jutrzenka pytalam mamy czemu bylo jak bylo gdy jej tescu zmarl - chodzi podobno o to ze kobieta w ciazy nie powinna na zmala osobe patrzec [na cialo]
... byłam dziś u dentysty , wykryła mi dwie malutkie dziurki i jedna strzeliła od ręki oraz jedno dziursko - o którym wiedziałam - i musiała wpakować lekarstwo - oby się udało bez kanałowego, jest podobno szansa na to
sonkaa ja tez dzis u dentysty sie mordowalam, w sumie 3 zabki, ale 2 tak 'delikatnie'
Bylam przerazona faktem ze mi nie dadza znieczulenia ale nie bylo tak zle
Dziewczyny proszę zagłosujcie, to zajmie chwilkę a mi bardzo pomoże
TWÓJPROJEKT | Baby VOX, Coccodrillo
Zaglosowane
Padnieta jestem dzis kobitki,
Mialam lezec caly dzien ale w sumie sie nie da.
ZAWSZE cosik jest do zrobienia, nawet jak jest sie na wakacjach,
mi dzis znowu 2 godzinki w pracy wyszly [za mame musialam tym razem]
Tak mowilyscie o mieszkaniu na 'wysokim' pietrze i wogule,
ale jakby na to nie patrzyc ile sie w miare ruszamy w ciazy to pozniej bedzie nam latwiej
Wiem wiem ciezko i tak dalej ale z drugiej strony prawda
U mnie w IRL sie pokomplikowalo ostro podobno i naprawde myslalam o powrocie na chorobowe,
ale tez sie zastanawiam ciagle,
bo pracujac zarabiam ok 1200, a bedac na bezrobociu to mam jakies 750 - a jakos niechce meza obciazac.
Zobaczymy zreszta jak to bedzie,
narazie sie zglosilam na sprzatanie za kolezanke
- okazalo sie ze z powodow rodzinnych miesiac musi przedluzyc urlop- tylko nie wie czy sie szef zgodzi
- jak sie nie bedzie chcal zgodzic to powiedzialam ze wezme jej godziny - i wtedy juz powinien zamknac jadaczke.
Ehhh ciagle cos sie dzieje, zeby tydzien byl spokojny, a tu nie na okraglo cos musi byc :/