reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październik 2012

emotion pewnie chodzi o łozysko bo ono w 16/17 tyg powinno juz prawidłowo funkcjonowac i potrzymywać ciążę bez niego dziecko się nie rozwinie :)

Ostatnia edycja:
reklama
A właśnie. Może pouzupełniacie listę naszych październikówek, jeśli któraś zna płeć lub imię swojego maleństwa. Bo ja to tak się gubię i nie pamiętam niektórych rzeczy, a w liście to tak przejrzyście. :)

Ooo właśnie, fajnie, że w końcu ktoś o tym wspomniał ;-)

Dziewczyny które znają płeć i imię maleństwa proszę wysłać mi PW, a ja postaram się jeszcze dziś uzupełnić listę :tak:

Pijana matka zgłosiła zaginięcie dziecka. Było w mieszkaniu tak w skrócie:
Kobieta zadzwoniła na policję i z histerią w głosie wołała o pomoc, bo była przekonana, że ktoś uprowadził jej miesięcznego synka.

​w takich sytuacjach jestem za przymusową sterylizacją..

a to mam nadzieję że jest piłeczka a nie prawdziwy brzuch:
Katarzyna W. – Demotywatory.pl.
1336119792_by_animagus_inner.gif

Ostatnia edycja:
Kurcze ja już taka ciekawa jestem kto u mnie pod serduszkiem mieszka :-p W poniedziałek idę na wizytę, ale pewnie się nie dowiem, dopiero na 4d. W poniedziałek będę się z ginem umawiać więc pewnie na następny tydzień :-( Na początku czułam że to dziewczynka, ale teraz już nic nie czuję :-p A chciała bym już powoli kompletować wyprawkę. ubranek unisex mam już troszkę, teraz bym chciała takie śliczne niebieskie albo różowe :-)

emotion - z moją obecną ciążą wszytko ok, ale poprzednio poroniłam i niby tak na wszelki wypadek

2x2 luteiny i 2x2 duphastony normalnie jak dla konia, od 1 maja miałam zejśc z dupkiem do 2x1 no ale starczy mi w ten sposób do niedzieli więc chyba musze 4 dni brać 1x1. Progesteron przed tą kuracją miałam ok. Chyba nic nie poradzę w tej sytuacji tylko wezmę po tej jednej pigule
Ja też przeszłam poronienie,ale dostałam luteinę na początku ,wybrałam 2 opakowania i nic więcej.
Ja też bardzo bym chciała wiedzieć jakie ubranka kupować bo tych unisexów mam dość
Wróciliśmy z synkiem z długiego spaceru,a w drodze powrotnej zaszliśmy do restauracji na kolacyjkę

reklama
Do góry