reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październik 2012

nikamo dziekuje :tak::-) jednak czasem tak mam ze szukam zmartwien heheh ale ogolnie pozytywnie nastawiona jestem test mi wyszedl dzisiaj a jestem 4 dni teoretycznie przed miesiaczka:tak: czyli hormonik podbity wysoko ze juz dzis tescior pokazal ciaze:-D

reklama
azorek gratuluje!! ja tez jestem po jednym poronieniu, ale staram sie nie myslec ze cos moze pojsc nie tak. Wiem ze jest to ciezkie, ale wierze ze za 8 miesiecy bedziemy tulily nasze szkraby:tak:

Hej,

witaj Azorek .... teraz już będzie dobrze

no i oczywiście witam się z resztą październikowej ekipy

ja dzisiaj oczywiście tradycyjnie czuje bolące piersi i mam lekkie ćmienie jak na @ ... i cały dzień chodzę na wszystkich wkurzona :baffled:

jeden kolega z pracy już wie, ufam mu bardzo i myślę że nikomu nie wygada a poprosiłam go żeby jakby co to nosił za mnie ciężkie rzeczy.

Nie wymigałam się i przez godzinę wdychałam farbę ... bardzo się martwię ale mam nadzieje że mi to nie zaszkodzi :-(

no to tyle u mnie, a jak wy się dzisiaj czujecie?

aha no i wrzucam moje teściki z dzisiaj...wprawdzie są już żółte a kreski mocno wyschnięte bo testy robione rano a zdjęcie przed chwilą

Uploaded with ImageShack.us

Azorek,witaj,ja też jestem po utracie ciąży w 23tyg z przyczyn nieznanych i mam nadzieję,że tym razem wszystko będzie dobrze,musi być!!!:tak:Strasznie się boję ,ale mam nadzieję,że za 9 m-cy będziemy tuliły nasze zdrowe maluszki.
LOreain,pięęękne testy!!Krechy grubaśne!!!super

GoKa - kurcze to straszne co piszesz...stracić dziecko w tak zaawansowanej ciąży to musi być masakryczne uczucie...będę cały czas myślała żeby tym razem Ci się udało :tak:

KOCHANE ŻYCZĘ SPOKOJNYCH KOLEJNYCH MIESIĘCY W TYM PIĘKNYM STANIE JAKIM JEST CIĄŻA !!!!!!!!!!
Dbajcie o siebie , niech dzieciaczki sobie rosną jak na drożdzach i aby ominęły Was te najgorsze objawy ciążowe :p :-)

Lori -buziaczek słoneczko moje :-D

Dziewczyny gratuluje wszytskim dwoch wspanialych kreseczek:-D
Oby te 9 miesiecy szybko minely a porody byly bezbolesne;-):-)marcoweczka 2012:-)

Boże ,dziewczyny wierze że to będa szczęsliwe miesiące i zdrowo donosimy nasze ciąże !!!
Lorelain piekne kreseczki :)
Ja na razie nikomu nie mówiłam ,rodzina pewnie dowie sie po 3 miesiącu jak już bedzie cos widac:)

Ilonka - bardzo dziękuję :-)

nikamo
- ja musiałam powiedzieć bo mam specyficzną prace i musze teraz bardzo uważać ... ja jestem pracownikiem "administracyjnym" ale robię dużo kreatywnych rzeczy i generalnie staram sie być samodzielna a co wiąże się z podnoszeniem,. farbą malarską, opyłkami metalu , szlifierką itd. Kolega mi w tej chwili trochę tyłek ratuje, ale i tak chciałabym iść szybko na l4 bo wszystko co robię jest dosyć niebezpieczne i do tego jeszcze jestem bardzo narażona na choróbska ze wzgledu na częstą zmianę temperatur, ciągle jestem na zmianę raz w biurze, raz na chali a raz przy dokach rozładunkowych. W październiku miałam poważne zapalenie płuc a teraz znowu jestem przeziębiona ...

reklama
Oj to przy takiej pracy rzeczywiście musisz iśc na L4 .Ja niestety nie zdązylam jeszcze wrócić do pracy więc teraz czeka mnie dłuższe siedzenie w domu.
Kurcze tez coś mnie boli gardło a młody kaszle tragicznie oj czeka nas jutro wizyta u lekarza niestety.

Do góry