reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październik 2012

Paula super, że masz juz sprzęty.. sen juz spokojniejszy? ;-)
u mnie z humorem troche lepiej dziekuje

mnie tez coraz częściej kręgosłup boli i ta nieszczęsna kość ogonowa, ale jeszcze kilka dni i nie bede musiała przy biurku siedziec prawie 9h!
Tak, już lepiej śpię gdyby nie to, że się co chwilę kręcę ;-), boli mnie kręgosłup, prawe lub lewe biodro (zależy od pozycji spania).
Cieszę się, ze już Ci lepiej, ale współczuję bólu. Przejdzie podobno po porodzie :-D

Pędzę dalej dowodzić. Teraz w malowaniu, później fugowaniu itp.:cool2:

reklama
to nie fugi ale paznokcie u nóg..ale i tak walę skruchę..
1201105368_f.jpg

fugi czy paznokcie - to i to jazda niezła, a hygienistka CI sie należy! walisz skruche? skad TY te hasła bierzesz? :-D

fugi czy paznokcie - to i to jazda niezła, a hygienistka CI sie należy! walisz skruche? skad TY te hasła bierzesz? :-D

no co? normalne powiedzenie... :-D

czytam plotki w necie..
Pazurowa urodziła w klinice na Wilanowie w Medicover więc to 16 tys to pakiet VIP
Kamila Łapicka wyrzuciła rzeczy Andrzejka na śmietnik. Reporter SE poszedł, pogrzebał, zrobił fotki i jest sensacja.
Galeria Kamila Łapicka rzeczy męża wyrzuciła na śmietnik - Wydarzenia, Sport, Plotki, Auto-moto, Seriale - SE.pl

W moich stronach rzeczy osobiste się pali w piecu (mamy jeszcze kaflowe u rodziny na wsi) albo w ognisku.
Ale tutaj pewnie będą jako bezcenne pamiątki. Ja jej nie oceniam, zrobi co zechce i ma do tego prawo. Jest sprytna i tyle, żyła kilka lat z geriatrią i teraz życie przed nią.

Mina - to bierz się za męża i niech robi:-) ja robię z tego przepisu: Racuszki z białego sera palce lizać - MojeGotowanie.pl - Przepisy - Desery - Racuszki z białego sera palce lizać ale co z tego wyjdzie to nie wiem:rofl2:
Majeczka - dzięki:-) już widzę te tłumy napierające na kasy i rzucające się na popcorn:-D:-D ale jeśli wczoraj przeżyłam najście na Prometeusza to w czwartek też sobie poradzę:tak:
macierzanka:Zielona kuchnia: Macierzanka

Karola pierwsze widze te macierzanki ale juz czuje jak pachną, musze je zapamiętać, bo rzeczywiscie są ładne i kwitną długo!:tak: co do kina, to tez sobie nie wyobrazam seansu bez popcornu i coli, a pozniej ten bol brzucha po prazonej kukurydzy:-D
Mina z opisu Karoli wynika ze to nie są racuchy..

Hej dziewczyny witam po sporej przerwie.

Każdy dzień podobny do poprzedniego, tylko brzuch coraz większy. A tak to przebieranie, pranie, karmienie, spacerki...

W niedzielę 29 lipca Anielka ma urodzinki więc czas zaczynać powoli ogarniać chałupę. Bo mam takie tempo, że nie wiem czy zdążę wszystko przygotować. A dwa dni po niej są moje urodziny, ale imprezy już nie będzie. :) Z resztą nie wiem nawet czy ktoś zapamięta. Wszyscy skupieni na Roczku :)

Malinova ja też mam Tardyferon. W poprzedniej ciąży też brałam go. Działa długofalowo, tzn powolutku podnosi ale i dłużej się utrzymuje później wyższa hemoglobina. Ja zaczęłam od 11,3 po systematycznym spadku i zwiększył mi do prawie 13. Więc super. Minusem jest że ma wkurzające działanie uboczne. Mnie po nim brzuch boli, tzn, jelita i są problemy kibelkowe:baffled:. Ale po jakimś czasie organizm się przyzwyczaja w końcu i jest lepiej.

Też biorę Magne-B6. W ogóle na śniadanie to cała garstka tabletek :/

Gdzieś się wątek "Epoki Lodowcowej" przewinął. Byliśmy z mężem. On zadowolony, ale mówi że wszystko przewidywalne i troche powtórek z poprzednich części. A ja mimo to uśmiałam się jak dziecko :-D Bardzo mi się podobało i bardzo polecam. No ale ja taka trochę dziecinna jestem czasami...:blink:

Co do prania, to jeszcze zwrócę uwagę że płyn do płukania nie nadaje się do tetry używanej do przewijania, gdyż zmniejsza jej chłonność. Tak samo nie prasuje się takich pieluch.

A właśnie... Przymierza się któraś z was do pieluszek wielorazowych? Ja używam u Anielki tetry z otulaczami i jestem bardzo zadowolona. Używaliśmy przez kilka miesięcy jednorazówek, ale w ramach oszczędności znów nawróciłam się na tetrę. Czuć po portfelu i wcale nie ma z tym jakiejś strasznej roboty. Teraz do drugiej córci już jestem nastawiona również na tetrę. Próbuje któraś?

Malinova ja też mam Tardyferon. W poprzedniej ciąży też brałam go. Działa długofalowo, tzn powolutku podnosi ale i dłużej się utrzymuje później wyższa hemoglobina. Ja zaczęłam od 11,3 po systematycznym spadku i zwiększył mi do prawie 13. Więc super. Minusem jest że ma wkurzające działanie uboczne. Mnie po nim brzuch boli, tzn, jelita i są problemy kibelkowe:baffled:. Ale po jakimś czasie organizm się przyzwyczaja w końcu i jest lepiej.

Też biorę Magne-B6. W ogóle na śniadanie to cała garstka tabletek :/

mnie też żołądek i jelita po nim bolą, a problemy kibelkow w którą stronę jeśli można spytać miałaś;-)? Bo ja byłam pewna, że on spowoduje zaparcia a tu raczej wyszło, że biegunkę:crazy:

reklama
Ostatnia edycja:
Do góry