M
malenstwo20
Gość
malenstwo no nie strasz nawet no ja mam nadzieję, że nie będzie aż tak źle
ja nie straszę. mi się zaczęło ok 2 tyg temu i na razie nadal plamienie. jak się coś zmieni to dam znać??
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
malenstwo no nie strasz nawet no ja mam nadzieję, że nie będzie aż tak źle
mimii to te okruszki to też siara? Bo ja mam takie w sumie prawie od początku Kurcze to chyba na wszelki wypadek zaopatrzę się w jedno opakowanie wkładek.
mimii to te okruszki to też siara? Bo ja mam takie w sumie prawie od początku Kurcze to chyba na wszelki wypadek zaopatrzę się w jedno opakowanie wkładek.
ja nie pisalam o tetrowych ;-) tylko o takich:hej
co do pieluch to moim zdaniem tetrowe to zadna oszczednosc. Przeciez jak dziecko siknie to od razu trzeba zmienic bo bedzie mialo mokro, w pampkach powierzchnia jest sucha wiec po jednym siknieciu nie trzeba od razu wymieniac.
Poza tym przy tetrze jest ryzyko ze przesika sie na ubranie.
Tazke wyobrazam sobie ze potrzeba kilkanascie na dobe. Wiec codzienne pranie i prasowanie.
No i suszenie. Niestety bedzie sezon jesien-zima wiec nie wystawimy na dwor na slonce i wyschnie na wietrze w 2h.
A prad, woda, kanalizacja, proszki to wszystko kosztuje.