reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Październik 2012

reklama
już 1 dzień za nami, ale najlepsze życzonka dla was i waszych rodzin..przepraszam, że tak późno, ale brak mi czasu na cokolwiek :( na szybko: mały ma już 11,5 zęba, wczoraj ładnie siedzial przy stole wigilijnym a prezenty wprawiły go w zachwyt :) apetyt ma nadal ogromny, waga nadal niska, niegrzeczny strasznie, wszędzie go pelno i uwielbia psocić i kłócic się z wszystkimi dookoła a najbardziej ze mną i tatą :) rośnie nam szatan :)

jak będę miała więcej czasu to napisze ładniej i więcej ściskam was mocno na święta :)

Dziewczyny wszystkiego dobrego w Nowym Roku!!! Na świąteczne życzenia już za późno ale i tak Was mocno ściskam.
My święta zaczęliśmy już tydzień wcześniej i były bardzo objazdowe. Zrobiliśmy prawie 1000 km odwiedzając też prababcię Tosia. U nas szykują się wielkie zmiany ale nie chcę zapeszać więc na razie cisza:)))
Wczoraj byłam na wizycie i wszystko ok. 26 tydzień ciąży. Nie robiliśmy usg więc nie mam nadal potwierdzenia w 100% ale trzymamy się wstępnej diagnozy , że w brzuszku siedzi córeczka:) Na wadze plus 4 kg z czego 2 pojawiły się właśnie w święta:)))
My Sylwestra spędzamy w domu. Mamy kilka zaproszeń ale szczerze to jestem tak zmęczona tym wyjazdem z resztą mój mąż też że planujemy jakąś romantyczną kolację w domu i może maraton filmowy.
Dla wszystkich wesołej zabawy!!!

hej ja zaglądam codziennie ale siły już nie mam żeby coś napisać bez marudzenia
Kasik ja też myślałam o niani elektronicznej, pomimo, że mieszkanie 65m mamy ;) ale jak tu się wykąpać z dwójką maluchów... termin mam na 23 stycznia, aczkolwiek do 10 zamierzam się rozpakować, bo dość już mam

Hello :)
Vinga no fakt koncowa juz, wiec pewnie tragicznie sie czujesz.

Co do niani, u nas jak narazie 60m2 i jest nie potrzebna, ale jak ostatnio bylismy pare nocy i tesciow na 200m2 to stwierdzilam ze jak sie wyprowadzimy do domu kolo kwietnia, gdzie bedzie 180m2, to zdecydowanie trzeba miec nianie. Ja u tesciow poprostu polaczylam rozmowa dwa telefony, moj i narzeczonego, gdzie u mnie wylaczylam mikrofon i tak slyszalam mloda. Na chwile to jest ok, ale na dluzsza mete to porazka, zwlaszcza jak skonczy sie darmowe rozmowy :D

kaskid Olaf śpi w swoim pokoju i od roku używamy niani Motorola MBP36 i jesteśmy z niej bardzo zadowoleni, więc mogę ci ją polecić :tak:

reklama
Vinga trzymam kciuki coby Ci się udało rozpakować do tego 10tego :) i wszystko poszło gładko!
My niani nie mamy, ale to dlatego że młody śpi z nami w pokoju...pod tym względem jestem jakaś mega ostrożna i zwlekam cały czas z przeniesieniem Krzysia do siebie...do tej pory wstaje kilka razy i sprawdzam czy wszystko ok. Zresztą za dużo się nasłuchałam i naczytałam nt., bezdechu u dzieci a ponoć bywały przypadki, że nawet półtoraroczne dziecie to dotknęło...niby wydaje się to mało prawdopodobne, ale zdarzało się.

Do góry