reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październik 2012

Nawet nie straszcie z tym półmetkiem od czasu poczucia ruchów bo wg tej teori to powinnam urodzic teraz m-c wczesniej a pierwsza ciąża zakończyła sie 2 tyg wczesniej wiec wszystko mozliwe.Tym bardziej ze mój gin uwaza ze moje "wnetrzności" wygladaja jak juz po kilku porodach a nie jednej ciązy i wszystko jest możliwe.:baffled:

reklama
Krak, fajnie, że znowu z nami jesteś :-) a dokumentacja super :-) Też za 3 tyg (mam nadzieję) poznam płeć mojego lokatora :-)

Od nas przed chwilą pojechali moi rodzice, posiedzieliśmy sobie na świeżym powietrzu, Oluś chwalił się domkiem i tak nam czas zleciał. Teraz mąż, szwagier i Olek urządzili sobie u nas w salonie męskie popołudnie z meczami, a ja mam czas dla siebie :-)
A i teściowa zrobiła nam dzisiaj genialny napój z mrożonych truskawek ze świeżą miętą, mmm boskie :-):-):-)

Mimii to mi narobiłaś smaka tym napojem.Truskawki za mną chodzą już 2-gi dzień,a do naszych warzywniaków w te dni wolne nie przywozili towaru,ale mam nadzieję ,że jutro kupię truskawki .

Ja przez ten stres chodzę nie przytomna wręcz.Dziś zamiast szamponu polałam sobie na głowę płyn z oliwką buahahaha. Jeżdzę codziennie do m,dziś wstał pierwszy raz i pospacerował chwilę .Dobrze,że chociaż dzidzia daje znaki i kopniaczki to jestem spokojniejsza

aguga06 już jest lepiej, a będzie jeszcze lepiej. Dasz radę :)
Karola.M., ja też jeszcze nic nie czuję, coś mi się wydawało, ale jednak dalej muszę czekać. Położna mówiła, że w 20tyg. już na 100% poczuję kopniaki. Czekam więc cierpliwie, ale jak czytam to też zazdroszczę ;) Kładę rękę na brzuch, głaszczę, drapię i czekam :)
Pozdrawiam

Karola jasne,że możesz jeszcze nie czuć kopniaczków,spokojnie lada momenta nadejdą. Mi lekarz powiedział ,że u mnie też wcześnie abym mogła poczuć,a ja czuję i to bardzo mocne już są.W pierwszej ciąży później czułam je niż teraz.
Mallinowa dziękuje, muszę dać radę,ale mam tak potworne wyrzuty sumienia,że przez mój olbrzymi stres zaszkodzę maleństwu.A jeszcze 2 dni prawie nic jeść nie mogłam .

reklama
Mina dziekuje :)

Ptyska, no wlasnie, np dzisiaj troszke "smyrania" czulam, ale zero mocniejszych ruchow, moze Dzidziol obrocony plecami do mojego brzucha ;)

Karola, Mallinowa spokojnie, moze jeszcze za wczesnie, ja tego "glaskania" to nie bylam pewna, ale jak poczulam, ze Ktos mnie tam kluje od srodka to wiedzialam, ze to to, po prostu nagle ktoregos wieczora poczulam, i to dopiero w 18 tyg, polozna mi mowila, ze pierwsze kopniaki czasem pojawiaja sie dopiero w 22 tyg i nie jest to nic dziwnego, jestem pewna, zejuz niedlugo Was skopia Wasze malenstwa i to pewnie pierwszy raz w chwili, kiedy najmniej sie tego bedziecie spodziewac

Ja sie dzisiaj zasiedzialam, caly dzien na kanapie i teraz za to lenistwo place: bolem krzyza :(

Do góry