Lekarz zbadał mnie ze wszytkich stron, jestem w szoku bo zbadał mnie dokładniej niż moja gin. Z córeczką wszytko ok,
Ale w końcu jestem spokojna, bo najważniejsze, że nie są to problemy ginekologiczne.
ja podobnie jak dziewczyny uważam że trzeba dmuchać na zimne. Przynajmniej jesteś spokojniejsza a to najważniejsze dla was teraz.
ja dzisiaj posprzątałam mieszkanie (mąż niestety musiał pojechać do pracy na parę godzin) , nawet ściany w brudnych miejscach powycierałam i tez siadłam z truskawkami..teraz brzuch mam 2 razy większy tak się objadłam.Teraz siadłam odpocząć oczywiście z truskawkami
A po te truskawki to na ryneczek ok 10 rano poleciałam jak było okropnie zimno 14'C więc kurtka, apaszka, plecaczek i naprzód: 15zł za 2kg koszyczek.
Niewyspana dzisiaj jestem jak malami.bo ok północy Kaj przyszedł do nas spać i się oba chłopaki rozłożyli a ja na brzeżku łóżka.. wrrr. Do salonu nie chciałam iść spać bo moje mega towarzyskie koty zaraz by po mnie łaziły a teraz tego nie cierpię więc drzwi od sypialni zamykam.
Teraz czekam na X faktor