witam sie po sniadaniu z poranna kawką
jesli chodzi o dzien dziecka to nie wiem co kupimy, on oglada te ksiazeczki firmowe i jemu sie wszystko podoba tyle ze mi ceny juz mniej
.
Musze jechac zaraz kupic mi ciemne krotkie leginsy bo na wystepach panie tak prosily zeby ich ubrac bo beda jakimis wojownikami i cos beda im na to zakladac wiec zeby ubranie przylegalo do ciala
Malami heheh, nozyczki w rekach dziecka to duza odwaga i ryzyko
Netika Kuba na gwiazde dostal zestaw lego ze straza. Nie wiem czy taki sam ale jest super. 2 autka, duze i male, i duza remiza do tego.
Sonka hahaha a przepraszam ktory Ty rocznik jestes bo az sie boje jak to sie ma do moejgo. Pewnie powinnam juz nie zyc
Kaka tez myslalam o sali zabaw ale boje sie ze w piatek to nie bedzie gdzie palca wcisnąć.
Emotion my na 2 pozostajemy
Pesca to nie sa takie duze te odchylenia. I tez zaczelam od nich brac witaminy i tez Vita miner. Babka w aptece mi polecila, duzy i dobry sklad a cena spoko przy innych suplementach
Tu masz moje wyniki
Leukocyty - 10,3 (4-10)
Hematokryt - 36 (37-47)
RDW-CV - 15,3 (11,3-14,8)
Neutrofile - 7,34 (2,5-7)
Eozynofile - 0,82 (0,10-0,50) tu sporo powyzej
Neutrofile 71,2 (40-70)
Eozynofile 8 (1-7)
Limfocyty 14,4 (20-45) - tu sporo ponizej
u mnie gin powiedzial ze wyniki bardzo dobre
co do zabawki dla 2 latka to ja teraz bez wachania kupilam bym roworek biegowy. Ubelewam ze Kuba go nie mial ale wtedy to nie bylo takie na topie jak teraz. Jak widze te maluszki na tych rowarkach jak pieknie jezdza to mnie rozczula. Szybko sie ucza rownowagi, od kolezanek wiem ze potem dzieci w mig jezdza na duzym rowerze na 2 kolkach
My mamy dla Kuby zjezdzalnie. Tez dostal ok 2 roku zycia wiec taka krotsza zeby mogl sam wejsc i zjechac. Wtedy byla dobra a szybko z niej wyrosl. Niby jeszcze zjezdza ale nie wiem czy to mozna zjezdzaniem nazwac
Mina ojj jak ja bym chciala trampoline. Tylko taka wieszka, zeby i dla doroslych byla. Moja siostra ma i Kuba jak tam pojedzie to kota dostaje. Ona ma taka na moje oko ok 3-4m srednicy, naprawde super. Tyle ze taka wieksza i trwalsza to ok tysiąca w gore
Ja mam gdzie postawic kolo domu ale mamy teren niestety z braku srodkow nieogrodzony wiec troche sie boje postawic zeby mi ktos nie zniszczyl, np jakies psy czy koty ktore sie moga tu zaplanac
Kaka ojj w szpitalach myja dzieci tak codziennie. Tam nie ma czasu na nalewanie i wylewanie wody, czekanie jak sie maly wypluska. Dla mnie to tez na poczatku bylo przerazające ale wiem ze tak sie to odbywa i krzywda sie maluchom nie dzieje
Anja ja mam podobnie
Nikola biore zastrzyki z heparyny (Fraxiparine). To leki przeciwzakrzepowe. Mialam 2 poronienia i poprzednio kulam sie cale 9 mcy i teraz to samo. U mnie wg gina przy zlych przeplywach to ratuje ciąze.
ide sie wyszykowac i lece po te leginsy do przedszkola, moze zajrze do zabawkowego