reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Październik 2012

To ja jestem jakaś inna, hehe. Nigdy po Olusiu nie dojadałam kaszek, słoiczków itp. Za to u mnie w domu wszyscy się tym zajadali. Moja siostra to pierwsza była do kaszek :-) I ogólnie wiele osób mówi, że te kaszki są pyszne. A mnie w ogóle do nich nie ciągnie. A kaszkę manną (Bobovity) mój Olek po prostu uwielbiał.

reklama
jutrzenka pytalam mamy czemu bylo jak bylo gdy jej tescu zmarl - chodzi podobno o to ze kobieta w ciazy nie powinna na zmala osobe patrzec [na cialo]

... byłam dziś u dentysty , wykryła mi dwie malutkie dziurki i jedna strzeliła od ręki oraz jedno dziursko - o którym wiedziałam - i musiała wpakować lekarstwo - oby się udało bez kanałowego, jest podobno szansa na to
sonkaa ja tez dzis u dentysty sie mordowalam, w sumie 3 zabki, ale 2 tak 'delikatnie'
Bylam przerazona faktem ze mi nie dadza znieczulenia ale nie bylo tak zle :D

Dziewczyny proszę zagłosujcie, to zajmie chwilkę a mi bardzo pomoże:)
TWÓJPROJEKT | Baby VOX, Coccodrillo
Zaglosowane :D

Padnieta jestem dzis kobitki,
Mialam lezec caly dzien ale w sumie sie nie da.
ZAWSZE cosik jest do zrobienia, nawet jak jest sie na wakacjach,
mi dzis znowu 2 godzinki w pracy wyszly [za mame musialam tym razem]

Tak mowilyscie o mieszkaniu na 'wysokim' pietrze i wogule,
ale jakby na to nie patrzyc ile sie w miare ruszamy w ciazy to pozniej bedzie nam latwiej :D
Wiem wiem ciezko i tak dalej ale z drugiej strony prawda :p

U mnie w IRL sie pokomplikowalo ostro podobno i naprawde myslalam o powrocie na chorobowe,
ale tez sie zastanawiam ciagle,
bo pracujac zarabiam ok 1200, a bedac na bezrobociu to mam jakies 750 - a jakos niechce meza obciazac.
Zobaczymy zreszta jak to bedzie,
narazie sie zglosilam na sprzatanie za kolezanke
- okazalo sie ze z powodow rodzinnych miesiac musi przedluzyc urlop- tylko nie wie czy sie szef zgodzi
- jak sie nie bedzie chcal zgodzic to powiedzialam ze wezme jej godziny - i wtedy juz powinien zamknac jadaczke.

Ehhh ciagle cos sie dzieje, zeby tydzien byl spokojny, a tu nie na okraglo cos musi byc :/

Jutrzenka co do pogrzebu to ja byłam w 4 m-cu z synkiem i poszlam do kościoła i na cmentarz ale niestety to był pogrzeb mojego ojca więc nie mogłam nie pójść bo źle bym się z tym czuła.Jesli to by dotyczyło rodziny mojego męza mysle ze bym z nim porozmawiała i odpuściła sobie cmentarz.
Aguga gratuluje zdolności.
Mimii ja tez do zwolenników kaszek nie nalezę i po synku nie dojadalam, nigdy jakos mi nie smakowaly.

Witajcie
ja zaraz lecę na pobranie krwi i oddać mocz (tym razem mąż mi przypomniał że do kubeczka :-D)
ale wiadomo muszę bez śniadania i już mnie ssie!
masakra
ale za to jadę dzisiaj z koleżanką na polowanie do szmateksów ona ma niesamowite oko więc coś upolujemy ale raczej dla siebie i Kaja bo dla małej to dalej nie wiem co mam w piwnicy.. chyba, że jakiś kombinezon na jesień/zimę
miłego dzionka

Witam. Poczytuję Was w miarę na bieżąco, ale z odpisywaniem to u mnie krucho:-(
W niedzielę miałam komunię siostrzenicy męża i w sumie do wczoraj wieczorem gości.
Wczoraj do 20 jeździliśmy w poszukiwaniu płytek do nowego domku i w sumie to zadowolona jestem, bo wybraliśmy wszędzie. Dziś lecę sprzątać, mężolina dokończy szpachlować i będzie można wszystko po płytki przygotowywać:-D:-D:-D
No i wizytę dziś mam na 14:-) trzymajcie kciuki, żeby maleństwo uchyliło wreszcie rąbka tajemnicy:-) zajrzę wieczorem.

Witam Was dziewczynki :-)

malami- &&&&&&&&&&&&& za wizytę i niech się dzidzia pięknie zaprezentuje :-)

mina - powodzenia na polowaniu i & za wyniki

polcia -& za wyniki

emotion - ja tez jadę bez znieczulenia zawsze, ale ta jedna dziurka mnie zaskoczyła, chodzimy na kontrole w miarę regularnie, a tu mi się takie coś pokazało, co z zewnątrz małe, a w środku masakra - i o to się bałyśmy , czy jakieś kanałowe się nie przyplącze, ale chyba nie, bo po założeniu lekarstwa w ogolę nie boli (wcześniej też nie bolało) , a dentystkę mam złotą

ja dziewczynki chyba jutro pojadę do Mamy - nie widziałyśmy się od Bożego Narodzenia, ma do mnie przyjechać w lipcu, ale teraz małż wybrał urlop (kazali na wypowiedzeniu) - jeszcze autko służbowe wygodne jest przez 2 tygodnie, a gin mi pozwolił, więc wybieramy się do niedzieli - będę więc trochę mniej pisać , choć postaram się zaglądać, bo potem nie nadrobię :-)
mam tylko nadzieję, że dobrze zniosę podróż (ponad 400km), ale mamy plan często stawać

hej. jak mi się dziś nic nie chce a na 11.30 muszę jechać na echo maluszka.
cały dzień bym spała. może jak przyjdę to się położe.
buziaki.
jak tam ??

reklama
marand - chyba po raz pierwszy czytając , co która je akurat dzisiaj - nie miałam zachcianki na dziecięcą kaszkę :-)

a co do przytulanek, to u nas tez posucha, sporadycznie, bo jaj jakoś nie mam ochoty i małż to jakoś toleruje, jakoś tak jest inaczej niż z Majką i trochę bym chciała, a trochę strach i sił brak... ej dziwactwo jakieś, dobrze, że przeminie
Kaszka :szok: oj nie to nie moje jedzenie. Ja zrobiłam sobie wieczorem żurek więc będzie na dziś i jutro:tak: A co do przytulanek to u mnie owocnie to wygląda:-) Mąż był cały tydzień w domu więc korzystaliśmy;-) No a teraz celibat bo cały tydzień w pracy.
Ptyska ja ziemniaczki pieczone robie sama w piekarniku. Polecam

Ja również najlepiej w rękawie:tak:
Dzisiaj beznadziejny dzień za oknem, ale samopoczucie wcale nie takie złe. Dzisiaj też sporo pracy mam, ale postaram się zaglądać;-)

Do góry