reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październik 2012

o dziala
zainstalowalam jakies sweetim i na pasku jest dodatek z buzkami
Gdzie to można zainstalować,zajefajne buźki
Sonka no dałabym sobie rękę uciąc ,że piłam tę glukozę w domu,a później jechałam na pobranie krwi.Nigdy u mojego ginka nie siedziałam jak pół godz.
Miałam drzemkę w dzień więc teraz nie bardzo chce mi się spać.
Dziś na urodzinkach było fajnie,zdjęcia zamieściłam tam gdzie trzeba ,czyli na zamkniętym :-D
Mimi dobrze,że przeszło już z brzuszkiem.Dobrze też magnez zażyć.na pewno to po całym stresującym dniu.

Ostatnia edycja:
reklama
Ja właśnie najadłam się mufinkami z kawałkami czekolady, ale aż wstyd się przyznać, były zrobione z gotowego proszku z pudełka:-D
E tam, ja nie mam ręki do ciast za bardzo, często się wspomagam pudełkami. Za to muffiny opanowałam, robię sama i zawsze wychodzą mi rewelacyjne (wybaczcie wrodzoną skromność:wink:). Ale pierwsze też piekłam z pudełka i o dziwo najlepsze były takie produkowane dla Tesco, o niebo lepsze niż np. Dr Oetker

kończę teraz Hefalumpa
Wrzucisz zdjęcie jak skończysz? Wrzuuuuuuuć!

no ja prawie urodziłam na tym meczu:-D:-D:-D

mimii gratuluję zdanego egzaminu !!!!! kurde nie ciekawie z tym bólem
Patrycja gratuluję synka
biggrin.gif

verita witaj:-) napisz cos o sobie mam nadzieje ze sie u nas zadomowisz:tak::-)
meczyk obejrzalam w sumie od koncowki pierwszej polowy przez kierowce busa ktory mnie tak zdenerwowal ze wyslalam skarge:no::dry:z ciezarna sie nie zadziera :tak::-D jak nasi walneli brame to prawie spadlam z lozka hahaha wtsyd sie przyznac obstawialam 6-0 dla ru:zawstydzona/y: zobaczymy czy z czechami dadza rade mn 2 pk teraz nam trzeba zeby sie wybic tak??

hej dziewczyny,ale emocje,mecz był super i dziecko mi w brzuchu skakało,bedzie piłkarz :-)
Mamba wrzuć fotke bo umieram z ciekawości co za dzieło stworzyłaś.
buziaki dla wszystkich

Co do meczu to chłopaki sie naprawdę postarali, szkoda ze cos jeszcz nie wpadło z tych co szczelali ale i remis dobry.Ja tez wielką fanka nie jestem ale ogladam.

U mnie jakiś wirus grypowy panuje, meża rozlozyło a i synek dostał kataru, tylko ja sie trzymam.No i nadal czekamy czy synek ospy dostanie:dry:

reklama
Witam późnym porankiem.
Niestety musiałam wstać o 6 i zawieźć małża do pracy bo ja dzisiaj samochodu potrzebuję a tak leje że skuterem niebezpiecznie jechać.

Mecz oglądaliśmy, hasło dnia: wygrany remis :-p jak to stwierdził jeden z kibiców.

Teraz śniadanko i kawka.
Miłego dnia

Do góry