reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Październik 2012

nadrobie wasze wypociny za jakas chwilke a teraz ogloszenie i zapraszam do udzialu:tak:
konkyrs jak poradzic sobie z niejadkiem Nagroda główna to zestaw składający się z talerzyka ze sztućcami, kubka ze słomką, śliniaka i bidonu

Cztery nagrody dodatkowe składające się z talerzyka ze sztućcami, kubka ze słomką, śliniaka

goraco zapraszam do wziecia udzialu bb to nie tylko pogaduchy mozna tez zgarnac nagrodly dla dziecka
:-D:-D https://www.babyboom.pl/forum/zywienie-f314/konkurs-akuku-jak-poradzic-sobie-z-niejadkiem-59006/

reklama
Posprzątalam i teraz leniu***e :-)

Wiecie co ostatnio mam straszną zachciankę na cheetosy ketchupowe i właśnie pochlonelam całą paczkę :cool2:macie jakieś zachcianki bez których się nie obejdziecie ?

Netika zdolnego dziadka ma Szymuś :tak:
Nasz dziadek woli wydać kase na wnuczka niż sam coś zrobić i w tamtym roku kupił mu taką zjeżdzalnie zjeżdzalnia 001.jpgzjeżdzalnia 002.jpg
a na dzień dziecka kupimy młodemu duży basen bo stary już dziurawy i maly był

Hejka
Znowu naprodukowałyście
Ja dziś kiepski dzień mam wiec z góry przepraszam nadrobię kiedy indziej.
Troszkę się pożalę mama pojechała natychmiast do szpitala poszla na wizyte do chirurga umowic sie na zabieg bo ma kamienie w woreczku a ten od razu skierowal ja do szpitala ,mama bez kapci,pizamy,bez niczego jak stala tak pojechala,muszę jej zawiezc pizame jakies kapcie,czekam na tate jak wroci z pracy :-(
Za dwa tygodnie maja rocznice 40sta nie wiem jak bedzie sie czuc :no:

A zas ja bylam u lekarza rodzinnego i okazalo sie ze mam zapalenia miesnia czyli rwe kulszowa tak jak myslalam dostalam skierowanie do poradni leczenia bólu ,Pani z recepcji powiedziala ze miala to samo i jej pomogla akupunktura wiec chyba ja tez sprobuje a i plywac zabka zabronione :no: a ja inaczej nie lubie i nie umiem :zawstydzona/y:

Przepraszam ze o sobie tylko ale musialam sie wyzalic :-(
Takze troszke w tym czerwcu pochodze po szpitalach ...

Malinova oj wspolczuje. Zapytac w aptece, sa na to maści jesli dobrze kojarze. Moze ewentualnie plukac buzie, nie wiem moze szlawia

Netika super ten domek !!!!

Patrycja no super

Ptyska zdrowka dlaCiebie i mamy

spodenki i bluzeczka do przedszkola kupione, truskawki tez (dzis po 4 na rynku kupilam). Patrzylam bo jedna babka czeresnia miala ale jak mi powiedziala 30 :szok: to mi apetyt odszedl. Poczekam jeszcze tydzien

Ptyśka zdrówka dla mamy szybko ją "naprawią" to i szybko dojdzie do siebie :tak:
dla ciebie też dużo zdrówka odpoczywaj i się nie męcz podobna rwa strasznie boli co ?

Co do zabaw nożyczkowych, to Nati do taj pory wycinała jedynie obrazki z gazet i przyklejała na karteczki, więc nie była to szkodliwa zabawa...
Dzieci zmienne sa :D
Mojej siostry corcia tez kiedys poszla do kolezanki i zabawily sie we fryzjera, grzywka + 1/3 wlosow... Masakra jak wygladala, normalnie [po kryjomu] ze smiechu ne moglam co nawyprawiala :D A jak sie wlosy wiazalo to z 15 spinek trzeba bylo wpiac :D Ale pol roku nie minelo i juz ladnie wszystko poodrastalo ze ciezko zauwazyc :D [na szczescie nie lo lysa sie obciela tylko te wloski zostaly tak z 10-15 cm po bokach - ma wlosy ogolnie po pas]

Ja bym chciała trójeczkę, ale Dawid mówi, że produkcja już zakończona :-D
[...] Mina, dobrze, że dziadek się tak daje i lubi wykorzystywać:-p:-D
netitka a wiesz jakby na to nie patrzec maz nie musi nawet wiedziec kiedy ty sie postarasz :pP

Mina ja mam wlasnie takiego meza.
Na tylku nie wysiedzi, siostrzenicy wybudowal domek metr na metr kiedys,
ale stwierdzil ze dobuduje balkon - a w koncu zrobila sie halpka 2 na 2,5 metra z balkonem dolniczkami na balkonie ...
i ... uwaga... wprawil okna [takie prqwdziwe z witrazami - z budowy mial] ..
ha a jeszcze zeby tego bylo malo ocieplil - zalozyl elewacje... :///
Ehhh nie mam teraz fotek [w Polsce] jak bede w domu w irl. to wstawie fotki i sie pochwale :)

po zobaczeniu moich ostaniach wyników badań też spanikowałam, ale fakt, że normy dla ciężarnych są inne
Ja wlasnie se balam jak zrobilam OB kidys bo bylo bardazo podwyzszone - ale lekarka zaczela sie zastanawiac gdzie mi zrobili OB w ciazy b przeciez powinni wiedziec ze nie ma sensu w ciazy bo zawsze podwyzszone jest.

Mne bardziej dziwi roznica w poziomie zelaza - z granicy najwyzszej mozliwej
[balam sie ze juz jakas marskosc watraby bede miala albo co :p]
szkoczylo do najnizszej mozliwej granice, wiec sporo - a ja jeszcze witaminy zczelam jesc od ostatnich badan wiec nie spodziewalam sie takiego skoku.

Ptyśka zdrówka dla mamy szybko ją "naprawią" to i szybko dojdzie do siebie :tak:
dla ciebie też dużo zdrówka odpoczywaj i się nie męcz podobna rwa strasznie boli co ?

oj boli są dni ze jest spoko a są takie że musze się poręczy trzymać czy ściany żeby sie poruszyć cholerstwo straszne nie życzę nikomu :no:

Miłego dnia dziewczynki dziękuje za cieple slowa ;-) ja zbieram sie robic obiad potem do mamy .

dziewczynki, no strach was spuścić z oczu i odejść od komputera :-D:-D

malinova - w aptekach można kupić aftin lub inne smarowidła - na pewno Ci poradzą,

netika, patrycja - fajne domki - my też planowaliśmy taki ze zjeżdżalnia na dzień dziecka, ale z uwagi na problemy z pracą małża - plany muszą zaczekać :-(

jutrzenka - ja już niebawem zamiast z wózkiem, to z chodzikiem ... :-) a Ty ... to dziecina jeszcze :-)

ptyśka - zdrówka dla Ciebie i dla Mamy

emotion - taka złota rączka to skarb, mój małż na szczęście też z tych co to przy kontakcie pogrzebie, płytki położy - zuch :-)

nadrobilam wreszcie:-) ufff macie mega produkcje hehehe
wczoraj po pracy bylam kolezance pomagac sie pakowac bo musi sie wyprowadzic z mieszkania. a ze nie dala rady znalesc pokoju do wynajacie w okolicy ktora jej pasuje to bedzie u nas mieszkac. bylam ja wlasnie dopakowac i maz przytargal jej walizki:sorry2: po tym doswiadczeniu musze przyznac ze jestem chyba wyjatkowa kobie ta bo kolezanka w 3 mega walizy i w 3 plecaki takie wielkie ze stelazem ma spakowane tylko: ubrania buty i torebki:szok: z czego 3 wory ciuchow poszly na smieci bo nawet do lumpka sie nie nadawaly i ze 2 reklamowki buciorow wywalone....jestem wyjatkowa mam 4 pary butow 9no moze ciut wiecej;]) ze 3 torebki a w ubraniach na bierzaco robie sprzatanie i oddaje na lumki ciuchy w ktorych nie chodze. kolezanka zato chomikuje nawet ubrania ktorych nigdy nie zalozy hehemoj maz powinien sie cieszyc lol
ledwo zyje juz zaraz jakas kawke machne i powoli rozpakuje graty i poprzestawiam w pokoju zeby kolezanke jakos tu ugoscic:tak:
milego dnia zycze wszystkim :-D

reklama
Nasz dziadek woli wydać kase na wnuczka niż sam coś zrobić i w tamtym roku kupił mu taką zjeżdżalnię
a na dzień dziecka kupimy młodemu duży basen bo stary już dziurawy i maly był

plac zabaw normalnie wypas pełną gębą!Świetny

Hejka
Znowu naprodukowałyście
Ja dziś kiepski dzień mam wiec z góry przepraszam nadrobię kiedy indziej.
Troszkę się pożalę mama pojechała natychmiast do szpitala poszla na wizyte do chirurga umowic sie na zabieg bo ma kamienie w woreczku a ten od razu skierowal ja do szpitala

azorek ty to taki stwór jesteś jak ja.. tez przygarnęłam koleżankę na miesiąc kiedy remont robiła a nie miała się gdzie podziać. Ale wiem że dobro wraca podwójnie czego ci życzę..
okazalo sie ze mam zapalenia miesnia czyli rwe kulszowa
ptyska.. dobrze że mamę szybko do szpitala położyli bo powikłania to perforacja przewodów a to grozi zapaleniem otrzewnej. Więc poleży, zabieg zrobią i na 40 stke będzie w domu

a tobie po porodzie to trzeba porządną fizjoterapie zrobić na ta rwę bo będzie wracać. Teraz tylko leczenie zachowawcze żeby nie bolało.

Do góry