reklama
ogólnie to ja naprawdę się dziwę dlaczego ona jest na wolności i naprawdę nie wierze że tatuś nie maczał w tym palców .....
malinva co bedą mówić o swojej chorej miłości nie rozumiem jak media mogą z nich robić celebrytów zapewne jeszcze dostają za to kasę
malinva co bedą mówić o swojej chorej miłości nie rozumiem jak media mogą z nich robić celebrytów zapewne jeszcze dostają za to kasę
ta kobieta była w ciąży 12 razy czy któraś z was to sobie wyobraża?
http://religia.onet.pl/publicystyka,6/przedsiebiorstwo-rodzina,35028.html
były urywki, że niby są prześladowani, wyzywani od dzieciobójców itp. Takie użalanie się nad sobą i jak powiedział ten facet co wypowiadał się w DDTVN prawie nic nie mówią o dziecku. A co do kasy, też jestem pewna że im płacą.
http://religia.onet.pl/publicystyka,6/przedsiebiorstwo-rodzina,35028.html
ogólnie to ja naprawdę się dziwę dlaczego ona jest na wolności i naprawdę nie wierze że tatuś nie maczał w tym palców .....
były urywki, że niby są prześladowani, wyzywani od dzieciobójców itp. Takie użalanie się nad sobą i jak powiedział ten facet co wypowiadał się w DDTVN prawie nic nie mówią o dziecku. A co do kasy, też jestem pewna że im płacą.
Ostatnio edytowane przez moderatora:
*PaMinka
Wdrożona(y)
też właśnie o tym czytałam, jejku, nie wyobrażam sobie w domu 12 dzieci
- Jeśli chodzi o osobę, która odmówiła badania wariografem to jest to brat Katarzyny Waśniewskiej. Odmawiał twierdząc, że bierze w tej chwili leki, ale informował również, że był wcześniej badany przez moich ludzi. Ja będę się starał wpłynąć na brata pani Katarzyny, żeby poddał się powtórnemu badaniu – tłumaczył.
Krzysztof Rutkowski odniósł się również do rodzącego wiele pytań wątku ukrycia zwłok przez matkę Madzi:
- Jeśli chodzi o wersję w której ktoś pomagał Katarzynie Waśniewskiej w ukryciu zwłok, to ja biorę pod uwagę tylko wersję, że mógłby to być brat – stwierdził krótko Rutkowski.
Krzysztof Rutkowski odniósł się również do rodzącego wiele pytań wątku ukrycia zwłok przez matkę Madzi:
- Jeśli chodzi o wersję w której ktoś pomagał Katarzynie Waśniewskiej w ukryciu zwłok, to ja biorę pod uwagę tylko wersję, że mógłby to być brat – stwierdził krótko Rutkowski.
reklama
dla mnie to komedia jakaś wiecie naprawdę mogłabym zrozumieć że to był wypadek bo niestety takie rzeczy się zdarzają ale w takiej sytuacji po takim zachowaniu rodziców nie mam wątpliwość że dziecko dla nich nic nie znaczyło że zabili je z zimną krwią i potraktowali gorzej niż psa a teraz czują się jeszcze zaszczuci niech się czeszą że nie żyją w czasach gdzie lincz był na porządku dziennym sama jakbym sukę spotkała na ulicy to bym jej w twarz napluła......