reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październik 2012

Karola - przepraszam, moj blad, nie sprawdzilam, juz wiecej filmow nie polecam w takim razie, bo nie chce mi sie teraz sprawdzac, ktore graja teraz w polskich kinach, ale...nie wazne jaki film, wazne, zeby byl worek slodkiego popcornu, M&Msy i kubel coca coli :)

reklama
tak czytam i dochodzę do wniosku że kosmetyki z Rossmanna wygrywają bo mają najmniej składników. A wiadomo, że im mniej tym lepiej. A najlepiej to właśnie ciepła woda i szare mydło i oliwka.

Jusis (czemu ta małpa nie rodziała ekologicznie na łonie natury?)
cha-chacha... :rofl2::rofl2::rofl2::rofl2: właśnie.. tylko małpek nie obrażaj, to takie fajne stworzonka :-pa ta nawiedzona to pod żadna kategorię nie pasuje

Mina podziwiam, że dałaś rade z paznokietkami u nóg, mi jest juz coraz ciężej buty zapiąć do pracy. tez zafundowałam sobie z m-c temu pierwszy raz w zyciu pedicure.. juz jest na wykończeniu :zawstydzona/y: text z fugowaniem byl przedni, myślę jednak ze to na Twój zadzik mąż gwizdał, nie na fugi :-D a i owszem hygienistką sama sie postrasz :-p
no właśnie, bałam się wam przyznać bo Hygienistka już w drzwiach stoi więc napiszę że po tym moim wczorajszym zadzieraniu nóg i pazurków do pomalowania to bolały mnie wnętrzności. Nie bębenek ciążowy, nie macica tylko czułam jak pogniotłam sobie układ pokarmowy. Aż mi niedobrze było. Małżonek mając w pamięci fugowanie chciał mi "podziękować" :rofl2:i biedak zrezygnował bo tak stękałam i wzdychałam jakbym na Giewont wchodziła.

Karola. ja na Epoce byłam z synkiem. Pewne elementy z poprzednich się powtarzają ale dla rozrywki obejrzeć można.. no i Wiewiór jest jak zwykle niesamowity.

Azorek super, w końcu dobre wieści!
Jutrzenka jednak internet dla kobiet w ciąży to nie jest dobra rzecz. A ty nie czytaj nic i się nie stresuj, bo to Ci teraz najmniej potrzebne. Trzymam kciuki za Was! Będzie dobrze!

No ale gwiazdy typu Pazura czy Jusis (czemu ta małpa nie rodziała ekologicznie na łonie natury?) to co innego.

hahaah ale się uśmiałam :-D
A co do żelaza ja brałam Sorbifer, no ale nic to nie dało, teraz od tygodnia biorę właśnie tardyferon. No ale morfologie będę robiła dopiero za jakieś 2 tygodnie. A ty daj znać koniecznie jak wyniki.

Karola zazdroszczę wypadu do kina, ja też bym z chęcią poszła, ale wątpię żebym wysiedziała z tym kręgosłupem.

Co do kosmetyków dla Maluszków to ja jeszcze nie kupowałam, ale najprawdopodobniej kupię z Nivea sensitive.

A ja wczoraj nagotowałam kremu brokółowego z grzankami i idę własnie odgrzewać :tak:

oto Polska własnie. Kobitki leżeć na porodówkach grzecznie i po szpitalu nie chodzić;-)

Zwłoki w podziemiach szpitala. "To zaginiony pacjent"

napiszę Belka po południu jak wyniki, moja z grubej rury mi poleciała tym żelazem i sama jestem bardzo ciekawa jak działa

Azorek - zapomniałam o tobie, super wieści, jak widzisz po burzy zawsze wychodzi słońce

Ostatnia edycja:
dobra zrobione

zmywarka zmywa, pranie sie susza, kuchnia sprzatnieta
jeszcze musze poodkurzac

i dalej nie wiem co z obiadem
moze pojade do sklepu po warzywa na patelnie i zrobie z ryzem i miesem z rosolum musze cos na szybko na obiado-kolacje

Karola fajnie masz z tym kinem

Malinova ja nie biore to nie pomoge

ale zastanawiam sie nad magnezem. Niby gin mi nie kazal ale czasem w nocy jak wyciagne noge to czuje ze mi skurcz nachodzi i szybko prostuje i mija. Dzis to juz mnie prawie zlapal ale szybko przeszlo.
Mam taki magnez z vitB ze Zdrovitu, myslicie ze moge jedna dziennie sobie brac??

Karola placuszki serowe dawaj bo mam smaka..
albo męża zgwałcę żeby dzisiaj w kuchni podziałał bo on racuchy najlepsze w świecie robi.. hihihihih:rofl2:

jutrzenka w opisie tego zdrowitu jest
.
Zaleca się w stanach zmęczenia fizycznego i psychicznego, w czasie ciąży i karmienia piersią oraz dla osób nadużywających alkohol i kawę.
więc spokojnie pij do 3 dziennie

Ostatnia edycja:
w Polsce Batman dopiero w piątek wchodzi do kin :-) więc pewnie się wybierzemy w przyszłym tygodniu:tak: choć jak narazie nie pałam "sympatią" do tego filmu bo u nas w kinie pierwszy pokaz jest w nocy z czwartku na piątek o północy a ja niestety dostałam wtedy zmianę i będę musiała w pracy siedzieć pewnie do 1 w nocy:baffled:

Majeczka - daj troszkę tej lawendy:-) może gdzieś ją upchnę:-D u mnie od dzieciństwa lato kojarzy się z macierzanką na balkonie:tak::tak: też pięknie pachnie:tak:
no ja póki pracuję to wejściówki mam darmowe a potem to już tylko nazbierane do tej pory vouchery:-) a wybieramy się chyba na Epokę lodowcową bo M. dziś do 17 na remoncie a na 21 idzie za kolegę do pracy i musimy się wyrobić w tych godzinach:tak: a nic innego ciekawego w tym czasie nie znalazłam...
Właśnie też się zastanawialiśmy nad tą weekendową w Ujastku ale 450 zł to jednak dużo:baffled: tak że dylemat mamy i to spory....

mi tez sie niezbyt ten batman teraz bedzie kojarzył, a Tobie powodzenia na premierze życzę ;-) no tak, sporo kaski ta szkoła rodzenia, ale w naszym przypadku nic innego nie wchodziło w grę, a chcielismy na Ujastku ze względu na to, ze bedziemy chcieli tam rodzic:wściekła/y: Lawendę juz przesyłam, jest naprawde super, wyglada inaczej niz ta leśna, ale pachnie równie pięknie. a co to ta macierzanka?
Mina trzebabylo tak szaleć z fugami? bo Pani Frau Ci pogrozi :angry: co do przytulanek, to moj mąż juz zrezygnowal chwilę temu po tym jak mnie boli wiecie gdzie jak tylko próbujemy:-(

reklama
Mina trzebabylo tak szaleć z fugami? bo Pani Frau Ci pogrozi :angry:

to nie fugi ale paznokcie u nóg..ale i tak walę skruchę..
1201105368_f.jpg

Do góry