K
krak8686
Gość
Mina spokojnie ja tez chwilami lapie doly i mysle o najgorszym, ale poczytaj co napisalam o moich objawach - piersi on and off, czasem bola czasem nabrzmiale czasem kluja a czasem nic i tak w kolko
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
weoiesz ze i ja ostatnio takie mam wrazenie ale jak mezasty lapke polozyl gdzie mu kazalam to czol jakies pulsowanie takze chyba to nie tylko ruchy w jelitach;-):-)choc jakos szybko mi sie wydajeWitajcie,Anć witaj.
Dziewczyny posiadające już dzieciaczki,nie macie wrażenia,że czasami już czujecie ruchy maluszka.Tak mi się czasami wydaje,albo omamy czuciowe mam
Dzięki, ja się cieszę bardzo, bo miałam sporego stresa... Ale jak zobaczyłam że Małemu serduszko bije to już było jedno wielkie ufff:-)
Mina, nie schizuj, kochanie. Mnie też piersi mniej bolą, brzuch mam nawet mniejszy niż te dwa tygodnie temu Na pewno wszystko jest dobrze i nie ma co się nakręcać, cmok dla Ciebie:-)
Mam nadzieję, że Niezapominajka też ma same dobre wieści, trzymam za to kciuki.
Diana_D, ja mam 2 kg na plusie, ciekawe z czego jak apetyt taki sobie a przecież nieraz jeszcze wymiotuję...