reklama
emotion_sickness
mama szkrabusia =)
I to by sie zgadzalo :-)emotion pewnie chodzi o łozysko bo ono w 16/17 tyg powinno juz prawidłowo funkcjonowac i potrzymywać ciążę bez niego dziecko się nie rozwinie
Polcia :)
mama pełnoetatowa:-)
A właśnie. Może pouzupełniacie listę naszych październikówek, jeśli któraś zna płeć lub imię swojego maleństwa. Bo ja to tak się gubię i nie pamiętam niektórych rzeczy, a w liście to tak przejrzyście.
Ooo właśnie, fajnie, że w końcu ktoś o tym wspomniał ;-)
Dziewczyny które znają płeć i imię maleństwa proszę wysłać mi PW, a ja postaram się jeszcze dziś uzupełnić listę
emotion_sickness
mama szkrabusia =)
A ja sie sama domyslilam i wyslalam wczorajOoo właśnie, fajnie, że w końcu ktoś o tym wspomniał ;-)
Dziewczyny które znają płeć i imię maleństwa proszę wysłać mi PW, a ja postaram się jeszcze dziś uzupełnić listę
Pijana matka zgłosiła zaginięcie dziecka. Było w mieszkaniu tak w skrócie:
Kobieta zadzwoniła na policję i z histerią w głosie wołała o pomoc, bo była przekonana, że ktoś uprowadził jej miesięcznego synka.
w takich sytuacjach jestem za przymusową sterylizacją..
a to mam nadzieję że jest piłeczka a nie prawdziwy brzuch:
Katarzyna W. – Demotywatory.pl.
Kobieta zadzwoniła na policję i z histerią w głosie wołała o pomoc, bo była przekonana, że ktoś uprowadził jej miesięcznego synka.
w takich sytuacjach jestem za przymusową sterylizacją..
a to mam nadzieję że jest piłeczka a nie prawdziwy brzuch:
Katarzyna W. – Demotywatory.pl.
Ostatnia edycja:
Mallinowa_Paula
Fanka BB :)
Niedługo się dowiecie kto jeszcze spodziewa się dziewczynki. Ja już wiem
Bellka
Kurcze ja już taka ciekawa jestem kto u mnie pod serduszkiem mieszka W poniedziałek idę na wizytę, ale pewnie się nie dowiem, dopiero na 4d. W poniedziałek będę się z ginem umawiać więc pewnie na następny tydzień :-( Na początku czułam że to dziewczynka, ale teraz już nic nie czuję A chciała bym już powoli kompletować wyprawkę. ubranek unisex mam już troszkę, teraz bym chciała takie śliczne niebieskie albo różowe :-)
aguga06
Ja też przeszłam poronienie,ale dostałam luteinę na początku ,wybrałam 2 opakowania i nic więcej.emotion - z moją obecną ciążą wszytko ok, ale poprzednio poroniłam i niby tak na wszelki wypadek
2x2 luteiny i 2x2 duphastony normalnie jak dla konia, od 1 maja miałam zejśc z dupkiem do 2x1 no ale starczy mi w ten sposób do niedzieli więc chyba musze 4 dni brać 1x1. Progesteron przed tą kuracją miałam ok. Chyba nic nie poradzę w tej sytuacji tylko wezmę po tej jednej pigule
Ja też bardzo bym chciała wiedzieć jakie ubranka kupować bo tych unisexów mam dość
Wróciliśmy z synkiem z długiego spaceru,a w drodze powrotnej zaszliśmy do restauracji na kolacyjkę
reklama
Mallinowa_Paula