reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październik 2012

mimii, nie martw się o znieczulenie, najwyżej zrobi Ci bez ;-)
arthatee, o której masz wizytę? Nerwy są?

reklama
O 15.15 :) ja to zawsze denerwuję się o jedno - że coś będzie nie tak. Dopóki nie zobaczę, to się nie uspokoję niestety :-(
no i dopiero wtedy mi wyznaczy USG połówkowe :szok:

arthatee, ja wieczorkiem, przed 19. Raczej jestem spokojna, ale ostatnio gin oglądał Małego a już mnie skręcało żeby to bijące serduszko w końcu zobaczyć:-) Połówkowe to spokojnie bo robi się chyba od 20 do 24 tygodnia :-)
Mallinowa, jestem z południa Polski, okolice Bielska Białej.

musa - ja też muszę się wybrać, bo wyszukałam sobie ubytek :-(. W ciąży z Majką chodziłam normalnie i wszystkie ząbki zrobiłam bez znieczulenia, ale nie miałam żadnego kanałowego - na szczęście. Teraz musimy znowu iść wszyscy do kontroli, ale ja wiem, że już coś mam, więc trzeba będzie się tym zająć. Trzymam kciuki za Twoja wizytę &&&

netika - to nam się tu zrobił onaprawdę podbeskidzkie "koło gospodyń" :-D

Hej. a ja dziś byłam u stomatologa i nie dałabym rady bez znieczulenia, bo okazało się, że trzeba kanałowe leczenie:szok: Dostałam normalne znieczulenie tylko w mniejszej dawce. Czułam ból, ale taki do zniesienia. Pani doktor mówiła, że takie dawki są dozwolone i niegroźne dla dzidziusia.

Też mam wizytę 17 maja:-)

malami25 fajno :) i masz tydzień ciąży zbliżony do mojego :-)

Ja to z kolei muszę wybrać się do dermatologa. Czasem pojawiają mi się krostki na kostkach na dłoniach :/ Nie mogę dojść od czego. Mam maść sterydową, po której mi przechodzi, ale w tej sytuacji to raczej jej nie użyję
:-(

Ja właśnie dzwoniłam do innej dentystyki czy da radę przyjąć jeszcze dzisiaj, ma oddzwonić i dać znać. Oby udało się wcisnąć jeszcze dzisiaj bo cały czas mnie boli :-( Zobaczymy co to jest, ja da radę to może uda się bez znieczulenia (już wcześniej tak miałam), a jak nie to niech mi dadzą, byle zrobili.

I oczywiście trzymam kciuki za wszystkie wizytujące dzisiaj :-)

A co do ząbków, to mi właśnie wychodzą ósemki... wystawały troszkę , a teraz "wyłaniają" się jak szalone... to też szczęka jest troszku obolała..

reklama
No ja właśnie nie wiem czy to ósemki mi dalej wychodzą i tak rozpychają, że mnie wszytko boli, czy to jakaś dziurka ?? Ale oddzwonili z recepcji i przyjmą mnie jeszcze dzisiaj między pacjentami. Zaraz dzwonię po kogoś czy nie zostanie z Olusiem i pojadę od razu. Oby obyło się ogromnego wiercenia brrr... Przepraszam, że tak smęcę o tych swoich zębach, ale przez ten ból nie mogę się na niczym skupić :-(

Do góry