reklama
tallkaa
Fanka BB :)
nikamo teraz doczytałam nie martw się będzie dobrze główka do góry
*PaMinka
Wdrożona(y)
Ullana bardzo mi przykro z powodu straty, trzymaj się cieplutko
Nikamo, Mina trzymam za was kciuki i wierze że wszystko będzie dobrze i dzieciaczki będą zdrowe musi tak być
aguga zdrówka dla synka i współczuje bo ja nienawidze szpitala i mój synek też
Mykam spac chyba i wam życzę miłej nocki
Nikamo, Mina trzymam za was kciuki i wierze że wszystko będzie dobrze i dzieciaczki będą zdrowe musi tak być
aguga zdrówka dla synka i współczuje bo ja nienawidze szpitala i mój synek też
Mykam spac chyba i wam życzę miłej nocki
Witam!
Niestety już w 100% nie jako październikowa mama. Jestem już po zabiegu, nie będę pisać o szczegółach bo to nie ten dział. Chciałam się tylko przywitać i życzyć Wam powodzenia. Dziewczyny wierzę że wszystko będzie dobrze z Waszymi Skarbami i trzymam mocno kciuki! Jak pozwolicie to zajrzę do Was czasem mimo wszystko. Pozdrawiam
Niestety już w 100% nie jako październikowa mama. Jestem już po zabiegu, nie będę pisać o szczegółach bo to nie ten dział. Chciałam się tylko przywitać i życzyć Wam powodzenia. Dziewczyny wierzę że wszystko będzie dobrze z Waszymi Skarbami i trzymam mocno kciuki! Jak pozwolicie to zajrzę do Was czasem mimo wszystko. Pozdrawiam
Marteczka23
Fan(ka)
Dzięki dziewczynki za wsparcie:-)No G nie jest jedynakiem a najmłodszym z 3 synów,byli rok po roku.Tych dwóch już dawno ma rodziny i dzieci.Poczekamy zobaczymy co się rozwinie, płaszczyć się nie będę ,na sumieniu tez nic nie mam, złych intencji tym bardziej.Wreszcie moja mama wróciła z sanatorium i nie będę już musiała palić w centralnym. Miałam po nią wyjechać ale po moim sprzątaniu auta w sobotę i słuchaniu przy tym radia padł akumulator i nie chce odpalić, muszę jutro poszukać prostownika i go podładować.Mama zadowolona,Zuza z powrotu babci tez:-)
Ullana tak mi przykro:-(kurde!No co ten początek roku pechowy taki?! Bedzie nam tych nieszczęść
Nikamo Mina mam nadzieje,ze tylko niepotrzebnie panikujemy,ja własnie muszę odebrać wyniki krwi,boje się trochę...
Ullana tak mi przykro:-(kurde!No co ten początek roku pechowy taki?! Bedzie nam tych nieszczęść
Nikamo Mina mam nadzieje,ze tylko niepotrzebnie panikujemy,ja własnie muszę odebrać wyniki krwi,boje się trochę...
Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
Mallinowa_Paula
Fanka BB :)
Diana zaglądaj jak najczęściej. Tak mi przykro, siedzę i łez nie mogę powstrzymać <przytula>, mam nadzieję, że trzymasz się dzielnie i z dnia na dzień jest coraz lepiej, że jest ktoś kto bardzo Cię wspiera. Życzę żeby wszystko jak najszybciej wróciło do normy i żebyście mogli zacząć starania które zakończą się sukcesem :*
Trzymaj się cieplutko, powodzenia! I do "spisania" na forum
Trzymaj się cieplutko, powodzenia! I do "spisania" na forum