
Zaciekawiona BB
Hej dziewczyny ja jak zwykle piszę wieczorową porą.to moj czas laptopka:-)A teraz uwaga!Czy słyszałyście o chińskim kalendarzu płci?Może to głupie ale moim koleżankom i mamie się sprawdziło.Mnie wychodzi dziewuszka:-)Sprawdza się pod takim wiekiem,ile lat się skończy w roku poczęcia,czyli ja dopiero w czerwcu skończę 29 ale sprawdzam sobie 29+styczeń i GIRL!Ciekawa jestem Waszych wyników zabawy
http://www.*-spam-*/Forum-2-11/m727866-0,Chinski-kalendarz-plci-dziecka.html
http://www.*-spam-*/Forum-2-11/m727866-0,Chinski-kalendarz-plci-dziecka.html
marand
pełna szczęścia
Mina29 i Nikolaa nie jesteście same, mi również się wydaje, że wszystkie spodnie robią się przyciasnawe, a jak mi ciasno, to automatycznie robi mi się niedobrze a to dopiero szósty tydzień, strach pomyśleć, co będzie dalej
aha, ja mam to samo, niby jeszcze się mieszczę ale wszystko takie ciasne że strach, w zasadzie to mam tylko dresy i jedne spodnie takie bardziej eleganckie w które się mieszczę jeszcze bez problemów, ale jak tak dalej pójdzie to zaraz ciążówki będę musiała skombinować od siostry
malami25
Witam wieczornie. Takiego mi smaka narobiłyście, że spaghetti na kolację upichciłam. Młoda zachwycona, mogłaby się tylko spaghetti żywić. Wsunęła więcej niż ja Teraz tańcuje jak szalona. Lecę dokończyć swoje obowiązki i szykować się do spania bo padam:-( A co do kąpieli to owszem jestem za. Nic mnie tak nie odstresuje jak wieczorna ciepła ( nie gorąca) kąpiel:-) W pierwszej ciąży miałam zakaz ale tylko przez 3 tyg (ostatnie tygodnie), bo miałam skurcze i rozwarcie postępowało.
Z tych wyliczeń wychodzi chłopaczysko
Z tych wyliczeń wychodzi chłopaczysko
Ostatnia edycja:
reklama
-Lorelain-
zumba - sprawdziłam na synku i się nie zgadza bo pokazuje dziewczynkę ... teraz pokazuje mi chłopca, wiec moze tez bedzie na odwrót
młody wykąpany i śpi... a ja bije się z myślami czy przypiec sobie ziemniaczki na patelni
młody wykąpany i śpi... a ja bije się z myślami czy przypiec sobie ziemniaczki na patelni