reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Październik 2012

reklama
witam ... potrzebuje wsparcia ...bylam na wizycie niestety rokowania bardzo zle ...za tydzien wizyta albo będzie ok albo ...:( tona lekarstw i zostało tylko czekanie :( ciaza 5 t 6 d

Azorek to dobrze,że jutro mas ten skan.Trzymam kciuki za dobry wynik.A dlaczego miałaś te operacje?
mialam cyste ok 12,5 cm srednicy ktora pekla i sie wyalala. musieli usunac wsio ze mnie ale cosik pomineli i w ciagu tyg od pierwszej operacji bylam znow na stole operacyjnym:crazy: lekarz ktory robil pierwsza operacje mial wtedy 65 lat:szok:
aguga ja tutaj luteiny a ni nic innego na podtrzymanie nie dostane. tu sie ciazy nie ratuje.

magicarpenter trzymam mocno kciuki zacisniete&&&&&&&&&&& bierz leki i lez ile wlezie nic nie rob nie stawaj partner badz dobra wrozka w postaci babci niech zajmie sie dzieckiem a ty lez ile sie da:tak: dostalas leki i masz szanse wielka na uratowanie tej ciazy trzyma sie tam i nie poddawaj!!:tak::-) &&&&&&&&&&&

wlasnie dzwonila polozna ze szpitala podala mi nr tel wrazie jak by sie cos w nocy dzialo i skan mam jutro na 12:tak: powiedziala ze patrzac na moja historie chorobowa i 2 operacje obstawiaja cyste lub ciaze pozamaciczna. ehh okaze sie jutro i mam nadzieje ze kropek fasolinek ma sie dobrze. chyba dzisiaj nie zasne:szok:
to chyba się mi jedynie tam podoba: diagnoza i zaproszenie na badania przez telefon.. w kraj jak człowiek swojego nie odczeka w kolejkach to nie da rady nic państwowo załatwić

Azorek i megicarpenter trzymam mocno zacisniete kciuki, MUSI byc dobrze!!!
i takich wieści jak od silene oczekujemy
Dziewczyny dobre wieści:tak:
Jutro na 12 do lekarza i powtórzyć bete.

a ja po obiedzie wciągnęłam 3 pączki jeden po drugim... ale mnie mdli

Juz poprawione. Zanim przebilam sie przez te wszystkie strony musialam o zapomniec o Silene :zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::-:)-( Przepraszam Silene... Kciuki trzy razy mocniej teraz sciskam!!

reklama
Silene trzymam kciukasy! Ja dzisiaj 2 pączusie zjadłam(trzeci czeka).Miał być jeden ale mama o mnie zadbała co by tradycji stało się zadość:tak:,poprawiłam jeszcze takim placuszkiem dobrym :biszkopt+bita śmietana+galaretka z truskawkami,w pracy kilka czekoladek bo dostałyśmy od przedstawicieli na tłusty czwartek czy walentynki..
Tak się dziewczyny je! i...tak się tyje:zawstydzona/y:

Azorek84 już wspominałaś ale jak to jest u Was na początku w którym tygodniu się zgłaszasz pierwszy raz do gina?dostajesz wtedy skierowanie na badania?

Ostatnia edycja:
Do góry