reklama
megicarpenter
Fanka BB :)
witam ... potrzebuje wsparcia ...bylam na wizycie niestety rokowania bardzo zle ...za tydzien wizyta albo będzie ok albo ... tona lekarstw i zostało tylko czekanie ciaza 5 t 6 d
azorek84
mama Amelii 2009
mialam cyste ok 12,5 cm srednicy ktora pekla i sie wyalala. musieli usunac wsio ze mnie ale cosik pomineli i w ciagu tyg od pierwszej operacji bylam znow na stole operacyjnym lekarz ktory robil pierwsza operacje mial wtedy 65 latAzorek to dobrze,że jutro mas ten skan.Trzymam kciuki za dobry wynik.A dlaczego miałaś te operacje?
aguga ja tutaj luteiny a ni nic innego na podtrzymanie nie dostane. tu sie ciazy nie ratuje.
magicarpenter trzymam mocno kciuki zacisniete&&&&&&&&&&& bierz leki i lez ile wlezie nic nie rob nie stawaj partner badz dobra wrozka w postaci babci niech zajmie sie dzieckiem a ty lez ile sie da dostalas leki i masz szanse wielka na uratowanie tej ciazy trzyma sie tam i nie poddawaj!!:-) &&&&&&&&&&&
Silene
Fanka BB :)
Dziewczyny dobre wieści
Jutro na 12 do lekarza i powtórzyć bete.
to chyba się mi jedynie tam podoba: diagnoza i zaproszenie na badania przez telefon.. w kraj jak człowiek swojego nie odczeka w kolejkach to nie da rady nic państwowo załatwićwlasnie dzwonila polozna ze szpitala podala mi nr tel wrazie jak by sie cos w nocy dzialo i skan mam jutro na 12 powiedziala ze patrzac na moja historie chorobowa i 2 operacje obstawiaja cyste lub ciaze pozamaciczna. ehh okaze sie jutro i mam nadzieje ze kropek fasolinek ma sie dobrze. chyba dzisiaj nie zasne
i takich wieści jak od silene oczekujemyAzorek i megicarpenter trzymam mocno zacisniete kciuki, MUSI byc dobrze!!!
Dziewczyny dobre wieści
a ja po obiedzie wciągnęłam 3 pączki jeden po drugim... ale mnie mdli
reklama
Zumba
Zaciekawiona BB
Silene trzymam kciukasy! Ja dzisiaj 2 pączusie zjadłam(trzeci czeka).Miał być jeden ale mama o mnie zadbała co by tradycji stało się zadość,poprawiłam jeszcze takim placuszkiem dobrym :biszkopt+bita śmietana+galaretka z truskawkami,w pracy kilka czekoladek bo dostałyśmy od przedstawicieli na tłusty czwartek czy walentynki..
Tak się dziewczyny je! i...tak się tyje
Azorek84 już wspominałaś ale jak to jest u Was na początku w którym tygodniu się zgłaszasz pierwszy raz do gina?dostajesz wtedy skierowanie na badania?
Tak się dziewczyny je! i...tak się tyje
Azorek84 już wspominałaś ale jak to jest u Was na początku w którym tygodniu się zgłaszasz pierwszy raz do gina?dostajesz wtedy skierowanie na badania?
Ostatnia edycja: