emotion_sickness
mama szkrabusia =)
krak8686 widze ze uzywalas tescikow tescikow 'clearblue' [punkt 1rwszy]Kobietki moje kochane!!!!!
Jak ja za Wami tesknilam... 2 tyg bylam odlaczona od swiata, bez internetu zupelnie, bo w domu awaria, a do pracy nie chodzilam, bo odwiedzila nas moja Mama
[....]
1. zielone swiatlo dla przyszlych rodzicow
2. TEN dzien, a dokladnie 5 godzin PO
Powiedz dlugo Wam zajelo wystaranie sie ? Jesli chodzi o staranie na ich podstawie? Czy tak po prostu z 'ciekawosci' probowalas ich?
[mozesz odpisac na priva jak tu nie chcesz]
Wlasnie to jest najgorsze, jakbym nie miala porownania, a ja mam.. i to jakie?? :]]]Hej
Emotion - no to nieźle...nie było by źle jakby i Ciebie i koleżankę traktowali jednakowo a tak to jest nie fair.... trzymam kciuki za rozmowę z szefem
Szef sie nie pojawil dzis i podobno ma go nie byc kilka dni, moze za tydzien bedzie gdzies,
ALE i tak stwierdzam ze chyba nie ma sensu z nim gadac,
przemecze te 2 tygodnie [mam 4 dni w pralni- jak zadzwonia w inne dni zeby przyjsc to zadzwonia jak nie to nie] potem jade do Polski na 3 tygodnie, a jak wroce to zobacze co i jak sie podzialo; a jak dalej bedzie cos nie tak to wroce na chorobowe i H im w D
A jak pojde rozmawiac z nim,
to ja tylko sie bede denerwowac, a on i tak ma wszystko gleboko w D****;
a jeszcze pewnie walnie mi kilka swoich 'zlotych mysli' i sie tylko zestresuje bardziej ://
A po co mi to ? A wiem ze rozmowa z nim nie zmieni nic://