reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Październik 2012

Azorek świetna historia :-) My braliśmy ślub w 24. rocznicę teściów, ale też wcześniej było to planowane.

Ja pierwsze dziecko urodziłam na 1 roku i teraz na pożegnanie na 5, w sumie to już będę po, ale śmiałam się, że studia zaczęłam ciążą i skończę ciążą :-) I mam nadzieję, że do czerwca będę czuła się na tyle dobrze żeby chodzić bo mi z jednej strony szkoda, że to już koniec. Zresztą mam teraz bardzo mało zajęć, a dodatkową specjalizację zrobiłam w zeszłym semestrze :-)

A pogoda piękna, my zaraz będziemy mieli obiadek i zabieram Olusia na drugi spacer (raz był już w przedszkolu).

reklama
Zapominajka wyślij mi proszę raz jeszcze na pw link do tej prywatnej galerii bo nie wiem gdzie tego szukać

hej dziewczyny,
Widziałam że któras z Was pisała odnośnie znieczulenia u dentysty, jak to w końcu z tym jest?? Ja jutro mam wizytę i bez znieczulenia to będzie jakaś masakra:( Jak coś wiecie to piszcie, bo jestem strasznie ciekawa!!!
A tak poza tym to dzis mam wizytę u gina i się trochę już stresuję, a to dopiero na 17.45, a że moja pani ginekolog ma zawsze opóźnienie min. 1 godzinne albo i dłuższe to sobie poczekam:) Mam nadzieję że wszystko ok i tak jak Wy usłyszę serduszko:)
Dobrze że idę z mężem to mnie troche podtrzyma na duchu... Trzymajcie kciuki i dam znać po wizycie!!!

A tak poza tym to dzis mam wizytę u gina i się trochę już stresuję, a to dopiero na 17.45, a że moja pani ginekolog ma zawsze opóźnienie min. 1 godzinne albo i dłuższe to sobie poczekam:) Mam nadzieję że wszystko ok i tak jak Wy usłyszę serduszko:)
Dobrze że idę z mężem to mnie troche podtrzyma na duchu... Trzymajcie kciuki i dam znać po wizycie!!!
kciuki zacisniete:)
syneczki, Belka - tetno noworodka (prawidlowe) to pomiedzy 130 a 140 uerzen na minute, wiec nie trudno jest rozroznic ze swoim:)

zbieram sie z pracy, juz mam odsc:)
ide odebrac moje dziubeczki od niani i z przedszkola, do sklepu po makaron do rosolu i po owoce do lodow - nie lubie jak mi cos brakuje juz w poniedzialek!!! Na weekend przyleciala mama i na zakupach ogladalysmy ciuszki, a o podstawach zapomnialam...
jestem bez auta, ale umowilam sie z mezem w parku, bo bym sie nie wczlapala pod nasza gore (mieszkamy na mega zwniesieniu, ze nawet do ruchomych schodow trudno sie doczlapac, hehe)

Ostatnia edycja:
cudne te Wasze historie ślubne :-)

ja miałam być starą panną bez dzieci i szukać leków na różne choróbska - starą panną w sumie jestem, dzieci mam, szczęśliwa jestem w wolnym związku i ślubu nie chcę, chociaż nie ma żadnych przeszkód i czasem robię coś dla ludzkości ;-) ale już inaczej, niż planowałam
nie żałuję jednak, że los, czy coś innego zmieniło mi plany...mam teraz po prostu inne :rofl2:

anusia - ja miałam leczony ząb kanałowo w 7-10tc z pełnym znieczuleniem, więc można coś dać, ale nie wiem co to było...do tego miałam też RTG zęba i skończyło się dobrze

bolały mnie dziąsła i poszłam do dentysty po jakąś maść czy coś takiego i miałam tylko przegląd...a po kilku dniach bardzo spuchła mi twarz i bolało okropnie
pojechałam w nocy na dyżur i leczyli mi w sumie ok. miesiąca te zęby, bo okazało się, że ten dentysta wcześniej zaraził mnie bakterią....robiłam badania pod tym kątem i wyszło, że to bakteria typowo z gabinetu stom.:wściekła/y::szok:
ale wszystko dobrze się skończyło

Witam dziewczyny :-) dziękuję za miłe powitanie.

ojjj nie wiem czy Was nadrobię... 30 stron od 1 marca :-p szalone dziewczyny hihihi :-D

byłam na małej wycieczce ( u rodziny na śląsku). Załatwiłam sobie wózek od kuzynki, bardzo ładny, po jednym dziecku. z gondolką ( wkładem) do wózka. więc posłuży mi również za spacerówkę gdy dzidzia będzie jeszcze malusia. Jak podrośnie i usiądzie stabilnie to kupię nową porządną spacerówkę.

Już czułam się dobrze a tu wróciły wzdęcia i mdłości -dobrze że chociaz nie wymiotujęęę :-p w ciąży z Zuzią wymioty były do tego stopnia że wylądowałam odwodniona w szpitalu w 10 tc.

Jakaś jestem zaniepokojona, i wyłączona ze świata... smutaśnie mi i nie mam weny do niczego...

w tym tygodniu muszę zrobić badania z krwi (koniecznie na czczo????? :-S) w ciąży z Zuzią nie musiałam chodzic na badania morfologii i ob na czczo... ehh ale wtedy chodzilam do lekarza innego, prywatnie, teraz na NFZ zeby zaoszczedzic troche kasy..

W tym tygodniu kupuję Zuzi stolik i dwa krzesełka z Kubusiem Puchatkiem, zamiast tego co miala krzeselka dzidziusiowego :-p i jeszcze jak dostanę kasę za PITy kupimy małej łóżko coś a la fotel rozkładany... jejuś ile wydatków...
a ciuszki i inne pierdółki dla bejbe mini :-p zacznę kupować po USG u genetyka (będę je miała w 12 tc ze względu na pierwszą ciążę w której straciłam córkę... ) wolę mieć pewność że... będę mieć to dziecko...

Anusia kciuki zaciśnięte :-)

My już po spacerku i małych zakupach spożywczych :-) Teraz czas na odpoczynek :-)

reklama
Zapominajka wyślij mi proszę raz jeszcze na pw link do tej prywatnej galerii bo nie wiem gdzie tego szukać

Zrobione :-)

hej dziewczyny,
Widziałam że któras z Was pisała odnośnie znieczulenia u dentysty, jak to w końcu z tym jest?? Ja jutro mam wizytę i bez znieczulenia to będzie jakaś masakra:( Jak coś wiecie to piszcie, bo jestem strasznie ciekawa!!!

Trzymam kciuki &&&&
Z dentystą ci nie pomogę. Sama jestem ciekawa.

Ja już po obiadku, najadałam się jak bąk.

Do góry