reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październik 2012

Malinowa - Malinova - wy rzeczywiście jak jedno ciało:-Dszczególnie dla mnie, uwierzcie lub nie ale ja dopiero niedawno zorientowałam się że jest was 2 :-):-):-)na usprawiedliwienie dodam że jestem blondynka:-D:-D
Musa kocham Cię!!!:-D:-D:-D

Zazdroszczę Wam, ja muszę czekać na Wrocław do sierpnia :(

Ostatnia edycja:
reklama

Sandy to teraz mnie załatwiłaś do Sosnowca mam bliżej :rofl2: ale po :-)Krakowie jeszcze można jeszcze połazić więc chyba dołożymy tych kilometrów

"Przy prawidłowym przebiegu ciąży, nie zaleca się robienia badań USG, jeżeli były one przeprowadzone w ciągu ostatnich dwóch tygodni."

Znalazłam tam taką notkę tzn że jeśli mam wizyte u gina 15 maja to nie powinnam robić 12 tego usg 3D?

Ostatnio edytowane przez moderatora:
U mnie te targi dopiero w sierpniu :-p Jak nie zapomnę to się też wybiorę.
Kurcze wizyta dopiero o 14 a ja nie wiem co ze sobą zrobić. Zajrzę pewnie dopiero wieczorkiem, bo wybieramy się poźniej do ikea jakieś pierdoły pokupić, bo kuchnie mamy od pół roku, a dalej wielu rzeczy brakuje. Chyba że gin nakaże leżeć :confused2:

Witam Was dziewczyny, nareszcie doczytałam produkcję weekendową :-)

malinowa - gratuluję kopniaczków :-)
malinova - świetny żarcik, uśmiałam się przednio :-)
bellka, oluska - &&&&& za wizyty

Ja tez od kilku dni mam wrażenie, że Michaś mieszka na moim pęcherzu i też... myślałam, że to tylko ja :-)

A dzisiaj w domku spokój, Majka w szkole, T. w pracy - ja powoli przymierzam się do zrobienia listy rzeczy potrzebnych dla mnie i dla maleństwa - wykreślenia tego, co już jest i zaplanowania zakupów. bo wizja połowy jest już bliska -
Myślałam, że teraz kiedy jestem na L-4 przez całą ciążę - będzie mi się dłużyc czas, ale ucieka tak szybko, że aż mnie to przeraża. Powoli przychodzą jakieś obawy i lekki strach... ale jak Was czytam, to widzę, że nie jestem sama w takich odczuciach

reklama
Netika Mnie też ogarnia panika, że to prawie połowa ciąży... Wooolnieeeej!!!:szok: Z jednej strony nie mogę się już doczekać spotkania z dzieciątkiem, ale z drugiej... teraz nie trzeba nic robić tylko trzymać w brzuszku, gadać do niego i głaskać. :)

A prowadzicie może pamiętniki z ciąży? Ja z Anielką tak robiłam i teraz też... potem damy naszym dzieciom jak będą już dorosłe :) Myślę, że to będzie wyjątkowy prezent.

Do góry