reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Październik 2012

o dziala
zainstalowalam jakies sweetim i na pasku jest dodatek z buzkami
Gdzie to można zainstalować,zajefajne buźki
Sonka no dałabym sobie rękę uciąc ,że piłam tę glukozę w domu,a później jechałam na pobranie krwi.Nigdy u mojego ginka nie siedziałam jak pół godz.
Miałam drzemkę w dzień więc teraz nie bardzo chce mi się spać.
Dziś na urodzinkach było fajnie,zdjęcia zamieściłam tam gdzie trzeba ,czyli na zamkniętym :-D
Mimi dobrze,że przeszło już z brzuszkiem.Dobrze też magnez zażyć.na pewno to po całym stresującym dniu.

Ostatnia edycja:
reklama
Ja właśnie najadłam się mufinkami z kawałkami czekolady, ale aż wstyd się przyznać, były zrobione z gotowego proszku z pudełka:-D
E tam, ja nie mam ręki do ciast za bardzo, często się wspomagam pudełkami. Za to muffiny opanowałam, robię sama i zawsze wychodzą mi rewelacyjne (wybaczcie wrodzoną skromność:wink:). Ale pierwsze też piekłam z pudełka i o dziwo najlepsze były takie produkowane dla Tesco, o niebo lepsze niż np. Dr Oetker

kończę teraz Hefalumpa
Wrzucisz zdjęcie jak skończysz? Wrzuuuuuuuć!

no ja prawie urodziłam na tym meczu:-D:-D:-D

mimii gratuluję zdanego egzaminu !!!!! kurde nie ciekawie z tym bólem
Patrycja gratuluję synka
biggrin.gif

verita witaj:-) napisz cos o sobie mam nadzieje ze sie u nas zadomowisz:tak::-)
meczyk obejrzalam w sumie od koncowki pierwszej polowy przez kierowce busa ktory mnie tak zdenerwowal ze wyslalam skarge:no::dry:z ciezarna sie nie zadziera :tak::-D jak nasi walneli brame to prawie spadlam z lozka hahaha wtsyd sie przyznac obstawialam 6-0 dla ru:zawstydzona/y: zobaczymy czy z czechami dadza rade mn 2 pk teraz nam trzeba zeby sie wybic tak??

hej dziewczyny,ale emocje,mecz był super i dziecko mi w brzuchu skakało,bedzie piłkarz :-)
Mamba wrzuć fotke bo umieram z ciekawości co za dzieło stworzyłaś.
buziaki dla wszystkich

Co do meczu to chłopaki sie naprawdę postarali, szkoda ze cos jeszcz nie wpadło z tych co szczelali ale i remis dobry.Ja tez wielką fanka nie jestem ale ogladam.

U mnie jakiś wirus grypowy panuje, meża rozlozyło a i synek dostał kataru, tylko ja sie trzymam.No i nadal czekamy czy synek ospy dostanie:dry:

reklama
Witam późnym porankiem.
Niestety musiałam wstać o 6 i zawieźć małża do pracy bo ja dzisiaj samochodu potrzebuję a tak leje że skuterem niebezpiecznie jechać.

Mecz oglądaliśmy, hasło dnia: wygrany remis :-p jak to stwierdził jeden z kibiców.

Teraz śniadanko i kawka.
Miłego dnia

Do góry