reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październik 2012

Lekarz zbadał mnie ze wszytkich stron, jestem w szoku bo zbadał mnie dokładniej niż moja gin. Z córeczką wszytko ok,
Ale w końcu jestem spokojna, bo najważniejsze, że nie są to problemy ginekologiczne.

ja podobnie jak dziewczyny uważam że trzeba dmuchać na zimne. Przynajmniej jesteś spokojniejsza a to najważniejsze dla was teraz.

Teraz siadłam odpocząć oczywiście z truskawkami
ja dzisiaj posprzątałam mieszkanie (mąż niestety musiał pojechać do pracy na parę godzin) , nawet ściany w brudnych miejscach powycierałam i tez siadłam z truskawkami..teraz brzuch mam 2 razy większy tak się objadłam.
A po te truskawki to na ryneczek ok 10 rano poleciałam jak było okropnie zimno 14'C więc kurtka, apaszka, plecaczek i naprzód: 15zł za 2kg koszyczek.

Niewyspana dzisiaj jestem jak malami.bo ok północy Kaj przyszedł do nas spać i się oba chłopaki rozłożyli a ja na brzeżku łóżka.. wrrr. Do salonu nie chciałam iść spać bo moje mega towarzyskie koty zaraz by po mnie łaziły a teraz tego nie cierpię więc drzwi od sypialni zamykam.
Teraz czekam na X faktor

reklama
Mina raz na wozie raz pod wozem (chodzi mi o sparwy łóżkowe ;) mój mąż zawsze wykorzystuje sytuację gdy pójdę w nocy do kibelka i rozkłada się na całym łóżku, a potem wielce zdziwiony, że ktoś go przesuwa.

za kim jesteś w XF? ja byłam za Eweliną teraz za Dawidem

teraz to już nie wiem za kim..zobaczę co pokażą wokalnie. Z The Chance ta najszczuplejsza dziewczyna ma najładniejszy głos. A z chłopaków chyba własnie Dawid

ktoś chętny na naleśniki z truskawkami?

ja oglądam jeszcze YCD i jak ta płaczka Matlewska wygra to się wścieknę:cool:

lubię talent show ale tylko w MBTM wygrywali moi faworyci, sama nie głosuje ;)

malinova a zrobisz mi do nich kakałko?? :sorry:
a może być czekolada pitna Lindt?
lindt-hot-choc-1.jpg

och jaka fajna piosenka Dżemu w wykonaniu Marcina :))))

Ostatnia edycja:
a ja zmykam poleniuchowac w łóżeczku , jutro jedziemy do znajomych, więc troche aktywności zażyję :-), trzeba się przygotowac do takiego ciosu :-D:-D:-D , dobranoc pa

reklama
no właśnie od początku zamulają.. zero energii w tych piosenkach.. tylko dziewczyny na razie się pokazały z tej weselszej strony..
może to wszystko ustawione?

Do góry