reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Październik 2012

Mnie od rana kręgosłup masakrycznie boli, do tego przyplątał się katar :wściekła/y: Jutro miała być wyprawa spacerkiem do Carrefour'a po podgrzewacz i lampkę do pokoju ale chyba z tego zrezygnuję... Do tego pogoda w Hucie nadal nie rozpieszcza :-(

Netika ja mam co trzeci dzień zly humor..

reklama
karola czego sie ucza to pojecia nie mam. pracowalam ze szkotem ktory studiowal jakis kierunek z matematyka byl juz na 2 roku studiow....
Ja ostatnio rozmawialam z Irlandzczykiem na temat pracy w Irlandii i ze teraz ciezko - jakis to monter byl od pralek i mowie mu ze maz tym sie zajmowal i tym i ze dom wymalowal sam i wogule kilka drobnostek - to usiadl sobie na ziemi [jak kleczal] i poprosil zebym mu wytlumaczyla jak to mozliwe ze jeden czlowiek jest taki wszechstronny i tyle rzeczy potrafi sobie zrobic. Bo wiadomo chlop w Polsce to sobie wymaluje cos, ponaprawia, troche sie autem zajmie - ogarnia rozne dziedziny - a u nich tak nie ma - jak elektryk to rury nie przetka itd.HeH normalnie pelen podziwu byl dla Polakow :))
Widzę, że nie tylko ja przeziębiona....Majeczka czyli rutinoscorbin mogę brać i wapno? Musze się zaopatrzyć. Myśląc o lekach myślałam właśnie o czymś takim lekkim....
Ja na poacztaku cazy bylam ciagle chora, od luteko do konca kwietnia z pojedynczymy dniami przerwy - bralam Wapno, witamine C, Rutinoscorbin, + syropek "*spam*" [zawiera wyciag z mali/porzeczek/czosnku] dla kobiet w ciazy i karmiacych
W ogóle ostatnio pochłaniam takie ilości wszystkiego, że aż mnie to trochę przeraża. A dzisiaj na kolację hot dogi domowej roboty :-):-):-)
Jedz poki mozesz bo pozniej jak bedziesz cycem karmic to bedzie zakaz :DJa sama teraz codziennie coraz to nowe rzeczy wymyslam - sosy tatarskie salatki jarzynowe nie zapomnijmy i ciastach i obiadach ktore zadko jem :D Wogule naprzyklad takie salatki czy sosy sie robi na 'okolicznosci' na codzien sie tak nie chce troche :p A teraz 'idzie' wszystko :D Nie mowie ze sie objadam wszystkim - ale raczej urozmaicam na maksa posilki wszystkie :D
Esi - lekarka też o tym pomyślała na początku ale od początku ciąży u lekarza miałam ciśnienie prawidłowe...dopiero dziś pokazało wysokie...
Karola Nie mysl ze chce cie straszyc albo cosik ale obserwuj cisnienie i sluchaj lekarza ___________________________________A kazal ci zrobic badania moczu do tego ? __________________________________________________Kolezanka [co rodzila mieisac temu] Miala wywolywany porod wlasnie przez wysokie cisnienie - 'wysokie' 130/80 - czyli nie wysokie samo w sobie ale podwyzszone w stosunku do jej 'zwyczajowego w ciazy'._____________________ Choc mam nadzieje ze w twoim przypadku to tylko taki jednorazowy 'wybryk' :) HeH :) __________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________ Sorki kobitki za moje kreskowanie - ale internet dalej cosik nie tak dziala :/// DOBRANOC wszystkim i Milego dnai jutro :)

Witajcie Kochane, spać nie da rady, ale to nieważne, już czekam, ciśnienie miałam wysokie i Michał teź, ale potem jemu spadło- zuszek:-)

przepraszam, że tylko o sobie, ale nie mogę się skupić na niczym

udało mi się przewietrzyć salę!!!!! a to jest nie lada osiągnięcie- jakby šwieże powietrze w szpitalu zabijało

opieka jest cudowna, mili - jak dotąd- tłumaczą, pytają o samopoczucie, jest ok

miłego dzionka dla wszystkich

netika poprawy humorku życzę! doły zakopujemy, ale co robimy z wkurw*mi (przepraszam)?:sorry:
Karola ja musze męża dzis po czosnek wysłać bo go kończę do moich kuracji, moze i Tobie podrzucić na to ciśnienie?;-)
co do spotkanka przed narodzinami dzieciaczków -nie ryzykowalabym bo na plantach może rozwinąć sie niezła akcja z rodzącymi :-D ale na wiosnę - super sprawa!!!!!
Mamba super ze trafiłyście na siebie z sonką:-) trzymajcie sie tam razem dzielnie i liczymy na te forumowe bliźnięta dziś!
Paulina ja wlasnie wyciągnęłam swoją starą lampę do nagrzewania i bede zatoki nią traktowąć, z bólu głowy i kataru nie śpię od 5 :crazy: a zakupy odłóż na weekend - przynajmniej ma juz nie padać

Cholera tez nie miałam kiedy sie rozchorować tylko na ten weekend - jutro mamy gości - męża kuzynka z rodzinką przyjezdzają na weekend, a ja bede łazić i zarażać :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

Witam kochane z rana- moje czasy spania do południa już chyba minely. Już niby tak 3ci dzień. Po 5tej wstaje (tu jest godz wcześniej) ale wcześniej udawało mi sie zasnąć- a dziś nie pozwala `ból menstruacyjny' i to jeszcze przychodzi o odchodzi co kilka minut. Mąż właśnie wstał- zaglądnę później. Narzeka `nie forum tylko do spania` i ze `masz swoje naciąganie wczoraj to teraz boli` :-/ do później kochane.

Dzień dobry!
Tak z grubsza przeleciałam ostatnie wpisy, a muszę uciekać do poradni diabetologicznej...wczytam się jak wrócę z tego zimna-3stopnie za oknem:szok:
Sonkaa trzym się!

Dzień dobry
u mnie 5'C za oknem i koszmarna mgła.

Mamba, sonkaa &&&&&&&&&&&&& żeby forumowe bliźniaki jednak były :tak: jak to dobrze że przynjamniej opieka dobra i ludziska normalni. to już 80% dobrego samopoczucia.

Miłego dzionka.

reklama
Hej:)

Mina u nas 9stopnia ale słońce wychodzi więc mam nadzieję ze bedzie cieplej:)

Sonka ,Mamba
powodzenia trzymam mocno kciuki za Was i dzieciaczki!!! (i po cichutku zazdroszczę że juz będziecie mieć je przy Sobie)

Emotion nie słyszłam jeszcze że cisnienie 130/80 jest za wysokiei nie wydaje mi się ze stanowi jakiekolwiek zagrożenie (ale moze sie nie znam ) .Niestety u wiekszości pod koniec ciązy lubi byc podwyższone i trzeba je obserwować

Do góry