reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Październik 2012

witam

ufff żyję :-)

wycisnelam rano sok z cytryny i pojechalam
oczywiscie bylam glodna jak nigdy rano

babka w laboratorium mi zalala glukoze wrzatkiem bo powiedziala ze w zimnej wodzie sie kluski robia a reszte dolala mineralnej wiec mialam to takie cieplawe :baffled:
wyjelam moj sok z cytryny, odrobinke wlalam, moze lyzeczke bo chcialam sprobowac to wypic i jakos wypilam.
a i jak pisalam mialam ze soba gruby plaster cytryny przeciety na pol i zagryzlam to la zmiany smaku.
Polecam !!!!!! Mniej tego soku wypijecie niz po wcisnieciu polowki (niby ja wycisnelam cala po taka mialam sucha cytryne ze szok ale i tak tego nie wlalam) a zmiana smaku w ustach to podstawa. Potem jeszcze raz posmakowalam tej cytryny jak juz czulam ze potrzebuje ale soku nie wyssalal tylko jakby zagryzlam
A te 2h to nuuuuda. Rozwiazywalam krzyzowki, czytalam i jakos zlecialo ale to dluugo

Musa na pocieszenie to Ci powiem ze ja mam podobnie. Myslalam ile sobie zrobie w domu i wyszla du... z tego

Azorek ja 1:3 albo 0:3 obstawialam ;-). A z Czechami musza wygrac i ida dalej :tak:

Nikamo a nie dostajesz sms z przypomnieniem albo najpierw wezwania tylko od razu blokuja :confused:

Sonka o rany a nie latwiej bylo nowego budowac??

ale u nas leje, juz w nocy zaczelo i jakby oberwanie chmury bylo :szok:

a ja dzis musze poprac koldre i poduszke i posciel Kuby bo w nocy sie do lozka zsiskal. Dobrze ze poklad ma bo materac juz by byl zasikany a jest nowy.
Takze dzisiaj spi w poscieli z lozeczka :-D

ide na kawke i wstawic zmywarke bo pelno garow w kuchni

reklama
witam i ja,

doczytałam wszystko ale jakoś dziś nie mam weny na nic, czuję się chyba jeszcze zmęczona po wczorajszym dniu, poza tym zaczęły mi puchnąć nogi, wieczorem tak mnie łydki bolały że nie mogłam zasnąć i ogólnie czuję się jak flaki z olejem, blee

No i u Nas ulewa tyle co wyszlismy na plac zabaw a juz pędem bieglismy do domu i po co ja głowe myłam i układałam jak znów wygladam jak zmokła kura:(
Chciałam ładnie wygladac jak M wróci.... Tez będzie miał dwa tygodnie wolnego więc planujemy wyjazd w Pieniny póki jeszcze normalnie się czuje i chodze bo potem to raczej juz się nigdzie nie ruszymy.

Jutrzenko no włąsnie zadnego przypomnienia nie dostałam tylko wczoraj biorę za tel a tu Pani słodkim głosem mi szepcze że mi zablokowali:(

witam i ja,

doczytałam wszystko ale jakoś dziś nie mam weny na nic, czuję się chyba jeszcze zmęczona po wczorajszym dniu, poza tym zaczęły mi puchnąć nogi, wieczorem tak mnie łydki bolały że nie mogłam zasnąć i ogólnie czuję się jak flaki z olejem, blee

jakby całymi dniami trzymał Cię skurcz nóg co nie i jakby ktos ci związał linami. mam tak od wczoraj ajk wstałam. ale tylko prawa noga. i widać że trochę spuchła.

pogoda w miarę ale chyba będzie padać.
dziś na 15 do pracy szef poprosił mnie bym przyszła wczoraj miał dentyste i coś zdycha dziś.

malinowaP- ten tekst komentatora brzmiał dalej -"...bo wtedy wiedzą, że nic im nie grozi..." - też zwróciłam wczoraj na niego uwagę :-) i śmiałam się z małżem, a Michaś kibicował, że szok!!!!!!!!!!!!!!

jutrzenka - pewnie, że łatwiej i chyba taniej jest budować od nowa :-), ale my kupiliśmy ten dom w pięknym miejscu, z dużą działką, ze starym, ślicznym ogrodem, a poza tym nie moglibyśmy wziąść ogromnego kredytu na zakup działki i budowę domu, bo musieliśmy gdzieś mieszkać, a swoje mieszkanie sprzedaliśmy i akurat było na remont i wyprowadziliśmy się do wyremontowanego domu, a kredyt jest niższy, bo 600.000 to by nas zabiło chyba :-(, nie zdecydowałabym się w życiu, więc dla nas akurat było to rozwiązanie optymalne - bo nie mieliśmy za wielkich oszczędności , ale wiem, że gdyby mieć kasę na działkę i potem spokojnie sobie budować, to byłoby taniej i mniej nerwowo chyba, ale zamieszkałam w nowym-starym domu w 7 tygodni (miałam cudną ekipe, która robiła wszystko) i potem kończyli tylko elewację , więc teraz te piwnice, to już naprawdę wisienka na torcie :-),

zaraz zalewam ciacho galaretką , już biszkopcik , truskawki i pianka w blaszcze czekają na nią... mniam :-)

Aguga ojjj nic nie mow, ciesnienie mam takie ze szok. Dzobrze ze porod daleko bo z tej zlosci moglabym urodzic

a swoja droga jak mozna tak oceniac i wyrazac opinie i znajac calej prawdy

Sonka a to inna sprawa

Heloł!Czytam codziennie,ale weny brak,sorki... :zawstydzona/y:.
Dzisiej miałam wymaz z szyjki i plamię oczywiście i brzuchol boli,buuu.O 16 idę na usg,biorę młodą,bo strasznie chciała :-D ,zobaczymy ,czy moje adhd wytrzyma te 20 min.
Ja też juz czuje codziennie ruchy,czasami słabsze,czasami takie,ze mnie skręca z bólu...

reklama
Do góry