reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październik 2012

MIna29 - nie zdążyłam przeczytać całego wątku:-)
Super kociaki, a ten czarny to jakaś rasa??? Bo jakiś taki inny??? i ten ogon ma taki niesamowity!!! To musi być jakiś rasowy!
Jak Ty dajesz radę z 3 kotami, ja mam tylko jedną ale jak zaczyna szaleć po mieszkaniu to się tylko rozglądam co strąci ( oczywiście przez przypadek), aha no i w nocy się jej włącza bieganie i nas budzi nad ranem. A musz przyznać że wszystko co najbardziej hałasuje to właśnie znajduje np. o 3 nad ranem i się oczywiście bawi:-D a co tam!

czarny kocur i kotka na hamaku to maine coon, rodzeństwo z jednego ojca , z jednej hodowli, 2 dni różnicy w urodzeniu. A kiedy się bawią (w nocy oczywiście) to jakby stado słoni biegało i to jest fajne

Wiecie co dziewczyny ja już popadam w paranoję normalnie....bolą mnie plecy tak na samym dole prawie przy czterech literach i co chwila latam do kibelka sprawdzać czy coś się nie dzieję mam noramalnie schizę jakąś niech już zadzwonią :eek:
spoko kochana, takie bóle są normalne..

a ja oglądam ciąża z zaskoczenia na TLC i oczywiście ryczę jak bóbr

reklama
Mamba 2008 - moja kicia jest bardzo podobna do mojej, nawet na Twoim zdjęciu taką samą pozę robi:-) Tylko moja ma białe łatki - pod bródką, pod paszkami i na brzuszku, a ilke Twoja ma lat?

Moja ma 5 lat i cała jest w jednym kolorze z zielonymi oczami:tak:

a ja oglądam ciąża z zaskoczenia na TLC i oczywiście ryczę jak bóbr

Ja tez oglądałam te ich historie normalnie niesamowite :szok:

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Uffff nadrobiłam dzisiejszy dzień.Synek od rana mało pospał i nie zdazyłam nawet nic wpisać.
Ale smaka robicie na te pączki, mi sie nie chciało iśc do polskiego sklepu po paczki a te irl to moga sie schować.

Dzasta82 &&&&&&&&&&& zaciśnięte, mam nadzieje ze @ nie przyjdzie i pochwalisz nam sie pieknym 2-kreskowym tesciorem :)
Silene życze zdrówka córeczce i &&&&& za wyniki.
Azorek to nagadaj moze u lekarza, moze da sie naciągnac na darmowy skan.W irl tez wszystko lecza paracetamolem.
Mina ja tez czesto ogladam ten program o ciąży na TLC i co mnie dziwi ze czesto tym dziewczyna testy ciążowe wychodza negatywne :/

No pod tym wzgledem ciązowym i opieki nad cięzarnymi to macie w PL fajnie.Jak pisałam wczesniej tutaj ciężarna zajmuja sie dopiero około 20tc przynajmniej w moim szpitalu, do tej pory działa natura.

widze temat zwierzakowy sie rozkrecil:-D ja mialam w pl suczke takiego burka spasionego ale musielismu uspic bo miala raka:zawstydzona/y:teraz bardzo bym chciala miec psa albo kota choc nie przepadam za tym drugim zbytnio;-)ale niestety jak latamy do pl na urlop to ciezko by bylo z opieka nad zwierzatkiem:-(czesc znajomych ma w umowie na mieszkanie taka klauzule ze nie mozna miec zwierzat w domu i byl by problem komu podrzucic stworka:sorry:

dodzwonilam sie do szpitala do centrum poloznych od wczesnej ciazy:confused2:bo tu kazdy ma inny nr telefonu choc to jeden szpital:sorry: pani zadal mi mase pytan co do bolu i nie powiedziala tego ale po pytaniach wnioskuje ze podejrzewa ciaze pozamaciczna:zawstydzona/y: czekam bo ma sie skonsultowac z lekarzem i zkims tam jeszcze i maja mi oddzwonic niebawem i powioedziec co dalej. moze jeszcze dzisiaj mnie do szpitala odesla na badania choc tam zawsze jest tlok i moze dopiero na jutro rano mnie upchna na spotkanie i zapewne skan:tak: nie mam zadnych plamien wiec juz nie mysle o pozamacicznej predzej torbiel (moze teraz mocniej uciskac bo macica przeciez rosnie) albo infekcja jakas moglo mni epodwiac po pracy. trzymajcie kciuki a ja obgryze ze stresu w tym czasie reszte paznokci:zawstydzona/y:

Witam sie z powrotem jutro wizyta... a ja coraz bardziej sie boje:( Nie wiem jakim cudem ale moj K sie cieszy...teraz boje sie jeszcze bardziej:( ale kurde powiem wam że...no cieszyc sie powoli zaczynam

wlasnie dzwonila polozna ze szpitala podala mi nr tel wrazie jak by sie cos w nocy dzialo i skan mam jutro na 12:tak: powiedziala ze patrzac na moja historie chorobowa i 2 operacje obstawiaja cyste lub ciaze pozamaciczna. ehh okaze sie jutro i mam nadzieje ze kropek fasolinek ma sie dobrze. chyba dzisiaj nie zasne:szok:

reklama
Silene kiedy wyniki będą? Jak córcia-lepiej się czuję?
Azorek współczuję tej nie pewności.Dla pocieszenia dodam,że ja też miałam pobolewania i straszne kłucia-pisałam o tym,po wizycie u gina i braniu luteiny spokój nic mi nie dolega więc może i Tobie brakuje jakiegoś hormonu itd.Trzymam kciuki kochana i oby szybko dali Ci znać bo wiem przez co przechodzisz.

Do góry