reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Październik 2012

pisałyście o jedzeniu, to ja wam zdradzę jakie mam dziś bogate menu
z uwagi że od rana nie ma męża i niestety na noc raczej też nie wróci to postanowiłam nie robić obiadu i cały dzień jem kaszę mleczno-ryżową dla dzieci po 4 miesiącu życia o smaku waniliowym, teraz też właśnie zajadam:-D

reklama
co do plam czerwonych Miny to nie wiem jak to wygląda dokładnie ale ja tak miałam jak ugryzł mnie komar jakis dziwny i zamiast bąbla pojawilo sie kilka czerwonych kropko plamek.
Czy wasze chłopy też sie boją przytulanek?bo mój sie boi,tzn nie że ich unika ale taki jest niepewny jakiś.
Powiem wam że ja też sie dziwnie czuje w końcu dzidzius reaguje na przyłożenie ręki do brzucha albo jak lekarz usg robi to i na przytulanki reaguje,pod tym względem wolałabym już urodzić:-)

witam sie i ja. jak sie kol wprowadzila mam mniej czasu na bb a dwa ze ciagle gdzies latam z mloda albo sama korzystajac ze mezasty z mloda siedzi:tak::-)
wczoraj z kol pojechalam na emergency do szpitala...u nas pon i wt jest wolny swieto jubileuszowe krolowej wiec przychodzie w wiekszosci pozamykane sa. kol miala objawy zapalenia pecherza i sik co 5 min doslownie z zegarkiem w reku...jak zaczela mocz z krwia oddawac to mowie koniec taxi i do szpitala. okazalo sie ze nie ma WOGOLE bialka w moczu nic a nic tylko ta krew wiec infekcja odpada. wzieli mocz do analizy w lab i w srode ma isc do swojego lek po wyniki. dziwne to ...moze miec np kamienie jak dobrze kojarze mam nadzieje ze to nic powaznego bo kamyki rozbijaja lekami i mozna sie ich pozbyc. a u niej te "zapalenia pecherza" ostatnio czesro sie zdarzaja ale pierwszy raz mocz z krwia poszedl:baffled:

ja dzis jaka s zmeczona jestem nie wiem co mi sie dzieje ..pewnie cisnienie albo cos bo kawka slabo sobie poradzila ze man i glowa mnie nadal boli:zawstydzona/y::-(sorki ze tak o sobie ale nie mam sily i weny do nadrobienia forum widzialam tylko ze sysiowata sie znow gdzies tu wkrecila i juz zbanowana jest ehhh n aniektorych nie ma rady i chyba trole beda sie teraz pojawiac wakacje ida to dzieciaki maja wiecej wolnego i sie nudza w domach:no:

marand - chyba po raz pierwszy czytając , co która je akurat dzisiaj - nie miałam zachcianki na dziecięcą kaszkę :-)

a co do przytulanek, to u nas tez posucha, sporadycznie, bo jaj jakoś nie mam ochoty i małż to jakoś toleruje, jakoś tak jest inaczej niż z Majką i trochę bym chciała, a trochę strach i sił brak... ej dziwactwo jakieś, dobrze, że przeminie

lecę kłaść Majkę a i sama zaraz padnę, bo po tym dniu pełnym wrażeń ledwo żyję, zwłaszcza, że noc przed wizytą jak zwykle w plecy :-(, dobrej nocy i truskawkowo-czereśniowych snów :-)

reklama
Czy wasze chłopy też sie boją przytulanek?bo mój sie boi,tzn nie że ich unika ale taki jest niepewny jakiś.

U nas przytulanki sa cały czas bo jakas zrobiłam sie w tej ciazy chętna. Jednak wczoraj usmiałam sie zdrowo w trakcie mój M stwierdza że odkąd zobaczył nasza córeczkę na usg to mu głupio bo wydaje mu się że ona się patrzy na to co robimy :-D:-D:-D

Do góry