reklama
Witam weekendowo
U mnie tez szary dzień za oknem, ale męża chociaż mam w domu w weekendy więc w domu weselej Na dodatek wyjezdzamy do Poznania, mam nadzieje ze nie bedzie mnie muliło w aucie.
Ja też narazie biore tylko kwas foliowy, nastepna wizyte mam w 10 tyg wiec zobaczymy czy mi cos wiecej da, no i jeszcze jakie beda wyniki badan. W sierpniu robilam badanie krwi i moczu i bylo wszystko w porzadku, ale przy ostatniej ciazy mialam troche niska hemoglobine, wiec teraz tez tak moze byc. W ogole to w pierwszej strasznie krwawily mi dziasła i obawiam się że zaczyna sie to i teraz, narazie tylko sporadycznie przy myciu zebow ale zdarza sie.
U mnie tez szary dzień za oknem, ale męża chociaż mam w domu w weekendy więc w domu weselej Na dodatek wyjezdzamy do Poznania, mam nadzieje ze nie bedzie mnie muliło w aucie.
Ja też narazie biore tylko kwas foliowy, nastepna wizyte mam w 10 tyg wiec zobaczymy czy mi cos wiecej da, no i jeszcze jakie beda wyniki badan. W sierpniu robilam badanie krwi i moczu i bylo wszystko w porzadku, ale przy ostatniej ciazy mialam troche niska hemoglobine, wiec teraz tez tak moze byc. W ogole to w pierwszej strasznie krwawily mi dziasła i obawiam się że zaczyna sie to i teraz, narazie tylko sporadycznie przy myciu zebow ale zdarza sie.
azorek84
mama Amelii 2009
witam nowe mamusie:-)rany tyle skrobiecie ze ledwo nadrobilam bo zniknelam na caly dzien wczoraj
to u nas nie przejdzie moda wstaje i biegiem do wyrka mi sie laduje a ja juz nie zasne bo strach ze cos zbroi jest silniejszy od zmeczenia- hmmm a może zostawiaj Amelce rzeczy an stole i idz jeszcze w kime? .. Mati wstaje o 6 rano, R go ubiera i wychodzi do pracy. Mati sobei wtedy albo układa puzle, albo rysuje, czasami ogląda bajke. Ja wstaje 7:15 czasami ustawiam dzemke do 7:30. Mati mnie nie budzi bo wie że mamusia jeszcze śpi
tak farbowalam 2 tyg temu farba z amoniakiem i jest gitfarbujecie włosy w ciąży ?
ja sie juz cieszylam ze mi wszystko przeszlo a tu dzis od rana znowu no nawet jak herbate robilam to do zlewu sie machnelam w kuchni bo nie zdazylam sie ruszyc nawet w str lazienki teraz mam uczucie ciezkiego brzucha taki napiety jakis jest ledwo zipie i de po druga herbate i do lazienki znowuA mam pytanie która mama po 10tyg nie ma już mdłości itd?.Mi pozostała tylko senność i tkliwość piersi
Ale Wam zazdroszczę dobrego samopoczucia ,mnie mdłości jeszcze nie opuścily w dzień jako tako ale wieczory dalej mam tragiczne.
Co do farbowania to ja juz mam za soba drugie i to blond więc mocna farba.W tamtej ciązy tez cały czas farbowałam i wszystko było ok. Nie potrafie żyć z odrostami
U nas dzis pogoda przepiekna słoneczko świeci od rana zaraz na zakupy i pewnie okna umyje bo jak słonce przyświeca to az wstyd!
Co do farbowania to ja juz mam za soba drugie i to blond więc mocna farba.W tamtej ciązy tez cały czas farbowałam i wszystko było ok. Nie potrafie żyć z odrostami
U nas dzis pogoda przepiekna słoneczko świeci od rana zaraz na zakupy i pewnie okna umyje bo jak słonce przyświeca to az wstyd!
Ja w pierwszej ciąży farbowałam raz, ale wtedy miałam jeszcze swój naturalny kolor włosów czyli brąz, a farbowałam dla ładniejszego odcienia na ślub Za to teraz od paru lat mam blond balejaż i robiłam ostatnio będąc już w ciąży a jeszcze o tym nie wiedząc, teraz planuję przed samymi świetami też zrobić odrosty bo nie wyobrażam sobie chodzić z taką czupryną, jeszcze w Wielkanoc... Wydaje mi się, że to są trochę takie zabobony z tym farbowaniem.
Cześć dziewczynki wyspane?? Ja nie bardzo bo mój ukochany szlifował całą noc tak, że myślałam że wyrzuce go do innego pokoju! Zebrał milion kopniaków hehe wstał i poszedł do pracy wiec ja zaraz mogę odespać
Lorelain no rzeczywiście mieszkamy po sąsiedzku
na wątku zakupowym wrzucam linka do obraczek podobnych do tych co zamówiliśmy bo takich samych nie mogę znaleść na necie. Pewnie dlatego ze sami wybralismy sobie wzór i grawer. No ale podobna troszke jest wiec dla zaspokojenia Waszej ciekawosci dodaje do wątku
Lorelain no rzeczywiście mieszkamy po sąsiedzku
na wątku zakupowym wrzucam linka do obraczek podobnych do tych co zamówiliśmy bo takich samych nie mogę znaleść na necie. Pewnie dlatego ze sami wybralismy sobie wzór i grawer. No ale podobna troszke jest wiec dla zaspokojenia Waszej ciekawosci dodaje do wątku
ullana
Mamy październikowe 2007
marteczka - może pani dr ma rację, ja biorę też tylko kw.foliowy, ale z Lilą też tylko to, a ona ponad 4,5kg wyskoczyła
więc to pewnie nie jest aż tak ważne....myślę, że bardziej geny i jakie dzieci się rodzą w rodzinie
u mnie kolosy, więc byłam przygotowana
a tak ogólnie, to teraz naprawdę nie będzie trudno z witaminami, bo zaraz będzie wysyp warzyw i owoców
tu objadałyście się frytkami, a ja właśnie jadłam młode ziemniaczki z koperkiem i maślanką i już nasze ziemniaki, gdzieś z okolic Lublina
więc to pewnie nie jest aż tak ważne....myślę, że bardziej geny i jakie dzieci się rodzą w rodzinie
u mnie kolosy, więc byłam przygotowana
a tak ogólnie, to teraz naprawdę nie będzie trudno z witaminami, bo zaraz będzie wysyp warzyw i owoców
tu objadałyście się frytkami, a ja właśnie jadłam młode ziemniaczki z koperkiem i maślanką i już nasze ziemniaki, gdzieś z okolic Lublina
reklama
M
malenstwo20
Gość
u mnie też 1 październik.
moja pierwsza ciąża... ;D:-)
moja pierwsza ciąża... ;D:-)