reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październik 2012

reklama
witam ... potrzebuje wsparcia ...bylam na wizycie niestety rokowania bardzo zle ...za tydzien wizyta albo będzie ok albo ...:( tona lekarstw i zostało tylko czekanie :( ciaza 5 t 6 d

Azorek to dobrze,że jutro mas ten skan.Trzymam kciuki za dobry wynik.A dlaczego miałaś te operacje?
mialam cyste ok 12,5 cm srednicy ktora pekla i sie wyalala. musieli usunac wsio ze mnie ale cosik pomineli i w ciagu tyg od pierwszej operacji bylam znow na stole operacyjnym:crazy: lekarz ktory robil pierwsza operacje mial wtedy 65 lat:szok:
aguga ja tutaj luteiny a ni nic innego na podtrzymanie nie dostane. tu sie ciazy nie ratuje.

magicarpenter trzymam mocno kciuki zacisniete&&&&&&&&&&& bierz leki i lez ile wlezie nic nie rob nie stawaj partner badz dobra wrozka w postaci babci niech zajmie sie dzieckiem a ty lez ile sie da:tak: dostalas leki i masz szanse wielka na uratowanie tej ciazy trzyma sie tam i nie poddawaj!!:tak::-) &&&&&&&&&&&

wlasnie dzwonila polozna ze szpitala podala mi nr tel wrazie jak by sie cos w nocy dzialo i skan mam jutro na 12:tak: powiedziala ze patrzac na moja historie chorobowa i 2 operacje obstawiaja cyste lub ciaze pozamaciczna. ehh okaze sie jutro i mam nadzieje ze kropek fasolinek ma sie dobrze. chyba dzisiaj nie zasne:szok:
to chyba się mi jedynie tam podoba: diagnoza i zaproszenie na badania przez telefon.. w kraj jak człowiek swojego nie odczeka w kolejkach to nie da rady nic państwowo załatwić

Azorek i megicarpenter trzymam mocno zacisniete kciuki, MUSI byc dobrze!!!
i takich wieści jak od silene oczekujemy
Dziewczyny dobre wieści:tak:
Jutro na 12 do lekarza i powtórzyć bete.

a ja po obiedzie wciągnęłam 3 pączki jeden po drugim... ale mnie mdli

Juz poprawione. Zanim przebilam sie przez te wszystkie strony musialam o zapomniec o Silene :zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::-:)-( Przepraszam Silene... Kciuki trzy razy mocniej teraz sciskam!!

reklama
Silene trzymam kciukasy! Ja dzisiaj 2 pączusie zjadłam(trzeci czeka).Miał być jeden ale mama o mnie zadbała co by tradycji stało się zadość:tak:,poprawiłam jeszcze takim placuszkiem dobrym :biszkopt+bita śmietana+galaretka z truskawkami,w pracy kilka czekoladek bo dostałyśmy od przedstawicieli na tłusty czwartek czy walentynki..
Tak się dziewczyny je! i...tak się tyje:zawstydzona/y:

Azorek84 już wspominałaś ale jak to jest u Was na początku w którym tygodniu się zgłaszasz pierwszy raz do gina?dostajesz wtedy skierowanie na badania?

Ostatnia edycja:
Do góry