reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Październik 2012

Wszystkiego najlepszego i najsłodszego dla naszych brzuszkowych bobasków, jak również tych troszkę starszych poza brzuszkiem!!!

Patrycja ale fajny prezent ci zrobił maluszek.
Bellka u mnie też zaczęła się już produkcja. Na razie to tylko plamki w biustonoszku i nic poza tym.
Pomimo, że dawno już nie jestem dzieckiem to i tak dostałam dziś prezent. Mała rzecz a tak poprawia humor jak nic! Ja dostałam koszule do szpitala a Paweł śpioszki. Uwielbiam moją teściową :-)

reklama
Patrycja gratulacje, teraz juz bedziesz czula codziennie

Mina :-D:-D. Armata powiadasz :-D:-D

Mimi Kuba tez ma lego helikopter policyjny bo na gwiazde dostal. I duzy zestaw strazacki

a u mnie zadnej produkcji jeszcze nie ma. Zreszta poprzednio tez nie kojarze zeby cos m lecialo w ciazy :confused:

ide natrzec sandacza bo dzis ma byc na obiad. Kupilam swiezego wiec tylko muszego przyprawic niech nabiera smaku

hej dziewczyny jak poranek?
trochę naprodukowaliście...
nie mam dziś głowy do nadrabiania. jakoś dziwnie troszke słabo się czuje- może przez pogodę.

patrycja pesca to cieszę się, że nie jestem sama z tą siarą, no ale mam nadzieję, że jej ilość się nie zwiększy, i jak już ma być to pozostanie na tych małych plamkach :dry:
patrycja to gratuluję kopniaczków :-)
A ja nic nie kupiłam dla Malutkiej bo jak stanęłam w gigantycznym korku bo jakiś wypadek był to stwierdziłam że zawracam, może M później wyciągnę na jakieś zakupki. No ale za to Malutka dostała prezent od mojej mamy, różowy ręczniczek kąpielowy :-)
No i za to kupiłam czereśnie, na szczęście były tylko po 15 zł, i fasolkę szparagową, no ale ona już 25 :szok: No ale musiałam wziąć choć troszkę :-)

patrycja pesca to cieszę się, że nie jestem sama z tą siarą, no ale mam nadzieję, że jej ilość się nie zwiększy, i jak już ma być to pozostanie na tych małych plamkach :dry:

z tego co wiem z opowiadań koleżanki to później możesz w nocy zostać "zalana" tą siarą.
też na razie tylko plamki mam.

u nas też wczoraj była inauguracja sezonu czereśniowego, mężowi się po 5zł udało kupić, co prawda takie małe trochę owoce na razie, ale całkiem smaczne były. szczególnie jak człowiek stęskniony owoców po zimie to się na wszystko rzuca :)

reklama
Do góry