reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październik 2012

Cześc,ja odstawiłam młodą do przedszkola ,bo R dziś ma dużo roboty w Krakowie ,znów zaczęło lać ,więc raczej dziś biorę ślub z żelazkiem.
Miłego dnia

reklama
witajcie!
podziwiam Was ze wytrzymalyscie do konca wczoraj, ja ledwo hymn usłyszalam to juz kimałam.. staralam sie słuchac, co chwile oczy otwierac, ale skonczylo sie na tym, ze tylko gole widzialam (moj Ł. tak krzyczal, ze trudno bylo nie zerwac sie na rowne nogi).. tak mnie codzinnie juz ok 21 męczy spanie, ze nie ma mocnych :baffled:
czulam za to znów jakies łaskotki w okolicach pępka - mam nadzieje ze to ponownie Wojtuś sie uaktywnił :-D
miłego dnia Wam życzę!

Żurek ugotowany, kawka wypita..
cóż zrobić z tak wcześnie rozpoczętym dniem?
pazurki wczoraj sobie zrobiłam, prania nie mam, deszcz pada więc nigdzie nie pójdę..
BB będę okupować :-D:-D

Ostatnia edycja:
Mina29 szybciutka jesteś ja przy takiej pogodzie ledwo zwlekłam się z łóżka i piję pyszną kawkę, której nie mogłam sobie odmówić. Jestem po prostu nieprzytomna :dry:
A mój synuś wczoraj cały dzień straaaaasznie wiercił się w brzuchu... oj co on tam wyrabiał. Śmiałam się, że chyba mały piłkarz z niego rośnie i ćwiczy kopanie na razie jajników :-D

Mina ale bym zjadła żurku ,super dałaś mi pomysł na obiadek:)

Ja sama oglądałam mecz i totalnie się denerwowałam ale wynik cieszy bo myslałam że Ruscy nam dadza popalic.

M miał wczoraj wrócic niestety nie wiem co się stało bo cięzarna żona ze sklerozą zapomniała popłacic rachunków i nam obojgu zawieśili rozmowy wychodzące!!!!!!

Jak na razie pogoda piekna więc susze włosy i spadam na jakis spacerro bo pewnie opady tez nas nawiedzą:(

nikamo ja od dawna mam zrobione zlecenia stałe za rachunki/opłaty i polecenie zapłaty za telefony więc u mnie same rachunki się płacą.
Robiłam ostatnio porządki w papierach i znalazłam rachunki za tel sprzed roku nawet nie otwarte. :-D
A tak dostaję tylko sms że jest nowa faktura i zaraz o tym zapominam z czystym sumieniem.

Witam promiennie, choć u nas deszczowo :-)

Majka w przedszkolu, a my z małżem bierzemy się dziś za piwnice, trzeba je odmalować, wykończyć przy oknach po wymianie, w części położyć płytki, pracy jest na parę dni - minimum, ale będziemy zadowoleni jak skończymy - póki małż nie pójdzie do pracy muszę go czymś zająć :-) a płytki, kleje i fugi leżą od ubiegłego roku i czekają na natchnienie :-)

hej dziewczyny,ale emocje,mecz był super i dziecko mi w brzuchu skakało,bedzie piłkarz :-)
Mamba wrzuć fotke bo umieram z ciekawości co za dzieło stworzyłaś.
buziaki dla wszystkich
Jak sie dokończy to wrzucę na razie mi farbek zabrakło na dupsko Hefalumpa bo rozrośnięty jak Ja;-)
Witam promiennie, choć u nas deszczowo :-)

Majka w przedszkolu, a my z małżem bierzemy się dziś za piwnice, trzeba je odmalować, wykończyć przy oknach po wymianie, w części położyć płytki, pracy jest na parę dni - minimum, ale będziemy zadowoleni jak skończymy - póki małż nie pójdzie do pracy muszę go czymś zająć :-) a płytki, kleje i fugi leżą od ubiegłego roku i czekają na natchnienie :-)

Oj to remont na całego ja mam skończony przedpokój, ława skręcona, obraz na ścianie teraz nowy blat do kuchni i założenie sprzętów no i pokój dla Juniora, ale ten się szykuje. Jakbyś potzrebowała pomocy daj znać ;-)

reklama
witam z rana u mnie tez leje ale to lepiej niż taka pogoda jak wczoraj w zawieszeniu ni to słonce ni to deszcz bo się troszkę lepiej czuje .... ja po 12 muszę iść do lekarza bo Wiki dostała wezwanie na szczepienie ale nie będziemy się szczepić bo ją pokaszluje kurde już 4 tydzien z 5 razy byłam u lekarza jakiś wirus cholerny ....

dziewczyny powiem wam że ogólnie czuje totalną nie moc fizyczna w całym ciele ...cały czas czuje się tak zmęczona że w zasadzie jedyne na co mam siłe to spanie a tu nie dam rady się tak porządnie wyspać kurde czuje się winna bo w domu syf Wiki też trochę cierpi na tym ale nprawdę każdy ruch to dla mnie tak zdobycie ewerestu:-(

Do góry