reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październik 2012

reklama
już 1 dzień za nami, ale najlepsze życzonka dla was i waszych rodzin..przepraszam, że tak późno, ale brak mi czasu na cokolwiek :( na szybko: mały ma już 11,5 zęba, wczoraj ładnie siedzial przy stole wigilijnym a prezenty wprawiły go w zachwyt :) apetyt ma nadal ogromny, waga nadal niska, niegrzeczny strasznie, wszędzie go pelno i uwielbia psocić i kłócic się z wszystkimi dookoła a najbardziej ze mną i tatą :) rośnie nam szatan :)

jak będę miała więcej czasu to napisze ładniej i więcej ściskam was mocno na święta :)

Dziewczyny wszystkiego dobrego w Nowym Roku!!! Na świąteczne życzenia już za późno ale i tak Was mocno ściskam.
My święta zaczęliśmy już tydzień wcześniej i były bardzo objazdowe. Zrobiliśmy prawie 1000 km odwiedzając też prababcię Tosia. U nas szykują się wielkie zmiany ale nie chcę zapeszać więc na razie cisza:)))
Wczoraj byłam na wizycie i wszystko ok. 26 tydzień ciąży. Nie robiliśmy usg więc nie mam nadal potwierdzenia w 100% ale trzymamy się wstępnej diagnozy , że w brzuszku siedzi córeczka:) Na wadze plus 4 kg z czego 2 pojawiły się właśnie w święta:)))
My Sylwestra spędzamy w domu. Mamy kilka zaproszeń ale szczerze to jestem tak zmęczona tym wyjazdem z resztą mój mąż też że planujemy jakąś romantyczną kolację w domu i może maraton filmowy.
Dla wszystkich wesołej zabawy!!!

hej ja zaglądam codziennie ale siły już nie mam żeby coś napisać bez marudzenia
Kasik ja też myślałam o niani elektronicznej, pomimo, że mieszkanie 65m mamy ;) ale jak tu się wykąpać z dwójką maluchów... termin mam na 23 stycznia, aczkolwiek do 10 zamierzam się rozpakować, bo dość już mam

Hello :)
Vinga no fakt koncowa juz, wiec pewnie tragicznie sie czujesz.

Co do niani, u nas jak narazie 60m2 i jest nie potrzebna, ale jak ostatnio bylismy pare nocy i tesciow na 200m2 to stwierdzilam ze jak sie wyprowadzimy do domu kolo kwietnia, gdzie bedzie 180m2, to zdecydowanie trzeba miec nianie. Ja u tesciow poprostu polaczylam rozmowa dwa telefony, moj i narzeczonego, gdzie u mnie wylaczylam mikrofon i tak slyszalam mloda. Na chwile to jest ok, ale na dluzsza mete to porazka, zwlaszcza jak skonczy sie darmowe rozmowy :D

kaskid Olaf śpi w swoim pokoju i od roku używamy niani Motorola MBP36 i jesteśmy z niej bardzo zadowoleni, więc mogę ci ją polecić :tak:

reklama
Vinga trzymam kciuki coby Ci się udało rozpakować do tego 10tego :) i wszystko poszło gładko!
My niani nie mamy, ale to dlatego że młody śpi z nami w pokoju...pod tym względem jestem jakaś mega ostrożna i zwlekam cały czas z przeniesieniem Krzysia do siebie...do tej pory wstaje kilka razy i sprawdzam czy wszystko ok. Zresztą za dużo się nasłuchałam i naczytałam nt., bezdechu u dzieci a ponoć bywały przypadki, że nawet półtoraroczne dziecie to dotknęło...niby wydaje się to mało prawdopodobne, ale zdarzało się.

Do góry