reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październik 2012

dziękuję :)

nikamo - a jak ty się czujesz?.... masz jakieś objawy już ?.... bo ja dziwnie nadprogramową ochotę na seks i generalnie burza hormonów w głowie :sorry2:... może to też wina duphastonu

reklama
Objawów nie mam ,tylko delikatne kłucia w jajnikach.
I tez tysiące mysli w głowie ;jk to będzie,czy dam radę,czy będe kochać tak samo szaleńczo jak mojego synka ,Jeszcze nie ochłonęłam choc planowalismy maluszka ale mnie trochę zaskoczyło ze tak szybko sie udało.

o to takich zmartwień nie mam bo juz długo chciałam drugie baby ... tym razem mam odwrotnie niż w ciąży z synkiem...wtedy byłam młoda i tylko się bałam jak sobie poradzimy finansowo ale z medycznego punktu widzenia nawet przez myśl mi nie przeszlo że może być coś nie tak, a teraz całkiem odwrotnie :blink: ... wtedy objawów prawie żadnych nie miałam ...tyle tylko że @ się nie pojawiła, a teraz objawy czuje od samego początku ... wszystko inaczej :-p

Witajcie!
To juz nas 3 z tym samym terminem :-)
Lorelain
gratuluję
a moje objawy to: kłucie w jajnikach(od samej owulacji), bolace piersi( rowniez od samej owulacji) choc w ostatnich dniach bola troszke bardziej, i chodze caly czas zmeczona.

Oby tylko takie objawy były przez cala ciaze:) Ja dzis wybrałam wyniki krwi i cholercia znów mam podwyższoną tarczycę TSH 4,990 więc pewnie tak jak ostatnio czeka mnie cała ciąza na hormonach tarczycowych buuu:(

dziendobry:tak::-) w dniu dzisiejszym chciala bym niesmialo do was dolaczyc u mnie podali termin na 9 pazdziernika:tak: przerazona jestem mam jedno poronienie juz za soba jedna wspaniala corcie przy sobie i modle sie by wsio bylo ok:tak: termin spotkania z polozna mam na marzec dopiero i pierwszy skan tez w marcu 28:confused2: oszaleje do tego czasu.

reklama
Azorek 84 witaj:) Gratulacje!! Zobaczysz wszystko bedzie dobrze tym razem mussz tylko w to wierzyć,ja nawet przez sekunde nie dopuszczam złych mysli do siebie. Masz śliczną córeczke i teraz tez doczekasz sie wspaniałego dzieciaczka!!!

Do góry