reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październik 2012

jeszcze 5 dni do wizyty i już świruję, dlatego nawet nie jestem w stanie za wiele napisać
od rana pobolewa mnie coś w pachwinie takie pojedyncze ukłucia, macie może coś takiego?
Wizytujesz we wtorek czy w środę? To czekamy razem, ja idę we wtorek, 5.06 i też już tylko o tym myślę...

koleżanka mi jakiś czas temu opowiadała że jej gdzieś tak w 7 miesiącu się zaczęło i wstawała po nocy w dwoma wielkimi plamami na koszuli i od tego czasu się dygam

zaczęło się od małych plamek a potem istny potok na koszulce i bez wkładek ani rusz

Tego właśnie się boję. Jakoś nie wyobrażam sobie, że mnie coś takiego zaskoczy w pracy albo na ulicy:no:

reklama
Azorek to dla mnie i tak nie zmienia sytuacji. My niby za wode tez nie placimy duzo ale niestty przez gapiostwo urzednikow nadal nie mamy kanalizacji wiec jedziemy na szmbie. Juz w tej chwili przy naszej trojce koszt m-czy to ok 150. A jak zaczne wiecej prac to wiadomo ze bedzie drozej.
Poza tym te wielorazowe kosztuja sporo a przeciez nie wystarczy kupic 2 czy 3.

Zreszta dla mnie papmersy to mega wygodna sprawa wiec zadbe inne rozwiązania nie wchodza w gre :-D

ide robic obiad

ji=utrzenko no sa drozsze:tak: ta co tu pokazala to wogole 80zl za szt ;-)ale wrzucilam ja jako przyklad a nie konkretny model czy forme ktory zamierzam nabyc;-) na ebayu u nas startery sa od 50Ł:tak: jesli malzon dostanie prace szybko badz wyrownanie zasilkow machne pierwszy starter a przed porodem rugi i styknie juz :-) tak jak podsumuje 3 lata placenia za jednorazowki to sie sama kop[ie w tylek ze nie wpdlam na to wczesniej...kazdy zrobi jak uwaza bo wygodnie jest przeciez zwinac w kulke i pach do kosza:-D tez to lubie ale postanowilam zmiany tym razem i zobaczymy jak sie uda zorganizowc wszystko:tak:
moj ustawiony juz na te rozmowe 3 etap bedzie mial we wtroek 13.06 nie maja nic wczesniej neistety bo do 10.06 przyjmuja aplikacjie i od pon dopiero jada z rozmowami:tak:jakos sie cos rusza a tak rok temu to siedzial i nawet maila z odpowiedzia nigdy nie dostal zadna....tak mamy odczucie jednak ze cos sie kreci i chyba dla tego zalamki jeszcze nie ma;-):-)

Witam dziewczynki :-)

mina - gratuluję i życzę replay'ów :-)

patrycja - gratuluję kopniaczków

ja dzisiaj tak zaganiana jestem, że szok, pojechałam odwieźć małża n do serwisu samochodowego i zaraz jedziemy po auto znowu - tym razem odebrać, potem zrobiliśmy zakupy takie na cały miesiąc w tesco i tu jestem bardzo zadowolona, bo naprodukuje obiadów na kilkanaście dni, zamrożę i mam luz :-)

Majusia już paraduje w sukience wróżki i jest baaaardzo zadowolonym młodym człowiekiem :-)

Michasiowi kupiliśmy śliczne welurowe spodenki dresowe , zrobię fotę i wrzucę :-)

kupiliśmy arbuza i chłodzi się już w lodówce :-), czereśnie były po 15 zł, ale małż mnie zgasił, że zaraz będą na naszym drzewie ... w sumie racja, ale to "zaraz" to ze dwa tygodnie :-)

ja wizytuję w poniedziałek , więc jakoś dotrwam teraz gdy Michaś kopie, to trochę łatwiejsze :-)

Pozostałe wątki ponadrabiam później, bo jedziemy znowu do serwizu :-)

Cześć dziewczynki

jak miło nie ma wiele czytania :-D

Patrycja gratuluje pierwszych kopniaków teraz to już z górki :tak:;-)

Mina nabrałam przez ciebie chęci hahaha;-) z rana zawsze lubiałam a teraz ciężko jakoś z tym seksem ja się tak jakoś boję nie wiem czemu :no::-(

Ja nie zauważyłam nic a nic u moich cyców nadal tak samo tylko są większe i rozstępy je atakują ale codziennie staram się pamiętać żeby po kąpieli troche je potarmosić ponoć to pomaga potem po porodzie żeby nie pękały taka rada siostry :-D

Dziś przespałam prawie cały dzień taka pogoda nie dla mnie chociaż upały też średnio toleruje ale chociaż piesek się nie nudzi a tak to leży jak taki mops i wzdycha :sorry2:

Mamcia jutro wychodzi to mąż będziie gotował tesciowej zupkę pomidorową bo to jego że tak powiem danie pyszna mu wychodzi :tak::-)

Wy tak tu o tych czereśniach a mi leżą w miseczce obrane z drzewka i już na nie patrzeć nie mogę ale za to bym zjadła arbuza :-D
Strasznie tu dzis cicho ide kawe zrobić bo usnę :-)

witam tak na szybko
ja dziś os rana w rozjazdach rano do smyka po lalkę dla Wiki w końcu kupiliśmy taka i jest bardzo fajna do tego była na promocji ze 159 na 99zł

potem udało mi się do fryzjera wyrwać na farbowanie i tak troszkę podciąć przed chwilą wróciłam wstawiłam ziemniaki i musze skończyć sos

mam nadziej że się nie obrazicie nie mam czasu przeczytać wszystkiego póki postaram się nadrobić wieczorkiem

buziaczki dla wszystkich

ja nie pisalam o tetrowych ;-):-D tylko o takich:
Zobacz załącznik 470602 ja za wode nie place jakos sporo bo u nas nie ma licznikow:-D do tego sa wklady i jak sik jest to wklda sie zmienia nie calego pampka:tak:mam 3 takie dla amelkowny przetestowane wiec luz. a ze przesikac czy przekupkac dziecko moze to wiem no pampki zwykle tez nie raz przepuscily to i owo;-)z praniem ogarne mnie nigdy nie razilo zapachowo ani wizualnie ...no teraz w ciazy mam czasem problem zeby ogarnac zapachy ale to inna bajka teraz:sorry2:[prasowanie tu odpada na czaszecie krochmalic tez nie musze;-) a ze zmiany potrzebne to wiadomo ogrzewanie mam gazowe sporo mnie to nie kosztuje i tak jesien zima u nas tarmosi wietrzysko to codziennie chodzi moge wieszac na kaloryfer mnie nie robi roznicy i wiem ze wyschna na spokojnie. chce zaryzykowac tym razem i tylko na spacery jednorazowki zakladac. zobaczymy.

azorku a ja pisałam o tych właśnie rozmaiłam o nich z babka na tragach i właśnie nie uwierzę że dziecko ich nie przeleje!!!!!!!!zresztą babka omineła ten temat jak śmierdzące ***** za przeproszeniem!!!!!! nie mówię o noworodku ale o np pół rocznym bablu i jeszcze ci powiem że moja Wiki nigdy nie przelała pampersa musiałbym go po prostu za rzadko przebierać ... co do prania to u mnie woda z kanalizacją jest po 11 zł za kubik wiec bardzo dużo co do suszenia na kaloryferach to w zimie będzie pełno rzeczy do suszenia wiec jakby jeszcze pieluch doszły to masakra!!!!!!ja jeszcze raz mówię im wielkie NIIE:-);-)

Witam
Cały dzień mnie nie było i myślałam że tutaj będzie kilkanaście stron do nadrobienia, ale widzę ża każda z Was miała chyba dużo na głowie:tak: Ja pojechałam do sklepu oglądać z moim wózki i powiem, ze tylko jeden przypadł mi do gustu.Kupiłam kaftaniki z niedrapkami oraz oczywiście zakupy spożywcze zrobiłam. Skoczyłam do ciuchów i kupiłam sobie koszulę ciążową z H&m no i jestem:tak: Posprzątałam mieszkanie a teraz czekam na swojego męża bo jeszcze na wieczór musiał jechać do pracy.

reklama
Do góry