reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październik 2012

Czesc dziewczyny :)

A co z praca przy komputerze? Ja pracuje w biyrze na pelny etat, mnostwo komputerow, scanow i drukarek, robie sobie przerwy co 2 godzinki, ale i tak troszke mnie to martwi (jak wszystko zreszta ;), jakue Wy macie prace i jak sobie radzicie?

U mnie narazie bez zmian. Zrobilam dzis kolejny tescik kreskowy i widac jak kreseczka robi sie coraz ciemniejsza (te testy to takie moje zastepstwo bety) :) poza tym oprocz tego, ze nie mam za bardzo apetytu i czasami mnie pobolewa podbrzusze przez chwile to innych objawow u mnie brak :) aha no i jeszcze mi brzuch wydelo jakbym 2 wielke pizze zjadla ;)

A jak Wasze dzisiejsze samopoczucie?

Pozdrawiam i zycze milego dnia :)

reklama
witam z rana:-) amelkowna nie daje mi pospac zbyt dlugo ale nie narzekam nikt nie mowil ze bedzie latwo hehehe
chodze ciagle zmeczona blada i z sincami pod oczami ehhh bez tzw tapety patrzec na siebie nie moge;-) do tego wywalilo mi wielkiego syfa na brodzie:szok: normalnie jak u nastolatki ehhh ktoras z was ma takie problemy z cera???? z amelkowna tak nie mialam bynajmniej nie pamietam :baffled:

Witajcie po weekendzie.
Widzę, że wątek się rozkręca, super :-D
lorelain widzialam twój brzuszek, ja mam podobny wieczorem, ale to przez wzdęcia:tak:
lori gratuluję II kreseczek
U mnie narazie nowych objawów brak, mam nadzieję że tak zostanie.

WitamSyneczki3.Trzymam kciuki i gratuluję serdecznie.Moja historia jest podobna do Twojej...
Przykro mi ze i Ty musiałaś przechodzić przez stratę i jak widzę to nasze czwarte ciąże i w dodatku świeżo po Aniołkach. Musi być dobrze. Nie dopuszczajmy innej myśli :tak:

Anetka gratulacje raz jeszcze:))))

A u mnie niedługo wszystko się wyjaśni czy do was dołączę czy też nie.
3majcie kciuki.
Pozdrawiam Was :happy2:
A baaa to już jest przesądzone :-D

no ja kurcze dziewczyny mam nadzieje że tam nie ma bliźniaków bo bym się pochlastała

a jak wy się dzisiaj czujecie? :-)
A ja bym bardzo ale to baaaardzo się cieszyła z bliźniaków. Może to dla tego że przeżyłam stratę maluszka i mam podwójne parcie teraz na kolejne dziecko. Nie wiem ale perspektywa bliźniąt bardzo by mnie uszczęśliwiła :-D

No i pojawiły się pierwszwe delikatne mdłości. Powąchałam kawe połączoną z kabanosem i jak mnie zarzuciło... bleeeeeeeee

Swoją drogą czy tylko ja jestem tutaj na etapie 3 tygodnia i 3 dnia? Odnoszę wrażenie że każda z Was jest już sporo dalej.

Ostatnia edycja:
Witam się!

Syneczki3 to ze jestes na etapie 3t i 3 d to tylko swiadczy o tym ze bedziesz pózniej od nas rodzić.Mi wychodzi termin 1,2 października choc wg niektórych kalkulatorów pokazywał sie tez wrzesień ale przy moich dłuzszych i nierównych cyklach cięzko dokładnie ocenić.Pewnie kolejne pażdziernikówki dopiero beda testować.

Syneczki i GoKa przykro mi z powodu waszej straty i trzymam kciuki za obecne ciąże, jak i wszystkich październikówek 2012 :)

Azorek ja tez mam problemy z cerą i wypryski a przy pierwszej ciąży tak nie było:dry:

syneczki3 ja kawy tez nie pijam bo mnie muli:zawstydzona/y:myslalam ze jak kupie bezkofeinowa jakas inna to bedzie lepiej ale nie jest:baffled: i do tego mycie zebow rano tylko woda bo miety niezniose:dry: polece jutro do sklepu na poszukiwania jakiejs pasty smakowo owocowej ;-):-)
lori no to widze ze sama nie jestem jednak hehe mam nadzieje ze to tak tylko pocatkowo i pozniej zlezie to cholerstwo...mam nawet na ramionach i plecach:szok: mowia niby ze dziewczynka urode odbiera ale przy amelkownie nie maialam takich problemow:sorry2:

Ja niestety bez kawy nie funkcjonuje ale zeszłam do dwóch a reszta to inka. Co do mycia zębów to w poprzedniej ciązy za każdym razem mnie brało na wymioty i teraz tez widzę że się zaczyna i nie pomagała zmiana smaku.
Azorek mi w ciazy totalnie poprawia się cera :)
Dziewczyny czy Wy też macie takie uplawy?

Ja mam dużo więcej śluzu,od takiego "rozciągliwego" podobnego do płodnego,aż do białego gęstego,w poprzednich ciążach też tak miałam.
A ja nie mam żadnych objawów...nie wiem czy mam się cieszyć,czy martwić.:baffled:

Ja upławów na razie nie mam zaspecjalnych choc wiecej niz normalnie, przy pierwszej ciąży to pod koniec mi sie nasiliły.

Azorek u mnie tez wysyp na ramionach i plecach:no: a z młodym tak nie miałam wiec liczę ze to jednak ta dziewczyna mamusi próbuje urodę podebrać.

Mnie niestety nie odrzuciło od kawy, pisze niestety bo ja uwielbiam i ciężko mi sie powstrzymać bo potrafiłam wypić kilka na dzień.Teraz próbuję zastapić ja inką jak w pierwszej ciąży.Herbaty wogóle nie musiała bym pić a jak juz to rooibosa lub zieloną ktore sa tez zakazana w ciąży.

reklama
Do góry