emotion_sickness
mama szkrabusia =)
moja nie raczkuje tylko pelzaczy sie po ziemi ale staram sie zeby w obrebie maty/koca byla [zimno od podlogi jest strasznie] po domu podrozuje jedynie w chodziku.emotion, nie mam maty - Młoda raczkuje po całym domu. Śpi malutko, robi sobie turbo-drzemki. Wczoraj obudziła się po 6 rano i spała w ciągu dnia 2 razy po 30 minut... O 20 już spała na noc. Bardzo brakuje mi dłuższych drzemek, tak żebym mogła chociaż spokojnie obiad przygotować, ale nie mam na to wpływu zbyt wielkiego :/
zcodze z tematu:]]
Wlasnie moja gwiazda na noc chodzi spac dopiero o 22, a wstaje o 5-6 rano. w dzien spi 3razy po 30 minut..
czasem w nocy robi sobie 3 godziny przerwy w snie - to wtedy spi do 8 rano. Ale wogule to jakas masakra. Bo jak zasnie o 22 to musze poogarniac rzeczy swoje i o 24 padam - a rano juz po 5 czesto trzeba wstac [a w mmiedzy czasie jeszcze je w nocy] Nie ma tragedii,przyzwyczailam sie [mozna tak powiedziec] - ale niewiem czy to takie normalne.. przeciez podobno dzieci potrzebuja duzo snu zebby zdrowo rosly i sie rozwijaly.. :/