azorek84
mama Amelii 2009
hewhe na batmana to teraz strach isc do kina;-)kto wie czy jeden czubek na swiecie fairy uzywam i ja wlacznie zplynem do plukania. od poczatku amelkowe ubranka w nim piore i nasze tezKarola - jak do kina to tylko na Batmana nowego!!!! my juz bilety zabukowalismy i idziemy w sobote nie moge sie doczekac
kosmetyki dla dzieci - u mnie ciepla woda i waciki, a do kapieli ciepla woda z kropelka oliwy z oliwek tyle
co do proszkow do prania / plynow do plukania to ja mam Fairy Non Bio, wszystkie moje kolezanki uzywaja i bardzo zadowolone, o taki:
a kasa wydana na oliatum...jest tanszy produkt olian sie nazywa i to dokladnie to samo jest. poza tym oliatum to parafina wiec butelka parafiny to jakies 2zl i wystarczy dolac pare kropel do wody:-) u na sprzetestowane i sprawdzone. choc ja mam oliatum i wsio co na recepty za free wiec mi jest obojetne co bede uzywac bo jak wyprosze lek o recepte z danym produktem to mam darmowe
ja sie przymierzam:-) wlasnie grzebie po sklepach i po necie w poszukiwaniu odpowiednich pieluszek dla nas..tzn dla Olivki:-) na poczatek wiadomo pampki ale jak sie unormujemy w posilkach i kupkach to bedziemy wielorazowe uzywac i chce otulacze z wkladami tylko wlasnie mam metlik w glowie ktore lepsze...kasy tez jakos nie mam na raz zeby wydac majatek i same najdrozsze kupicbede testowac np zamowie ze 4 pieluszki jednej firmy sprawdze co i jak i dokupie np z innej formy ze 2-3 szt i potestuje:-)A właśnie... Przymierza się któraś z was do pieluszek wielorazowych? Ja używam u Anielki tetry z otulaczami i jestem bardzo zadowolona. Używaliśmy przez kilka miesięcy jednorazówek, ale w ramach oszczędności znów nawróciłam się na tetrę. Czuć po portfelu i wcale nie ma z tym jakiejś strasznej roboty. Teraz do drugiej córci już jestem nastawiona również na tetrę. Próbuje któraś?