reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Październik 2012

Witam Was Dziewczyny! Od jakiegoś czasu przeglądałam te forum i bardzo mi się tu spodobało więc postanowiłam zagościć na dłużej;-)Z tego co się zorientowałam to większość z Was to już doświadczone mamusie, u mnie to będzie pierwszy dzidziuś. Pozytywny test ujrzałam 06.02, a termin porodu wypada na 13 październik 2012 :-)

reklama
ja dzisiaj prawie wcale nie mam mdłości i nawet długo miałam sięł bawić się z małym w związku z czym oczywiście znowu świruje ... ja nie wiem jak ja dotrwam do piątkowej wizyty

scotland - no wreszcie się tutaj odezwałaś

... mi się jeszcze stanowczo nie chce zabierać do rozkopywania kartonów po Matusiu :sorry2:

Jagoda - serce bardzo by chciało dziewczynkę, ale rozum mi mówi że to chłopiec :-p

edit:
dziewczyny czy wy bierzecie kąpiele w wannie czy tylko szybki prysznic i uciekacie?

Anaa - witamy

Ostatnia edycja:
no pędzicie pędzicie
ann witaj i spokojnych 9 miesięcy
Lorelain ja prysznic tylko i wyłącznie ja ze wszystkim wole dmuchać na zimne wiec jest parę rzeczy których mimo że są różne opinie na ten temat nie będę robić wole nie ryzykować bo jak nie daj Boże coś by się stało to bym sobie nie wybaczyła do końca życia więc tak nie będę brać kąpieli nie będę myć okien nie bedę chodzić na basen ani biegać na żadne jogi i inne tego typu zajęcia ponieważ wiem że czasem bywa tak że to co jednemu nie szkodzi może drugiemu zrobić bubu jakoś przeżyje ten czas max się oszczędzając i odmawiając sobie pewnych rzeczy....

Moncia23 dziękuję! Termin porodu jest orientacyjny, wyliczony przeze mnie:) Do lekarza na wizytę idę w poniedziałek, wtedy też ma mi założyć kartę ciąży bo jak byłam tydzień temu to powiedział, że jeszcze za wcześnie. Już się nie mogę doczekać tej wizyty!:-)

Annap witam i to tez moja pierwsza ciaza.

Scotland, witamy ja z okolic Glasgow:-)

Lorelain ja biore tylko szybkie prysznice.

Moncia ja pomimo ze jeszcze nie przytylam to czuje sie taka obtłuszczona i taka jakas rozlazła, wiec i na sex jakos ochoty brak

Ja kolo poludnia zjadlam krokiety i do tej pory mi nie dobrze, wiec juz pewnie nic wiecej dzis nie zjem

zniknęłam na 3 h a tu tyle postów.. super
któraś mi smaku narobiła że wciągnęłam klopsiki i frytki z oleju! właśnie 2 porcję sobie smażę...
Witaj scotland..

Witam Was Dziewczyny! Od jakiegoś czasu przeglądałam te forum i bardzo mi się tu spodobało więc postanowiłam zagościć na dłużej;-)Z tego co się zorientowałam to większość z Was to już doświadczone mamusie, u mnie to będzie pierwszy dzidziuś. Pozytywny test ujrzałam 06.02, a termin porodu wypada na 13 październik 2012 :-)

no ja również na 13 października!! jupii..

edit:
dziewczyny czy wy bierzecie kąpiele w wannie czy tylko szybki prysznic i uciekacie?
ja z powody tego, że posiadam tylko prysznic, więc prysznic :rofl:

a kiedy dzisiaj ubierałam młodego po zajęciach to kiedy kucałam to tak mi się spodnie w brzuchola wpiły że stwierdziłam iż tylko dresy chyba mi zostają na razie póki brzuchol większy ciażowo nie będzie.. albo trzaba szafę przetrzepać ale się nie chce....:cool:

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Mina29 i Nikolaa nie jesteście same, mi również się wydaje, że wszystkie spodnie robią się przyciasnawe, a jak mi ciasno, to automatycznie robi mi się niedobrze:( a to dopiero szósty tydzień, strach pomyśleć, co będzie dalej:(

reklama
Widzę, że poruszacie temat seksu, u mnie coś nie bardzo w tym temacie, mąż jak zwykle napalony a u mnie spadek libido od czasu kiedy zrobiłam test ciążowy:( czuje się nie atrakcyjna wiedząc, że jestem w ciąży i że za niedługo będę się toczyć:( też tak macie czy tylko ja jestem odmieńcem???
ja mam podobnie... w pierwszej ciąży przytyłam 22 kg ale teraz nie dam się! :-)

Anna-p
GRATULACJE!

Co do kąpieli to u mnie na takiej zasadzie, że mamy wannę, ale biorę szybki prysznic. Ja nigdy nie byłam fanką długich kąpieli :-)

Do góry