Musa
Fanka BB :)
kolejny dzień upału ale podobno u mnie ostatni, jutro ma być już normalna wiosenna temperatura:-) ja dziś tez grilluje ale jakoś w ogóle mnie to nie jara, nigdy nie przepadałam za kiełabachami i mięsiwem z grilla i w ogóle mięsem, ale teraz w ciąży to już tragedia całkowicie mnie odrzuciło, czasami się zmuszę ale są to sporadyczne przypadki...wciąż sobie zarzucam że dla dobra dziecka powinnam dietę urozmaicić
jutrzenka to mnie nie uspokoiłaś:-), myślałam że jak podczas zwykłych badań cukier w normie to oznacza ze cukrzycą ciążową martwić się nie muszę, ale ja się nie znam dlatego o wszystko was pytam, także dzięki wielkie za odpowiedz;-)
ptyśka ja jestem tez w 18 tygodniu i dzidziola też czuję w okolicach pępka, mam uczucie jakby mi tam rybka jakaś pływała:-)
jutrzenka to mnie nie uspokoiłaś:-), myślałam że jak podczas zwykłych badań cukier w normie to oznacza ze cukrzycą ciążową martwić się nie muszę, ale ja się nie znam dlatego o wszystko was pytam, także dzięki wielkie za odpowiedz;-)
ptyśka ja jestem tez w 18 tygodniu i dzidziola też czuję w okolicach pępka, mam uczucie jakby mi tam rybka jakaś pływała:-)