reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczniowe mamy 2025 👶👶

Mała się rusza, właśnie ma czkawkę, ale mój organizm to chyba chwilowo nie daje rady. Straszne mam mdłości, brak siły do chodzenia. Oprócz tego , że rano się wykąpałam to od wczoraj leżę. Wczoraj mi się w głowie zakręciło to myślałam , że spadnę z krzesła. Dzisiaj u nas równe 35 TC kurcze aby jeszcze dwa tygodnie chociaż. Jest to mega obciążenie, teraz to już widzę totalnie. Ja się łapie nawet na tym , że muszę przystanąć czasami , bo serce nawala tak jakby nie dawało rady. Macie takie odczucia?
Sprawdź sobie ciśnienie i pij dużo wody. Ale to fakt łatwo nie jest... Jest coraz trudniej ale to już końcówka! Jeszcze tylko 5 tygodni ❤️ ja 35 mam w niedzielę 🤞

reklama
Sprawdź sobie ciśnienie i pij dużo wody. Ale to fakt łatwo nie jest... Jest coraz trudniej ale to już końcówka! Jeszcze tylko 5 tygodni ❤️ ja 35 mam w niedzielę 🤞
Leci dzień za dniem 😊 zobaczysz jak zaraz na porodówkę będziemy jechały 😱 ja Wam napiszę jak się coś zacznie u nas i będzie akcja szpital😁

Mam kilka stron i może dlatego ciężko mi się zdecydować. Dla żadnego dziecka nie kupowałam bo nie bylo takiej potrzeby z racji pory roku.

Mała się rusza, właśnie ma czkawkę, ale mój organizm to chyba chwilowo nie daje rady. Straszne mam mdłości, brak siły do chodzenia. Oprócz tego , że rano się wykąpałam to od wczoraj leżę. Wczoraj mi się w głowie zakręciło to myślałam , że spadnę z krzesła. Dzisiaj u nas równe 35 TC kurcze aby jeszcze dwa tygodnie chociaż. Jest to mega obciążenie, teraz to już widzę totalnie. Ja się łapie nawet na tym , że muszę przystanąć czasami , bo serce nawala tak jakby nie dawało rady. Macie takie odczucia?
Mi gin mowil, że najgorzej jest po 32tc. A ja już przezywam ogromne zmeczenie, zadyszkę i serducho tez mi czasem wali jak potłuczone. Za chwilę wskoczę w ten 32 i az się boję 🙈
Dla mnie najgorsze jest zmeczenie bo prawie na nic nie mam siły, a jak już coś zrobie to muszę odpoczywać 😆

Mi gin mowil, że najgorzej jest po 32tc. A ja już przezywam ogromne zmeczenie, zadyszkę i serducho tez mi czasem wali jak potłuczone. Za chwilę wskoczę w ten 32 i az się boję 🙈
Dla mnie najgorsze jest zmeczenie bo prawie na nic nie mam siły, a jak już coś zrobie to muszę odpoczywać 😆
U mnie dzisiaj 35 i bywało różnie, ale teraz kiepsko jest. Pakuję torbę w ten weekend, bo nic nie wiadomo. Ja lajtowo sobie podchodziłam trochę do wszystkiego, ale to nie są żarty. Mam wizytę w czwartek więc czekam grzecznie 🙂

Dajcie namiar gdzie zakupilyscie otulacze do nosidełka. Ja zamawiam od dwóch miesięcy i nie wiem co zrobić a chciałabym już mieć 🤔
Ja mam turbo spadek formy i szczerze nie wiem jak dam radę do końca stycznia. Od kilku dni dużo śpię i leżę a poza tym robię tylko minimum tego co muszę ogarnąć przy dzieciach. Jak sobie pomyślę że dwa tyg temu byliśmy w Szklarskiej i miałam siłę na spacery to jestem w szoku bo teraz mi się nie chce iść do WC 🫣
Co do otulacza to faktycznie są spore promocje. Zerknij na Bajkowe Wnętrza Kids ( jeszxze jest dostawa gratis) lub Infantilo.

Ja mam turbo spadek formy i szczerze nie wiem jak dam radę do końca stycznia. Od kilku dni dużo śpię i leżę a poza tym robię tylko minimum tego co muszę ogarnąć przy dzieciach. Jak sobie pomyślę że dwa tyg temu byliśmy w Szklarskiej i miałam siłę na spacery to jestem w szoku bo teraz mi się nie chce iść do WC 🫣
Co do otulacza to faktycznie są spore promocje. Zerknij na Bajkowe Wnętrza Kids ( jeszxze jest dostawa gratis) lub Infantilo.
Ja mam to samo, leżenie to moje hobby😆

No to mi ułatwiałaś jeszcze bardziej sprawę 😁 zerknelam na otulacze z tych stron i jeszcze większy problem mam🤣 ja już kupić muszę a nie wiem który. Tyle jest tego że głowa mała

reklama
Do góry