reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październik 2012

Ale pustki :szok: No ale co sie dziwić weekend to pewnie wszystkie kożystaćie i siedzicie z mężami.
A mój zabrał młodego trochę na dwór żeby się przewietrzyc.
Ja już domek wysprzątałam, podszykowałam obiadek na jutro i będe kończyć karpatkę :tak:

A mój synek mnie dzisiaj zaskoczył, byliśmy na zakupach i weszliśmy do sklepu zielarskiego i tam są takie akcesoria dla dzieci smoczki, butelki, grzechotki itp zrobilam zakupy a mlody mnie woła i pokazuje na grzechotke i smoczek i pyta się czy kupimy to dla dzidziusia :-DAle się rozczuliłam i obiecalam że jak będe robić zakupy dla dzidziusia to on też będzie wybierał :tak:

No nic zmykam skończyć karpatkę wpadnę wieczorkiem

azorek zdrówka dla was wszystkich

reklama
Witam ,dopiero teraz mam siłę coś napisać -jak doczytam co napisałyście do napisze więcej ,ale ogólnie dziś kiepsko ,tylko leże od 12 ,nie mam siły się podnieść..

UFF,doczytałam , witam nową mamę .
Byłam kupić młodym wiosenne buty ,kosze na zabawki ,chciałam jeszcze sobie wybrać buty ,ale zrobiło mi się słabo ,więc zaraz był powrót do domu,na obiad nie umiałam patrzeć ,teraz robię hamburgery ,więc zobaczymy.
Ja biorę ten Prenatal complex ,ale 4 kwietnia się okaże czy go nie odstawić ,bo mam bardzo wysoką hemoglobinę pow 16 -prawie 17,

Ostatnia edycja:
Dziewczyny potrzebuję sprawdzonej rady - mąż od tygodnia chory, ja się jakoś trzymałam ale dzisiaj też mnie dopadło. Piję *spam*, nagotowałam rosołu, miód, czosnek, cytryna, sok malinowy itp. Ale doszedł ból gardła :-( czy oprócz płukania wodą z solą mogę coś zażyć? Przeczytałam w necie, że można Tantum Verde, ale wolałabym się upewnić czy w pierwszym trymestrze na pewno nie zaszkodzi fasolce. Do gina idę dopiero w przyszły poniedziałek, a lekarzom ogólnym jakoś nie bardzo ufam w kwestii co można a czego nie w ciąży...

Witajcie.

Ja biorę tylko kwas foliowy ale pani doktor kazała mi łykać 2 od razu:szok:. Ostatnio też tak kazała. Młoda urodziła się 3520. Witaminki po 12 tc.

Mdłosci u nas prawie nie ma, czasem lekko zamuli ale ja się z tego cieszę:-D

Badania i wizyty raz w miesiacu miałamo ile wszystko było ok.

witajcie,

Malenstwo - witaj wśród październikówek:-D

u mnie cały dzień siąpi deszcz, pojechałam do rodziców z nadzieją że spędzę dzień na świeżym powietrzu a tu klapa, znów dzień cały w domu, ale za to wróciłam z wałówką:-)

Paja - z tego co mi wiadomo to można Tantum verde, sama używałam bo miałam okropny ból gardła przez kilka dni

jakoś sennie się dziś czuję, ale jak się położę to zasnąć nie mogę:sorry2:

My po urodzinkach było świetnie,młody wybawiony na maxa i po powrocie myślałam,że zaśnie,ale bawi się jeszcze z tatusiem.
Paja u mnie świeży temat z przeziębieniem .Mi lekarka poleciła płukanie gardła szałwią i mówiła,że prawie wszystkie tabletki brać na gardło oprócz neo-angin bo tam w skład wchodzi alkohol.Jakby mocno bolało to rozpuszczalny apap z wit C.
Azore raczej jelitówkę dostałaś w spadku po Amelce.Pij colę ,możesz smectę na biegunkę wzięć,raczej samo musi przejść.Zdrówka

Oglądam X-factor

Oj widzę,że dziewczyny dziś w nie najlepszej kondycji zdrowotnej:-(Ja dzisiaj posprzątałam,ugotowałam i siedzę z moim ukochanym,a właściwie to leżę;-)No i mój starszak jest dziś tak nieznośny,że szok:wściekła/y:

hej

wczoraj bylam w teatrze, z pracy mielismy wyjazd, faajnie, usmialam sie, troche odstresowalam

siadlam z mysla ze poczytam i cos skrobne ale tak mi niedobrze ze nie dam rady.

ide sie polozyc

do jutra ..... jak dam rade

pozdrawiam

reklama
Do góry