azorek84
mama Amelii 2009
mamba z regoly to 2 tyg przed teoretycznym terminem porodu z tego co sie orientuje
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
czy cc na życzenie czy ze wskazań to i tak zawsze czekają na rozpoczęcie akcji porodowej. Przynajmniej tak jest u nas w szpitalu.A mam pytanie : o ile wcześniej przed terminem umawia sie na cesarkę?
mamba z regoly to 2 tyg przed teoretycznym terminem porodu z tego co sie orientuje
a co 'eko" ma sie do ciazy w taki razie i do gina?? az mi ciezko uwierzyc naprawde ja chcialam w sumie rodzic w domu ale przez 30sek mialam takie mysli tylko heheheh ja tam wole zeby lekarz i odpowiedni sprzet byl pod reka niz ryzykowac zycie i zdrowie wlasnbe oraz dzidziusiau mnie bylo tak ze sie nie dalo calkiem naturalnie mloda ugrzezla gdziesik i musieli pomagac kleszczami wiec raczej wole nie w domu a tam gdzie sa osoby i sprzety wrazie czego potrzebna na juzAzorku tak mam dwie znajome ,które żyją "eko" . Jedna jest w 6miesiącu ,druga w 10tc i obie nie chodzą do gina bo twierdzą że to dziecku ani im jest nie potrzebne,rodzic też zamierzaja w domu.! Dla mnie to totalny hardcore nawet nie chce utrzymywac z nimi kontaktów bo az mnie język świerzbi żeby im cos nagadac!!!!